Kontakt: +45 50540204

Cusco Ture og Pakkerejser og aktivititer

Gade i Cusco

For inkaerne var Cusco verdens navle. Et besøg i denne region bringer dig tilbage til gamle Andeskulturer og deres mangfoldighed med højlandslette, små adobelandsbyer, Amazonas jungle, snedækkede bjergtoppe og fascinerende ruiner kædet sammen af gamle inkastier til landets store trækplaster, Machu Picchu – en ferie i Peru er bestemt en once-in-a-lifetime oplevelse!

Dagsture i og omkring Cusco

Hos Kondor Rejser er en af vores styrker, at vi kan yde en meget personlig service.

Læn dig tilbage, og så tager vi os af at planlægge en uforglemmelig rejse i Cusco, og vi tilbyder et fremragende og bredt udvalg af ture og aktiviteter i Cusco, så vi har noget, der passer til enhver smag. På vores dagsture i Cusco har vi dygtige og certificerede engelsktalende guider. De vil sørge for, at du får en uforglemmelig oplevelse i den gamle inkahovedstad.

Familie i Cusco

Cusco city tour

Byen er fyldt med historie, og både inden for byens grænser og udenfor findes en række fascinerende seværdigheder. Heriblandt ruiner fra det store Inkarige, den imponerende katedral og smukke kirker i kolonistil.

3 timers dage fra 400 kr.

Dagstur til inkaernes hellige dal

Oplev Den Hellige Dal og lad historiens vingesus omfavne dig på dette unikke sted, der fører dig til gådefulde inkaruiner, en kirke fra kolonitiden og fordyber dig i ældgamle vævetraditioner.

1 dage fra 600 kr.

Fra Cusco til Machu Picchu

Tag afsted fra Cusco på en tur til Machu Picchu, en af verdens mest imponerende naturreservater, der dækker en del af Andesbjergene og Amazonas regnskov.

Hvis du vil se Machu Picchu, anbefaler vi at gøre holdt i Cusco og den Hellige Dal, for Cusco er porten til Machu Picchu.
Med vores store udvalg af aktiviteter og ture fra Cusco til Machu Picchu, vil du få dig en oplevelse som ingen anden, uanset hvilken tur du vælger. Trekking ture tilbyder udsigt over maleriske landskaber med snedækkede bjergtoppe i baggrunden, små lokale andeslandsbyer, Inca ruiner og mange andre attraktioner. Hvis du er på udkig efter en mere aktiv ferie, skal du vælge vores multiaktivitetsture, der inkluderer vandreture, mountainbiking, river rafting og/eller zip line.

Cykel ture Cusco

Inca jungle: Multi-aktiv rejser tur til Machu Picchu

Tag med på en spændende 4-dages rejse i Peru, hvor du kan kombinere mountainbiking, vandring, rafting og den unikke oplevelse af Machu Picchu. Udforsk imponerende landskaber, udfordre dine grænser og dyk ned i den fascinerende kultur på denne varierede rejse, der skaber minder for livet.

4 dage fra 5.395 kr.

Lares Trek, vandring i Andesbjergene

Mange Machu Picchu-ture er lidt hårde, så derfor har vi sammensat denne vandretur, der ikke kræver så meget af den fysiske form, som andre ture.

4 dage fra 5.960 kr.

Kundeanmeldelser

Vores ture i Cusco har været en uudtømmelig kilde til inspiration og glæde for vores rejsende

Kundeanmeldelserne fortæller deres egne historier, idet vores deltagere ivrigt deler deres værdifulde oplevelser med os. Det er gennem disse personlige beretninger, at vi fortsat bliver drevet af ønsket om at levere uforglemmelige rejseoplevelser, der går ud over forventningerne og skaber varige minder for alle vores kunder. Vi er stolte af at have skabt et rum, hvor rejsende kan dele deres glæde, og det er vores mål at forblive en pålidelig kilde til rejseinspiration og tilfredshed.

Rejsebedømmelse

Samlet bedømmelse 4.6 out of 5

Kundeoplevelse

Transport - Sådan Kommer Du Rundt I Machu Picchu

Vi synes, at halvdelen af det fede ved at opdage et nyt sted, er turen dertil og at komme rundt, når du først er der!

 Vi bruger lokale transportmuligheder (turist busforbindelser), og nogle gange traditionelle transportformer.

Afhængigt af hvilken tur du er på, mens du er i Cusco, kan du finde opleve at du skal rejse med:

Busser

Vi tilbyder privat transport på vores Cusco-ture. Afhængigt af den tur, du bestiller, kan vi bruge minibusser, 4x4, busser eller sporkøretøjer.

Cykel

Cykel langs Andesbjerget eller den utrolige regnskov, læg vej gennem lokale byer eller og gå på cykeleventyr til den episke Machu Picchu eller Den Hellige Dal.

Fly

En tur til Machu Picchu indeholder en fantastisk udsigt over Andesbjergene, Urubamba-floden undervejs, og ned til de vilde toppe i Machu Picchu by.

Tog til og fra Machu Picchu

Expedition

Ekspeditionskategorien præsenterer en behagelig turistklasseoplevelse med kupéer designet til fire passagerer, panoramavinduer, aircondition, varmeanlæg og praktiske bagagehylder. Ønsker du en forbedret togoplevelse, er en enkel opgradering til Vistadome eller Belmond Hiram Bingham mulig

Vistadome

I ekspeditionskategorien får du en behagelig turistklasseoplevelse med en firepersoners-kupé, panoramavinduer, aircondition, varme og praktiske bagagehylder. Ønsker du mere luksus, kan du nemt opgradere til Vistadome eller Belmond Hiram Bingham.

Hiram Bingham

I 2011 blev Belmond Hiram Bingham kåret som verdens bedste tog af Condé Nast Traveler UK's læsere og er en eksklusiv og luksuriøs oplevelse for den kræsne rejsende. Togturen inkluderer gourmetmiddag og underholdning i to spisevogne, et køkken, en bar og en observatorievogn, alt i luksuriøst interiør.

Seværdigheder

Hovedstaden i Cusco er en fantastisk indgangsvej til din Peru-ekspedition. Kun en kort køretur væk ligger Den Hellige Dal

med sine pittoreske ruiner som Pisaq, Ollantaytambo, Moray og Huchuy Qosqo og i den lille Chinchero, kan du i væveværkstederne blive fascineret Andesbjergenes flotte vævede og strikkede kunsthåndværk. Gå ikke glip af et besøg her, da disse steder er inkarneret af den peruvianske kultur og historie.

Cusco gade

Cusco

Mens de fleste rejsende sandsynligvis vil bruge Cusco som et udgangspunkt for deres rejse til Machu Picchu, så er Cusco sandelig et besøg værd i sig selv.

Tag dig tid til at udforske denne meget interessante by, der emmer af historie fra Inka, før-Inka, kolonitid og til det moderne Peru. Udforsk La Plaza de Armas, byens centrale plads, gå på opdagelse i byens smalle gader, kig forbi det lokale marked. Lige gyldigt hvor du kigger hen, vil du være omgivet smukke koloniale bygninger og af fascinerende gamle stenmure, der stadig står der helt fra Inkatiden. 

For foden af Cusco ligger Inkaernes Hellige Dal, der siden begyndelsen af Inkariget takket være sin frugtbare jord, har spillet en central rolle som hele regionens køkkenhave, og du være vidne til ældgamle landsbrugsmetoder, som stadig er i brug i dag. Den Hellige Dal er simpelthen tidløs med de lokale, der gennem århundreder har beskyttet deres arv, oprindelige kultur, skikke og traditioner. 

Bestil en endags- eller flerdages tur til Den Hellige Dal og oplev dalens fascinerende topattraktioner.

Cusco machu

Regnskovs

Cusco-regionen dækker også strækninger af Amazonas regnskov, der kan prale med noget af den største biodiversitet i verden, og hermed nogle

af de bedste jungleture, der giver dig et unikt indblik i floraens og faunaens helt utrolige verden!
Se blandt vores Cusco feriepakker og vælg en jungletur, der passer bedst til dine ønsker og behov. Flere af disse specielle ture sælges udelukkende af Kondor Rejser. 

Vandring Machu Picchu

Machu Picchu

Machu Picchu er unægtelig blandt Sydamerikas og Perus mest eftertragtede turistattraktioner. Næsten alle har set billeder af de gådefulde ruiner,

der ligger på toppen af et bjerg, gemt væk i den frodige regnskov og omgivet af hvirvlende skyer. Det er ikke mange besøgende i landet, der ikke finder vej til ruinerne af ‘Inkaernes forsvundne by’.

Machu Picchu er en fantastisk seværdigheder, der byder på så meget historie, videnskab og natur. Ved booking af de fleste af vores Cusco-ture sikrer du dig automatisk plads til Den Glemte Inkaby, Machu Picchu. For en endnu mere fantastisk Machu Picchu-oplevelse, anbefaler vi ofte vores rejsende at tilvælge vandreture til Huayna Picchu og Machu Picchu Mountain. 

Bemærk dog at disse ture er yderst eftertragtede. Det anbefales derfor at booke billetter i god tid i forvejen for at sikre sig plads.

Pakkerejser til Cusco Overnatning og Udstyr

Vi samarbejder kun med hoteller, der har høje anmeldelser på TripAdvisor og Booking.com og vi forsøger at give rejsende en autentisk oplevelse.

Den mest almindelige hotelkategori på vores Cusco-ture er 3-stjernede hoteller. 

Camping med os er en sjov og fornøjelig oplevelse. I afsondrede områder væk fra turistmasserne bruger vi de bedst tilgængelige overnatningssteder, der undertiden inkluderer gæsteboliger. Vores campingudstyr indeholder alt det nødvendige udstyr til et komfortabelt ophold. Vi leverer alt fra 5 cm – 2 tommer liggeunderlag, til soveposer der kan klare minus 20 grader, og med køkken- og spisetelte inkluderet.

Hvordan rejser man?

Dette er Cusco – Inkaernes land og en region med en overvældende liste over steder at besøge og aktiviteter at prøve. Vi sørger for, at vores Cusco rejsepakker er skræddersyede til at passe til behovene hos alle typer rejsende.

Pige på Sacsayhuaman

Skolegrupper

Vores rejseeksperter kan tilbyde personlige og fleksible grupperejser baseret på jeres behov og præferencer, herunder rabatter til skoleelever.

skolegruppe kan være overvældende selv for den mest erfarne rejsende. Det kan nemt opleves at man render i cirkler, forsøger at gøre alle glade og stresser over, hvad der skal prioriteres på turen. 

Cusco rejser til Familier

Hvis du er tvivl, om du kan rejse til Cusco med børn, er vi glade for at forsikre dig om, at Cusco er et godt valg til en familierejse.

At rejse med børnene kan være udfordrende, og vi forstår fuldstændig, hvis du er tøvende og bekymret for at besøge Cusco med børn. Vi har dog rejst med familier med børn i mange år og kan uden tøven sige, at I bare skal springe ud i det. Cusco er en smuk destination til en familieferie, og vi er sikre på, at du og dine børn vil elske det! Lad os organisere detaljerne til dit familieophold i Cusco, mens du slapper af og nyder en uforglemmelig familieferie.

Private Cusco Pakkerejser

din egen transport og guide samt adgangsgebyrer, måltider, mellemlandinger, hvor og hvornår du vil.

skolegruppe kan være overvældende selv for den mest erfarne rejsende. Det kan nemt opleves at man render i cirkler, forsøger at gøre alle glade og stresser over, hvad der skal prioriteres på turen. 

Skræddersyede Cusco Ture

Vælg vores ture, eller lad os personliggøre din rejseplan. At arrangere en feriepakke specielt til en gruppe, familie eller en

 Derudover stræber vi efter at gøre hele bookingprocessen enkel, hurtig og pålidelig. Vi tilbyder perfekte, skræddersyede rejser. I skal blot fortælle os, hvad I ønsker og hvilken slags rejse i havde i tankerne og så får vi det til at ske. 

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du kort information om de spørgsmål, vores besøgende som oftest stiller os. Hvis du stadig ikke finder det svar, du leder efter, bedes du sende os en mail på contact@riverexplorers.com

Hvad nogle måske ikke ved om Cusco er, at denne by er ligger utroligt højt (3399 meter i højden). En sådan højde kan påvirke din fysiske tilstand betydeligt. Der er dog ingen måde at forudsige højdesyge på. Du bliver måske slet ikke ramt. Fysisk kondition, alder og køn har ingen betydning for, om du får højdesyge eller ej. Selv hvis du får det, er vores ture, hoteller og transport udstyret med iltballoner i nødstilfælde. Vi anbefaler at man tilvænnes højden i mindst 2 til 3 dage før enhver vandretur eller aktiv Cusco-tur.

Nej, slet ikke. Prisen er den samme for par såvel som for grupperejser. Ved opgradering af hotelkategori vil der dog være ekstra gebyrer.

Vi anbefaler i høj grad at få en rejseforsikring før afrejse. Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtig en rejseforsikring er, for som vi alle ved ”life happens”, især for rejsende! Uanset omstændighederne er det vigtigt, at du er forberedt, hvis du uventet får brug for at ændre dine rejseplaner.

Internettet kan tilgås på hoteller og internetcaféer i hele Cusco-regionen, men er ret begrænset i landdistrikter og fjerntliggende områder.

Afhentning på hotel og aflevering efter ture er inkluderet i alle vores aktiviteter. Transfer til og fra lufthavnen, bus- eller togstationer, der ikke er beskrevet i vores rejseplaner, er ikke inkluderet, men kan nemt arrangeres.

Skriv til os