Kontakt: +45 50540204

Ofte spurgte spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med Kondor Rejser.

Det bedste tidspunkt at rejse til Peru er fra midten af juni til midten af december, hvor der er tørsæson. Regnsæsonen starter i december og slutter i midten af maj. Man kan sagtens rejse i landet uden problemer. Dog er Inkastien lukket i hele februar måned.

Peru er generelt en sikker rejsedestination. Derudover vælger vi omhyggeligt vores hoteller og lægger vægt på, at de ligger i sikre områder. Med hensyn til transport benytter vi os kun af de sikreste selskaber.

Ja, det er der! For grupper på 4, 7, 10 eller flere personer tilbyder vi grupperabat. Skriv til os og få nærmere information.

Du har flere muligheder: Send os en email på: info@kondorrejser.dk eller ring til os på +45 50540204 indenfor vores kontortid: Man-fre: Kl. 9:00 til 16:00.

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi det fulde program inkl. en hotelliste, hvor hoteladresser og telefonnumre fremgår. Vi vælger normalt gode 3-stjernede hoteller. Ønsker I at opgradere til en bedre hotelkategori, er dette som regel muligt. Skriv til os for at få nærmere information. Alle hoteller, hostels og lodges på vores rejser er nøje udvalgte med gode anmeldelser på TripAdvisor (4 eller 5 stjerner ud af 5), og vi holder løbende øje med kvaliteten og servicen, således at vi gør hvad vi kan for at sikre vores kunder god service og behagelige, rene hoteller/hostels/lodges på vores rejser.

Priserne på vores hjemmeside er baseret på overnatninger i delt dobbeltværelse. Rejser du alene på en af vores grupperejser, og ønsker du at dele værelse med en medrejsende, finder vi en person af samme køn, du kan dele værelse med. Ønsker du at bo på enkeltværelse, eller rejser du på en individuelt arrangeret rejse, koster det et ekstra gebyr. Skriv til os, og vi sender et tilbud.

Finder du ikke lige præcis det program, du drømmer om her på vores hjemmeside? Mangler der nogle destinationer? Eller kunne du bare godt tænke dig at tilbringe nogle ekstra dage på en eller flere af destinationerne? Send os en mail og fortæl, hvordan din drømmerejse til Peru ser ud, så strikker vi den sammen og gør den til virkelighed!

Peru har mange populære destinationer, herunder Machu Picchu, Cusco, Lima, Amazonas regnskov, og Titicacasøen. Hver region har sin unikke charme og kulturelle oplevelser.

Vejret varierer afhængigt af regionen og årstiden. Kystområderne som Lima har et tørt ørkenklima, mens højlandet i Cusco kan være køligt, især om natten. Forsøg at klæde dig i lag og medbring solcreme.

Den officielle valuta er peruvianske sol (PEN). De fleste steder accepterer også kreditkort, men det er en god idé at have kontanter, især i mere afsidesliggende områder.

Det anbefales at drikke flaskevand for at undgå maveproblemer. Undgå også is i dine drikkevarer, medmindre det er lavet af renset vand.

Respekt for den lokale kultur er vigtigt. Det er almindeligt at give drikkepenge på restauranter og til tjenere. Lokal befolkning sætter pris på høflighed og respekt.

Højdesyge kan påvirke nogle besøgende. Tag det roligt ved ankomst, drik rigeligt med vand og undgå overdreven fysisk anstrengelse de første par dage.