info@kondorrejser.dk
Kondor Rejser
 • Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med Kondor Rejser.

 • Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Peru?

  Det bedste tidspunkt at rejse til Peru er fra midten af juni til midten af december, hvor der er tørsæson. Regnsæsonen starter i december og slutter i midten af maj. Man kan sagtens rejse i landet uden problemer. Dog er Inkastien lukket i hele februar måned.
 • Er Peru et sikkert land at rejse i?

  Peru er generelt en sikker rejsedestination. Derudover vælger vi omhyggeligt vores hoteller og lægger vægt på, at de ligger i sikre områder. Med hensyn til transport benytter vi os kun af de sikreste selskaber.
 • Er flybilletten inkluderet i prisen?

  Transport med fly, som er specificeret i programmet, indgår i prisen. Flybilletter til startdestinationen og fra slutdestinationen er ikke inkluderet. Vi står dog mere end gerne til rådighed med dette, så skriv til os for et tilbud, der inkluderer flybilletten til og fra Peru.
 • Er der rabat til grupper?

  Ja, det er der! For grupper på 4, 7, 10 eller flere personer tilbyder vi grupperabat. Skriv til os og få nærmere information.
 • Hvordan bestiller jeg?

  Du har flere muligheder: Send os en email på: info@kondorrejser.dk eller ring til os på +45 22447449 indenfor vores kontortid: Man-fre: Kl. 9:00 til 18:00 Lørdag: Kl. 10:00 til 14:00.
 • Hvornår får jeg at vide hvilke hoteller, jeg skal bo på?

  Når vi har modtaget din ordre, sender vi det fulde program inkl. en hotelliste, hvor hoteladresser og telefonnumre fremgår. Vi vælger normalt gode 3-stjernede hoteller. Ønsker I at opgradere til en bedre hotelkategori, er dette som regel muligt. Skriv til os for at få nærmere information. Alle hoteller, hostels og lodges på vores rejser er nøje udvalgte med gode anmeldelser på TripAdvisor (4 eller 5 stjerner ud af 5), og vi holder løbende øje med kvaliteten og servicen, således at vi gør hvad vi kan for at sikre vores kunder god service og behagelige, rene hoteller/hostels/lodges på vores rejser.
 • Jeg rejser alene - hvad betyder det rent praktisk?

  Priserne på vores hjemmeside er baseret på overnatninger i delt dobbeltværelse. Rejser du alene på en af vores grupperejser, og ønsker du at dele værelse med en medrejsende, finder vi en person af samme køn, du kan dele værelse med. Ønsker du at bo på enkeltværelse, eller rejser du på en individuelt arrangeret rejse, koster det et ekstra gebyr. Skriv til os, og vi sender et tilbud.
 • Jeg kan ikke finde lige mine drømmerejse blandt jeres programmer. Kan I hjælpe mig?

  Finder du ikke lige præcis det program, du drømmer om her på vores hjemmeside? Mangler der nogle destinationer? Eller kunne du bare godt tænke dig at tilbringe nogle ekstra dage på en eller flere af destinationerne? Send os en mail og fortæl, hvordan din drømmerejse til Peru ser ud, så strikker vi den sammen og gør den til virkelighed!
DEMO