Kontakt: +45 50540204

Grupperejser i Peru – uforglemmelige oplevelser med ligesindede

Nærvær, sammenhold og nye venskaber. Kombinér det med store og små mindeværdige rejseoplevelser, og få den bedste rejse du kan forestille dig! Rejs til Peru i en lille gruppe med dansktalende rejseleder. Lad drømmen blive til virkelighed!

Mindeværdige rejseoplevelser i små grupper

Hos Kondor rejser lægger vi nemlig vægt på kvalitet frem for kvantitet – hvilket kun kommer dig som rejsende til gode. Vælger du af rejse med på en af vores grupperejser, kommer du til at rejse i en lille gruppe på mellem kun 6 og 14 deltagere. Det er der mange fordele ved: I en lille gruppe bliver alt det logistiske på turen klaret hurtigere, end hvis man rejser i store grupper på f.eks. 35 personer, og kontakten med guiderne bliver meget tættere.

Nogle af de bedste minder vi har, er fra gode rejseoplevelser. Og det er sammen med andre at vi får de bedste mindeværdige oplevelser.

vores rejser er det vigtigt for os at skabe et godt fælleskab i gruppen, så du sammen med de andre rejsende får nogle minder for livet.

Grupperejser – for dig der rejser alene

Rejser du alene, er grupperejser et ideelt valg.

Måske rejser du, fordi du er alene, eller også deler din partner ikke din passion for lige denne form for rejser.

Find i stedet fællesskabet i gruppen af ligesindede, med rejselederen som det bindende led, og lær nye mennesker at kende, der deler din interesse for en fascinerende historie, mangfoldige kulturer og en bjertagende natur.

Grupperejser – for jer der rejser sammen

Er I en familie med eller uden børn eller er I nogle venner, der rejser sammen, er grupperejser et lige så godt valg. I rejser sammen og får nogle gode rejseoplevelser med hinanden.

Samtidigt er I en del af en gruppe, hvor I kan drage fordel af det sociale der. I vil lære nye spændende mennesker at kende, som I kan dele mindeværdige rejsestunder med.

Vi synes nemlig at det er vigtigt at kunne dele nogle af livets gode stunder med andre.

Tryghed fremfor alt – rejser med dansktalende rejseleder

På alle vores grupperejser bliver du ledsaget af en dansktalende rejseleder – det er for øvrigt Boris, den ene af medejerne bag Kondor Rejser, hvis du skulle være i tvivl 🙂
Rejs trygt og glem alt om bekymringer på denne rejse, hvor din rejseleder tager sig af alt det praktiske. Rejselederen assisterer til fulde og kan hjælpe med stort og småt – også hvis det skulle gå galt.

Du kan altså bare læne dig tilbage og nyde ferien!

Udover rejselederen vil der på de enkelte destinationer være lokale engelsktalende guider.

Boris Sigga Kondor Rejser
Vi glæder os til at give dig den Peru-rejse, du drømmer om! – Boris og Sigga fra Kondor Rejser

* Priserne er baseret på delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København/Billund. Det er også muligt at rejse fra andre lufthavne. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Enkeltværelsestillæg: 2.900 kr.

Skræddersyet rejse i stedet?

Vil du hellere rejse på en tur, der bliver tilrettelagt fuldstændig efter dine ønsker, og hvor du kan rejse dén dato, der passer dig, kan vi naturligvis også klare det.
Skriv eller ring til os, så strikker vi dit drømmeprogram sammen til dig – med dig!


Skriv til os for at booke, eller hvis du har spørgsmål

– det er nemt, fuldstændig uforpligtende og vi svarer normalt tilbage samme dag, ellers følgende hverdag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

[wpforms id=”5182″]