Kontakt: +45 50540204

Hvem er vi

Passioneret rejsebureau med speciale i Peru

Kondor Rejser er et danskejet rejsebureau, grundlagt af danskfødte Sigga Nordgaard Hansen og peruanskfødte Boris Rojas, der er partnere i Kondor Rejser såvel som i livet.

Rejser er for os en passion for at opdage og opleve verden omkring os, og vores mission med Kondor Rejser er at skabe fantastiske rejseoplevelser for ligesindede rejselystne.

Boris Rojas at Machu Picchu

Hvorfor Kondor Rejser og hvorfor Peru?

Vi specialiserer os i rejser til Peru, som har  meget at byde på. Om du ønsker at komme på en rundrejse med fokus på Perus kultur og fascinerende historie og få uforglemmelige gastronomiske oplevelser, eller om du foretrækker en aktivrejse og komme helt tæt på landets helt utrolige natur – eller måske en kombination af de to, så er du kommet til det rette sted.

Vores ultimative mål er at sikre dig personlig service og vores mangeårige erfaring sikrer dig den bedste rejse til den bedste pris.

KULTURELLE RUNDREJSER – Rejs i Inkaernes Rige og få indblik i mystiske, gamle kulturer. Peru har en lang og rig historie. Vi tager dig også med på opdagelse i det peruanske køkken, der i flere år i træk har sikret Peru prisen for bedste kulinariske destination i Sydamerika.

VANDREFERIER – og vores andre aktivrejser er for naturelskerne. Lad dig bjergtage af Perus storslåede natur fra en bjergsti med en vandrestav i hånden, på mountainbike eller måske i den frodige jungle i en gummibåd gennem flodens brusen.
I ét land finder du en meget varieret natur; fra det milde Stillehavsklima langs kysten og de kolde vinde højt oppe i Andesbjergene til det varme klima i Amazonjunglen. Peru har det hele!

6 gode grunde til at vælge Kondor Rejser

Det er en tillidssag at vælge rejsebureau. Se her, hvorfor du trygt kan vælge Kondor Rejser som arrangør af din Peru-rejse:

1. Vi er specialister i Peru-rejser

Kondor Rejser er nok et relativt nyetableret rejsebureau i Danmark (vi har sendt glade kunder til Peru siden 2014), men faktisk har vi 25 års erfaring inden for rejser i Peru med i bagagen – og Boris, den ene medejer, kommer selv fra Peru, så vi ved, hvad vi snakker om!
I Peru mødes du også af erfarne lokale kræfter, f.eks. vores engelsktalende guider, der har stort lokalt kendskab og mangeårig erfaring. 

Med Kondor Rejser som din rejsearrangør kan du altså læne dig tilbage, lægge alle bekymringerne på hylden og bare glæde dig dit livs rejse! 


2. Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

Vores målsætning er personlige rejser med et høj serviceniveau – og det lever vi op til! Det er ikke kun en målsætning nedskrevet på et krøllet papir nederst i en eller anden skuffe. Spørg bare vores tidligere kunder!

Du skal føle dig tryg og i gode hænder fra du kontakter os første gang, til du igen sætter dine fødder på dansk jord efter en veloverstået rejse.

Med os vil du opleve, at vi til alle tider har dig i centrum og gør alt, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker og behov.

Vi bruger som udgangspunkt gode 3-stjernede hoteller, der har fået gode anmeldelser af vores kunder. De fleste steder er det naturligvis også muligt at opgradere til en bedre hotelkategori.

Vi samarbejder også altid med de bedste transportfirmaer og chauffører, der går lige så meget op i sikkerhed, som vi gør, for at sikre dig en behagelig rejse.

Alle vores rejser er udarbejdet i henhold til Pakkerejseloven og er også dækket af
Rejsegarantifonden. Det sikrer dig tryghed på din rejse.


3. God kvalitet til en god pris – Rejs selv eller med rejsebureau?

Hvorfor skal jeg betale et rejsebureau for at arrangere en rejse for mig, når jeg selv kan bestille og booke næsten alt via internettet, spørger du måske dig selv om. Jo, med vores ekspertise og samarbejdspartnere i Peru kan vi garantere dig ikke blot kvalitet og høj service, men også gode priser. Takket være vores netværk kan vi tilbyde hoteller og ydelser til specialpriser, der aldrig tilbydes på nettet.

Derudover organiserer og afvikler vi selv vores rejser – i modsætning til at købe den service af lokale rejsearrangører. Servicen er i top og samtidig til en yderst fordelagtig pris. Sammenlign blot med andre rejseudbyderes tilbud.


4. Skræddersyede rejser – din drømmerejse!

Vores rejser er gennemtænkte og en god blanding af de største og mest kendte seværdigheder – men også af de mindre kendte, der i lige så høj grad bidrager til den store rejseoplevelse!

Tag et kig på vores programmer på hjemmesiden og lad dig inspirere. Finder du ikke lige præcis det, du søger; ønsker du f.eks. at være længere tid afsted, mangler der en destination, e.lign., så tilpasser vi det, sådan at vi sammen får planlagt lige præcis din drømmerejse! Det kalder vi personlig service.


5. Garanterede afgange hver dag året rundt

Vi arrangerer grupperejser med faste afrejsedatoer – men med vores individuelle rejser kan du rejse på en hvilken som helst dato året rundt – du bestemmer! Nemmere og mere fleksibelt bliver det ikke!


6. Bæredygtighed, udvikling og kvalitetssikring

Hos Kondor Rejser er vi vores ansvar bevidst, og vi tilrettelægger og afvikler vores rejser, så de er så bæredygtige socialt og miljømæssigt som muligt, f.eks. benytter vi os udelukkende af lokale kræfter for at støtte lokalsamfundene.
Vi lægger også vægt på hele tiden at udvikle og kvalitetssikre alle vores rejser, så vi kan tilbyde dig intet mindre end den bedste service og de bedste rejser.


Bestil trygt med Kondor Rejser! 
Sammen med vores gode samarbejdspartnere sørger vi for, at du ikke bare vil se Peru, men vil opleve landet og dets vidunderlige kultur. Bestil trygt din kvalitetsrejse til Peru allerede i dag!

Rejsemøde

Er du interesseret i at vide mere om en bestemt rejse, eller kunne du tænke dig at høre om forskellige destinationer i Peru, holder vi meget gerne et lille og helt uformelt informationsmøde. Det koster dig naturligvis ingenting og der er heller ingen forpligtelser om efterfølgende køb, så hvorfor ikke gribe muligheden? Læs mere og book en tid til dit møde her.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.

Rejsegarantifonden