Kontakt: +45 50540204

Inkastien til Machu Picchu, trekking og Inca trail ture

Forestil dig ruiner, der kun lige kan anes gennem tågeskoven, høje bjergpas med udsigt over snedækkede bjergtinder og venlige peruvianske bærere, guider og kokke, der gør det hele til en sjov og behagelig tur hele vejen igennem.

Vandring til Machu Picchu

Inkastien

Når du har oplevet det, vil du vide, hvorfor den her vandrerute bliver anset for den største af alle vandreruterne i Sydamerika.

Den ikoniske Inkasti er din mulighed for at gå i fodsporene på en forsvundet stor civilisation, en vandresti, der går fra den gamle hovedstad Cusco, til gennem Den Hellige Dal, til ruinerne i Ollantaytambo og op til Solporten med udsigt over Machu Picchu. 

Er Inkastien også på din ”bucket list” over destinationer og rejseoplevelser, du bare må nå at opleve, inden det er for sent? Så skynd at booke din billet – helst seks måneder i forvejen – for de bliver hurtigt udsolgt.

Inkastien er Sydamerikas absolut kendteste vandrerute, og er blandt de smukkeste og mest populære treks i verden. På kun 43 km kommer man gennem utrolige bjerglandskaber, over høje bjergpas, gennem frodig tågeskov og subtropisk jungle, hvilket krydres med fascinerende Inkaruiner langs hele ruten. «Inkaernes Glemte By», Machu Picchu, er den perfekte afslutning på 4 dages vandring.

Inkastien

Når du har oplevet det, vil du vide, hvorfor den her vandrerute bliver anset for den største af alle vandreruterne i Sydamerika.

Den ikoniske Inkasti er din mulighed for at gå i fodsporene på en forsvundet stor civilisation, en vandresti, der går fra den gamle hovedstad Cusco, til gennem Den Hellige Dal, til ruinerne i Ollantaytambo og op til Solporten med udsigt over Machu Picchu. 

Er Inkastien også på din ”bucket list” over destinationer og rejseoplevelser, du bare må nå at opleve, inden det er for sent? Så skynd at booke din billet – helst seks måneder i forvejen – for de bliver hurtigt udsolgt.

Inkastien er Sydamerikas absolut kendteste vandrerute, og er blandt de smukkeste og mest populære treks i verden. På kun 43 km kommer man gennem utrolige bjerglandskaber, over høje bjergpas, gennem frodig tågeskov og subtropisk jungle, hvilket krydres med fascinerende Inkaruiner langs hele ruten. “Inkaernes Glemte By”, Machu Picchu, er den perfekte afslutning på 4 dages vandring.

Hvorfor Inkastien:

✔️ Det er en oplevelse som ingen anden, som du bevæger dig gennem et beskyttet område, hvor kun 500 personer per dag tillades adgang.

✔️ Du ser andre inkaruiner, som kun kan ses fra Inkastien.

✔️ Du kommer gennem både forskellige mikroklimaer fra tørt kaktusbevokset miljø, op i det græsrige højland og endelig ned i mosset, frodig tågeskov.

✔️ Turen ender på ét af verdens Syv Nye Vidundere – Machu Picchu!

✔️ Du ankommer til Machu Picchu via Solporten (den SMUKKESTE og mest spektakulære måde!)

Hop i vandrestøvlerne og vælg mellem den klassiske Inkasti på 4 dage, eller den korte tur på 2 dage – eller udvid vandreturen med en ekstra dag med Inkastien 5 dage, og få endnu mere ud af Inkastien!

Uanset hvilken tur, du vælger, får du en uforglemmelig vandrerejse!

5 dage inkastien til Machu Picchu

Machu Picchu Inkastien 5 dage

hvis du vælger vores 5-dages Inka-sti trek. Det er den bedste måde at vandre til Machu Picchu. Du vil undgå folkemængderne ved at være et halvt døgn foran eller bag alle andre.
5 dage fra 8.575 kr.
Inkastien vandring Machu Picchu 2 dage

Machu Pichu Inkastien 2 dage

Tag på en fortryllende 2-dages Inkastien til Machu Picchu. En kort, men intens oplevelse, der byder på storslåede landskaber, historiske steder og den mystiske atmosfære i Inkakulturen.
2 dage fra 4.090 kr.
Vandring på Inlastien

Machu Picchu: Inkasti 4 dage

Oplev en uforglemmelig 4-dages Inkastien til Machu Picchu. Gennemse majestætiske bjerglandskaber, historiske ruiner og lokale landsbyer. En unik rejse fyldt med eventyr og kulturel opdagelse venter.
4 dage fra 6.960 kr.

Alternativ trekking og multi-sport ture til Machu Picchu

Når du har oplevet det, vil du vide, hvorfor den her vandrerute bliver anset for den største af alle vandreruterne i Sydamerika.

Udforsk Machu Picchu på en alternativ måde med vores spændende trekking- og multi-sportsrejsepakker. Oplev den unikke skønhed i Andesbjergene, vove dig gennem skjulte stier og dyk ned i den rige kultur. Vores skræddersyede ture kombinerer trekking, cykling og mere, og giver dig en uforglemmelig rejseoplevelse. Tag det ekstra skridt og opdag Machu Picchus vidundere på en unik og eventyrlig måde. Book din rejse med os og skab minder for livet.
MTB downhill Machu Picchu

Inca Jungle tour – Aktiv-rejse til Machu Picchu 4 dage

Fra Inka-ruiner til frodige kaffebønner og koka-plantager tilbyder dette uforglemmelige eventyr en unik blanding af MTB, rafting and vadnrig. Fornøj dig i Colcamayos foryngende varme kilder, en perfekt belønning.
4 dage fra 5.395 kr.
Udsigt Humantay lagon

Salkantay Trek, vandring til Machu Picchu

Salkantay Trek er opkaldt efter bjerget, som stien passerer, Salkantay-bjerget. Men det er ikke kun dette bjerg, du vil se under vandreturen, da stien byder på varierede landskaber, herunder gletsjere og tropisk Andeskov.
4 dage fra 6.385 kr.
På vej til Machu Picchu

Lares Trek, vandring i Andesbjergene

Lares Trek har færre Inka-ruiner end andre vandreture, men tilbyder indblik i lokallivet og smukke landskaber. Før vandreturen besøges berømte Inka-steder omkring Sacred Valley.
4 dage fra 5.860 kr.

Kundeanmeldelser

Kunderne elsker Komdore Rejser til Peru, og anmeldelserne taler for sig selv. Vores firma har opnået en bemærkelsesværdig tilfredshedsgrad, og rejsende roser os for enestående service, ekspertise og personlige oplevelser.

Mange fremhæver vores dygtige team af guider, der ikke kun er kyndige, men også passionerede omkring Perus kultur og historie. Vores omhyggeligt sammensatte rejseplaner, der kombinerer badeferie med top destinationer som Machu Picchu, har modtaget ros for deres alsidighed og unikke oplevelser. Vores kunders feedback fremhæver også den luksuriøse indkvartering, der tilbydes under vores ture, samt vores opmærksomhed på detaljer og evne til at imødekomme individuelle præferencer. Kundeservice er i centrum af vores forretning, og anmeldelserne afspejler den dedikation, vi lægger i at skabe uforglemmelige rejseoplevelser. Mange kunder beskriver deres rejse med Komdore som en perfekt balance mellem eventyr og komfort. Vi er stolte af at modtage positive anmeldelser og ser frem til at fortsætte med at levere enestående rejseoplevelser for vores kunder i Peru og ud over.

Samlet bedømmelse

4.6 out of 5

Baseret på 115 uafhængige anmeldelser

Rejsebedømmelse

Rejsebedømmelse er den overordnede
kvalitet af rejseplanen og
turen

Kundeoplevelse

Kundeoplevelse er standarden
for service, du
modtager

Transport - Sådan Kommer Du Rundt I Peru

Vi tilbyder varierede transportmuligheder, der imødekommer forskellige behov.

Rejs med stil i tog med panoramavinduer, udforsk skjulte steder i robuste 4×4-køretøjer, og nyd bekvemmeligheden i rummelige busser og minivans. Vi prioriterer sikkerhed og komfort, så du kan fokusere på den fantastiske rejse gennem de storslåede Andesbjerge. Oplev en nahtlos kombination af transportformer og skab uforglemmelige minder på din rejse til Machu Picchu med
Tøg på vej til Machu Picchu

Seværdigheder

Udforsk den hellige dal, oplev Salcantay og Lares National Park’s naturskønhed, udforsk de gamle mysterier i Machu Picchu og dyk ned i den fortryllende højlandsskov.
Vores ture kombinerer kulturelle perler og naturlig skønhed, hvilket giver dig en helhedsoplevelse af dette magiske hjørne af verden. Tag med os på en rejse fyldt med eventyr og opdagelsesrejser, der vil berige din sjæl og skabe varige minder.”
Guide på Machu Picchu

3 gode grunde til at vælge Kondor Rejser

Lokal ekspertise: En leder voksede op i Cusco og Machu Picchu.

Tilbyder eksklusive og skræddersyede eventyroplevelser.

Dyb forståelse af kultur, skræddersyede oplevelser for vores kunder.

Inkastien – Bestemmelser

På grund problemer tidligere med for mange mennesker på Inkastien, er der i dag begrænset adgang. Kun 500 personer dagligt får adgang til Inkastien. Men fordi disse 500 personer også indbefatter guider, bærere og kokke, er det reelt set kun omkring 200 turister om dagen, der kan få adgang til den populære Inkasti.

Fra 1996 til 2001 var adgangen til Inkastien fri, og man kunne vandre på egen hånd uden guide, hvilket man skal i dag. I de år kunne der i højsæsonen let komme helt op til 1000 personer om dagen ind på stien. Af mangel på gældende bestemmelser på det tidspunkt, resulterede det i at folk camperede, hvor de ville, og ruinerne blev brugt som toiletter og skraldespande, hvilket førte til at UNESCO truede med at tilbagetrække Inkastien dens status som verdensnaturarv, hvis ikke man tog hånd om problemerne.

I 2002 og 2005 indførte de peruvianske myndigheder derfor en række bestemmelser, der skulle rette op på forholdene og takket være indførelsen af disse, bliver Inkastien nu ordentligt beskyttet, og dens eksistens sikres også for fremtidige generationer.

Hos Kondor Rejser er vi glade for at arbejde indenfor rammerne af disse bestemmelser, sådan at Inkastien også beskyttes for eftertiden.

Bestemmelserne reguleres regelmæssigt, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på de gældende regler, før du booker din rejse.

På listen over bestemmelser, er den daglige adgang til Inkastien altså blevet begrænset, og der er også indført forskellige andre regler, man skal være opmærksom på.

For at sikre sig en plads gælder det for alle ture på Inkastien, at man skal bestille i så god tid som muligt, især i højsæsonen fra juni til august. Så snart reservationerne på 500 personer er nået for en given dato, er det ikke længere muligt at foretage reservationer til Inkastien for den dag.

Adgangsbilletten til Inkastien skal reserveres og betales på forhånd. Det er ikke muligt at betale ved kontrolposterne. Reservationen til Inkastien er først gældende, når det fulde beløb er betalt.
Pga. Inkastiens popularitet og pga. adgangsbegrænsningen, er det vigtigt at reservere plads så tidligt som muligt for at sikre dig din plads.

Kun autoriserede rejsebureauer kan købe adgangsbilletter på vegne af turisterne.

Billetten er personlig, og du skal ved reservering oplyse disse personlige informationer:

 • Fulde navn (præcist som det står i dit pas)
 • Pasnummer
 • Udløbsdato for pas
 • Fødselsdato
 • Nationalitet


VIGTIGT! Vær opmærksom på at:

 • Alle oplysninger er opgivet korrekt og i overensstemmelse med dit pas. Så snart reservationen er gennemført, er det ikke muligt at foretage nogen form for ændringer. Forkert information medfører afvisning af adgangsbillet og tab af reservationen. Refundering er ikke muligt.
 • Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder på det tidspunkt, hvor du planlægger at afslutte din vandring på Inkastien.
 • Bestil din billet til Inkastien i god tid. Vi anbefaler omkring 6 måneder i forvejen.
Præsentér dit ISIC Internationale studiekort ved bestilling og få studierabat.
Præsentér dit ISIC Internationale studiekort ved bestilling og få studierabat.

FORBUD PÅ INKASTIEN

For gæsternes sikkerhed og for at beskytte omgivelserne er det strengt forbudt at medbringe disse genstande på Inkastien:

 • Enhver form for jagtudstyr, som f.eks. knive, økser og lign.
 • produkter i glasbeholdere, herunder vand
 • Støjende genstande som radioer, højtalere eller andet lydudstyr, der kan forstyrre økosystemet i området
 • Kæledyr eller husdyr
 • Vandrestave med metal- eller trædutter for enden er ikke tilladt (gummidutter er tilladt)
 • Køretøjer af nogen art, herunder cykler, trehjulede cykler eller andet
 • Professionelt udstyr til at videofilme til ikke-godkendte kommercielle formål
 • Droner eller andet flyvende udstyr

Alle gæster skal til enhver tid følge parkens regler og bestemmelser. Det er heller ikke tilladt at:

 • Smide affald i parken. Efterlad alt jeres affald hos jeres assistance crew, der er udstyret til at sortere affald og sørge for at det bliver afleveret det rigtige sted.
 • at skære i, fjerne eller ødelægge parkens fauna og flora
 • udøve klatring eller lignende på klipperne
 • lave unødig støj
 • tænde bål
 • campere på ruinerne og andre steder, som ikke er afmærkede campingpladser.

Inkastien er et fantastisk rejsemål og et must-see for enhver vandreelsker!

Følg anvisningerne her ovenfor og kom i gang med at booke din egen plads på Inkastien, så du også snart kan opleve områdets unikke natur og få nogle rejseminder for livet!

For at læse mere om, hvad du kommer til at opleve på din vandring på Inkastien, klik på vores to programmer nedenfor. [/su_spoiler][/su_accordion]

Ønsker du at se hvilke datoer, der stadig er åbne for reservationer, følg denne vejledning:

Klik på dette link: www.machupicchu.gob.pe

Popper et lille vindue op, klik på ”Cerrar Aviso”. Hvis ikke, gå videre til næste punkt.

Klik på ”Consultas”, som du finder i bjælkemenuen øverst, hvilket fører dig videre til en kalender.

I drop-down menuen under ”Centro Arqueológico” vælger du:

For Inkastien 4 dage: ”Camino Inka”.

For Inkastien 2 dage: “Camino Inka – Km 104 – Chachabamba”.

Søg på et år og en måned ved at vælge i drop-down menuerne under ”Año” og ”Mes”.

For hver dato fremgår det, hvor mange ledige pladser, der er tilbage.

OBS! Vær opmærksom på at både guider, bærere, kokke og andet følgepersonel også skal tælles med i de 500 personer, som den daglige adgangsbegrænsning er sat til, dvs. at hvis der for en given dato står “110” ledige pladser, svarer det måske kun til 40-50 ledige pladser for turister.

Er der stadig ledige pladser på din foretrukne dato, kontakt os så hurtigt som muligt, så vi kan foretage reservationen.

Design din egen rejse

Vi skræddersyr din drømmerejse! Uanset om det er kulturelt, trekking, mountain biking eller kombineret, designer, tilpasser og opbygger vi det perfekte program efter dine ønsker. Lad os skabe en uforglemmelig rejseoplevelse, der passer præcist til dig.

Skriv til os