info@kondorrejser.dk
Kondor Rejser

Machu Picchu Rejser, ture og oplevelser

Familie i Machu Picchu
Machu Picchu er et af de steder, som enhver rejsende bør opleve mindst én gang i deres liv. Tronende på toppen af et højt bjerg, ude i den frodige regnskov, og beskyttet fra de spanske erobrere, har stedet overlevet indtil i dag som et af de mest velbevarede levn fra inka-civilisationen.

Vores Pakkerejser

Mens Machu Picchu ofte bliver kaldt Inkaernes Glemte By, så vidste inkaerne altid selv, hvor det var. Heldigvis har deres efterkommere åbnet dørene op for os andre, så vi kan gå på opdagelse, fordybe os, blive fuldstændig betagede og dykke ned i den utrolige ro og mystik, som dette hellige sted omgærdes af.

Tag med på én af vores Machu Picchu rejser, og opdag det fascinerende område omkring Cusco og Machu Picchu, der byder på storslåede naturoplevelser og levn fra det imponerende Inkaimperium.

Begynd din rejse til Machu Picchu i dag!

Inkastien

Gå i Inkaernes fodspor og book enten den klassiske Inkasti på 4 dage eller den korte Inkasti på 2 dage. Uanset hvilken pakke, du vælger, vil du mærke historiens vingesus som du bevæger dig gennem Andesbjergene og regnskoven. Vær opmærksom på at det er vigtigt at booke i rigtig god tid.

Inkastien, den klassiske på 4 dage, er en af verdens smukkeste vandreruter, og nok også den mest kendte. På de fire dage Inkastien tager at gå, bevæger man sig igennem et fantastisk landskab af forskellige klimazoner; fra startpunktet ved Piscacucho (Km. 82) på den tørre Andesslette, over høje bjergpas til subtropisk regnskov, hvor vi finder turens mål, Inkaernes Glemte By, Machu Picchu.
Hvis du ikke har tid eller ikke kan lide at campere, anbefaler vi dig denne vandretur. Du vil vandre gennem en fantastisk bjergskov og inkaruiner til Machu Picchu. Du sover på et hotel og næste morgen har du hele dagen til at se machu Picchu

Vandring til Machu Picchu

Gå i Inkaernes fodspor og book enten den klassiske Inkasti på 4 dage eller den korte Inkasti på 2 dage. Uanset hvilken pakke, du vælger, vil du mærke historiens vingesus som du bevæger dig gennem Andesbjergene og regnskoven. Vær opmærksom på at det er vigtigt at booke i rigtig god tid.

Dette trek fører dig gennem det sydlige Perus højland. Naturen er bjergtagende: gletsjere, kløfter, grønne dale og snedækkede bjergtoppe vil betage dig fra start til slut.
Mange Machu Picchu-ture er lidt hårde, så derfor har vi sammensat denne vandretur, der ikke kræver så meget af den fysiske form, som andre ture.

Transport - Sådan Kommer Du Rundt I Machu Picchu

Som en del af den service vi tilbyder er afhentning og aflevering på hotellet en del af vores pakker. Læn dig tilbage og nyd det smukke landskab, der karakteriserer Machu Picchu-regionen. Så sørger vi for at få dig frem til din destination.

Busser

Vores guider vil møde dig på dit hotel og sørge for at du bliver transporteret til udgangspunktet for dit program.

Transfers

Vores busser og vogne er nye og komfortable, og vi bruger kun chauffører, der kører sikkert og ansvarligt.

Fly

Rejser du fra Lima eller et andet sted, arrangerer vi gerne fly, lufthavnstransfers, hotelophold, etc.

Tog til og fra Machu Picchu

Expedition tog Machu Picchu

Expedition

Expedition-kategorien er komfortabel turistklasse. Kupeen er designet sådan at de rejsende sidder fire og fire. Kupeen har panoramavinduer, aircondition og varmeanlæg. Desuden er der bagagehylder til din bagage. Ønsker du en bedre togkategori kan du nemt opgradere til enten Vistadome eller Belmond Hiram Bingham.

Vistadome tog Machu Picchu

Vistadome

Vistadome-kategorien modtager personlig, førsteklasses service, danseshow og et måltid. Sæderne er af læder og kan justeres og med aircontion og varmeanlæg kan du læne dig tilbage og bare nyde rejsen. Omgivet fuldstændig af panoramavinduer har du fuld udsigt over Urubamba floden og regnskovens og bjergenes magiske landskab

Hiram Bingham tog Machu Picchu

Hiram Bingham

Belmond Hiram Bingham blev valgt som verdens bedste tog af Condé Nast Traveler UK’s læsere i 2011 og er for den kræsne rejsende. Dette eksklusive og luksuriøse tog indeholder to spisevogne, et køkken, en bar og en observatorievogn - alt sammen i luksuriøst interiør. Togturen på denne klasse er med gourmetmiddag og underholdning.

Top Destinationer

Vi tilbyder eksklusive pakker og en komplet guidet tur til dette vidunderlige sted. Vi giver dig mulighed for at besøge forskellige fantastiske destinationer, før du når Machu Picchu. Machu Picchu er kendt som en overgangssektor, da det er beliggende mellem Amazonas junglen og Andesbjergene. Vores ture er skabt til at forkæle dine øjne med de smukkeste destinationer og også de ikke så bevandrede steder, som kun er kendt af få lokale.

Huayna Picchu bjerget på Machu Picchu

Huayna Picchu

Hvis du er bange for højder, anbefaler vi at du ikke klatrer Huayna Picchu.

Det er en hård opgave, da den også indeholder nogle trin, der har en hældning på 80 grader. Bjerget er en del af byen og tilgås via en spektakulær sti. Vandringen til Huayna Picchu er en vanskelig opgave, ligesom det også var at bygge den. Med trinene, som er skåret ud af klippen i en 80 graders hældning, kredser stien toppen. Hvis du ønsker at opleve en utrolig udsigt, er klatringen til toppen alle vanskelighederne værd. Den vidunderlige panoramaudsigt med den stejle hængende klippe er bare fantastisk. Da regeringen har begrænset adgangen til 400 besøgende om dagen, tilbyder vi en række servicer for at klatre Huayna Picchu.
Machu Picchu by

Machu Picchu

Det verdenskendte Machu Picchu ligger på en bjergryg i 2.430 meters højde

på den sydøstlige hældning af Perus Andesbjerge, omringet af regnskovsklædte bjerge, og med Urubamba-floden for sin fod. Det kunne faktisk ikke være mere bjergtagende!

Citadellet er fantastisk velbevaret, og kvaliteten af arkitekturen og det betagende landskab har gjort Machu Picchu til et de mest kendte arkæologiske fund i menneskets historie.

Udover den exceptionelle naturrigdom, udgør Machu Picchu en kombination af firkanter, terrasser og templer i imponerende harmoni med omgivelserne.

Machu Picchu er inkluderet i alle vores rundrejser, og også i Inkastien-programmerne og vores andre Machu Picchu-ture.

Machu Picchu Montaña

Hvis du ikke var i stand til at tage op ad Huayna Picchu, er der en anden vandretur der venter dig.

Den er meget nemmere end Huayna, men også længere. Udsigten omkring Machu Picchu er betagende, og du kan se den enorme størrelse på Machu Picchu komplekset med dets spektakulære omgivelser. Vi anbefaler dig at bestige Huayna Picchu og Machu Picchu på andet hold (?). Besøgende med billetter til det første hold må kun være der i 2 timer, mens de, der har billetten til det andet hold, kan blive indtil kl. 14.

Ollantaytambo

90 minutter fra Machu Picchu, beliggende i den nederste del af Den Hellige Dal, ligger en dyrebar by gemt kaldet

 Ollantaytambo. Stedet er et eksempel på kunstens og ingeniørkunstens skønhed. Det tjente som en fæstning samt et religiøst centrum for vores forfædre. Du kan se de kæmpe sten på næsten 40 til 50 tons, på de højeste niveauer af Ollantaytambo. Indtil videre ved ingen, hvordan de flyttede disse kæmpe sten henover klipperne, Urubamba-floden og placerede dem på toppen af citadellet. De sagde også, at det er ulogisk at tro, at dette stærke arbejde blev udført uden brug af teknologi. Bortset fra ruinerne, har byen Ollantaytambo været beboet siden det 13. århundrede.

Sø ved Salkantay-bjergkæden

Salcantay bjergkæde

Bjerget Salkantay er en datter af Cordillera Vilcabamba og byder på de mest utrolige oplevelser i naturen ulig nogen anden.

Salkantay bjerget har en række attraktioner, men hævet over alt er Salkantay parken. Gør dig klar til at opleve den naturlige skønhed i Salkantay parken. Skønheden i Salkantay parken og dens omgivelser vil fuldstændig hypnotisere dig. Gør dig klar til at overvære de smukke turkise søer og de utrolige gletsjere. Llactapata er et must, da det er en af de mindre udforskede ruiner i Machu Picchu parken. De maleriske grønne bakker i regnskoven er fulde af fugle og plantevækst, så tag med os for at opleve naturens uforglemmelige skønhed.

Machu Picchu Urubamba Bjergkæden

Urubamba Bjergkæden

Urubamba er kendt som Det Hellige Bjerg af de lokale. Det dækker et område på 80 km og er en fantastisk del af vores Machu Picchu ture

vores Machu Picchu ture. Det spektakulære landskab fra præ-Inkaerne, Inka ruinerne, de snedækkede bjergtoppe, Yanatile og Yanero floderne, Machu Picchu komplekset, Den Hellige Dal og Urubamba, gør dette sted til en stor attraktion for turister. Vi tilbyder mountain biking, vandreture og river rafting for alle aldersgrupper.

Moray

Moray ligner måske et stort hul i jorden, men historikere siger, at denne multi terrasserede fordybning forklarer

årsagen til landbrugets dygtighed. Dets historie er ligeså rig som vores evolution. Der er ingen data eller teori der kan forklare det, men det er det, der gør Moray ruinerne helt enestående. Hver terrasse har et unikt mikroklima, som deraf har sin egen temperatur. Det er køligst på toppen og varmest i midten.

Salinas de Maras

Salineras

Det er beliggende i den sydøstlige del af Machu Picchu. Den slynger sig smukt ned ad en stejl klippe til Salinas de Maras.

Hvis du planlægger at besøge Salineras, så gør dig klar til at miste pusten over den mest utrolige udfoldelse af naturen. Det har et iøjnefaldende sammensurium af pink, lysebrune og brune farver så langt som øjet kan se. Det blev oprindeligt lavet af det gamle folk og er blevet overdraget ned gennem utallige generationer frem til i dag. Der er to forskellige muligheder for at rejse med os til Salineras – cykling og vandring.

Amazon Jungle aerobotany

Megantoni Nationalpark

Megantoni Nationalpark ligger i provinsen til Paucartambo, Cusco og Manu. Det er en af de mindre udforskede

parker i Peru. Dens mangfoldige topografi spænder fra dybe og fugtige kløfter til høje græsarealer, i lav højde, i Puna, der grænser op til 4000 m.s.n.m. Med sine ti liv?? og en ekstraordinær naturskønhed, beskytter den også flere truede og nye arter. 

Reservatet er en destination for fuglekiggere fra hele verden. Det er også anerkendt som havende en af de højeste forekomster af landhvirveldyr, der nogensinde er fundet i de Latinamerikanske Tropiske Regnskove. Med en stor variation af klimaer og sin ekstraordinære naturskønhed, er det et sted for magisk skønhed og mangfoldig natur. Parkens eksistens og formål er at fremme og facilitere forskning, uddannelse og rekreation og samtidig bidrage til bevarelsen af den Arkæologiske og Kulturelle Arv.

Den største attraktion i denne Helligdom er Pongo de Mainique, en kløft eroderet af Urubamba floden på vej mod Amazonas slette. Vores 11-dages pakke med Machu Picchu-ture tager dig fra vildmarken i Megantoni National Park og slutter ved Machu Picchu-bjerget.

3 gode grunde til at vælge Kondor Rejser

Vi er specialister i Peru-rejser

Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

Skræddersyede rejser – din drømmerejse!

Private ture

Uanset om du ønsker at rejse til Machu Picchu med din familie, en gruppe venner eller en særlig ven, har vi en pakke til alle dine planer. Intet er vigtigere for os end at tage dig med ud for at udforske smukke Machu Picchu. Vi tilbyder særlige rabatter til folk, der er den del af en gruppe på fire og derover. Så hvad venter du på? Kontakt os nu for at få en mindeværdig rejse til Machu Picchu.

Hiking in Peru

Machu Picchu rejser – Regler og bestemmelser

Machu Picchu rejser – Regler og bestemmelser

Hvorfor nye regler?

Siden Machu Picchu fik status som bevaringsværdig på UNESCO’s liste verdenskulturav d. 9. december 1983, er antallet af årlige besøgende steget støt, de sidste år så meget, at myndighederne har været tvunget til at handle. Hovedbekymringen handler naturligvis om, hvordan man bedst bevarer det gamle kompleks. Før disse nye regler trådte i kraft, var det daglige antal adgangsbilletter begrænset til 2.500, baseret på UNESCO’s anbefaling, og i højsæsonen var billetterne mange dage udsolgt. Men det reelle antal besøgende på Machu Picchu per dag har i virkeligheden været meget højere, når man tager i betragtning de forskellige kombinationer af billetter, man har kunnet købe, og det daglige antal besøgende har været op til 3.800. De nye regler er blevet implementeret for bedre at kunne kontrollere, hvordan besøgende og guider får adgang til komplekset, og på den måde bedre bevare stedet og dets arv også i fremtiden

Adgangsperioder

 
  1. Fra 6:00
  2. Fra 7:00
  3. Fra 8:00
  1. Fra 9:00
  2. Fra 10:00
  3. Fra 11:00

De besøgende skal forlade stedet indenfor adgangsperioden, og det er ikke muligt at blive lukket ind på Machu Picchu igen, hvis man først en gang har forladt stedet. Besøgende og guides, der ikke forlader komplekset indenfor det tilladte tidsrum, vil blive ledsaget til udgangen af myndighederne.

Ifølge de nye bestemmelser skal alle besøgende på Machu Picchu være ledsaget af en guide. Disse guider skal være officielle Machu Picchu-guider eller autoriserede turistguider. Guiderne skal kunne fremvise gyldig guide-ID, og hver guide tillades ikke grupper på mere end 16 personer. Guiderne skal ind- og udregistrere alle besøgende, og de er forpligtede til at informere de besøgende om stedets gældende regler. Guiderne skal også ledsage alle besøgende, der ønsker at bestige Machu Picchu Mountain og Wayna Picchu Mountain. 

Dette punkt er ikke så klart defineret i det officielle dokument om de nye regler. Men det bemærkes i de nye bestemmelser, at det skal være muligt at se alle dele af komplekset ved en enkel gennemgang. Ruten vil blive markeret for at undgå køer og for at forhindre at for mange stopper ved enkelte steder på samme tid.

Fordi adgangen til Machu Picchu som beskrevet er begrænset, anbefaler vi at du bestiller din rejse til Machu Picchu i god tid. Dette gælder i særlig grad for højsæsonen (påske, maj-oktober samt jul og nytår). Når det maksimale antal besøgende er nået for en given dag, lukkes der nemlig for salget, og yderligere bookinger er ikke muligt. Det er desuden meget vigtigt, at man sikrer sig at alle givne personlige oplysninger er korrekte, idet rettelser i udstedte billetter ikke er muligt, ligesom betalinger under ingen omstændigheder kan refunderes eller billetter videregives.

 Ønsker man at bestige Wayna Picchu og Machu Picchu Mountain, skal man være opmærksom på at der også her er adgangsbegrænsning. For Wayna Picchu tillades der dagligt kun adgang til 400 personer; 200 personer kl. 7-8 og 200 personer kl. 10-11. For Machu Picchu Mountain er der 800 billetter per dag; 400 personer kl. 7-8 og 400 personer kl. 9-10. Har du billet til Machu Picchu og Wayna Picchu har du ret til at tilbringe 6 timer på området. Har du billet til Machu Picchu Mountain, har du ret til at tilbringe 7 timer på området. Fordi reglerne for adgang til Machu Picchu skifter regelmæssigt, er det den enkeltes eget ansvar at kende detaljerne, før man booker en rejse til Machu Picchu.

Skriv til os

Vil du vide mere? Læs disse artikler