Kontakt: +45 50540204

Machu Picchu trekking ture

Forestil dig at ankomme til Machu Picchu, på toppen af de frodige regnskovsdækkede bjergtinder, lige når tågen letter over bjergene og over den gamle Inkaruin. Tag med på en af vores Machu Picchu trekking ture og lad dig bjergtage!

Vores Pakkerejser

Machu Picchu er en af verdens mest utrolige seværdigheder – og sikke en beliggenhed! Med alt hvad den gamle Inkaruin har at tilbyde er det ikke svært at forstå, hvorfor stedet tiltrækker så mange besøgende hvert år. Den største beslutning lægger nærmere i, hvordan man skal komme dertil.

Skal du trekke eller tage toget? Du kunne vandre gennem tågeskoven ad den klassiske 4-dages Inkasti, du kunne også vælge den korte Inkasti på 2 dage eller du kunne vælge én af de alternative og mindre befærdede ruter. Det er op til dig!

MTB downhill Machu Picchu

Inca Jungle tour – Aktiv-rejse til Machu Picchu 4 dage

Fra Inka-ruiner til frodige kaffebønner og koka-plantager tilbyder dette uforglemmelige eventyr en unik blanding af MTB, rafting and vadnrig. Fornøj dig i Colcamayos foryngende varme kilder, en perfekt belønning.
4 dage fra 5.395 kr.
Udsigt Humantay lagon

Salkantay Trek, vandring til Machu Picchu

Salkantay Trek er opkaldt efter bjerget, som stien passerer, Salkantay-bjerget. Men det er ikke kun dette bjerg, du vil se under vandreturen, da stien byder på varierede landskaber, herunder gletsjere og tropisk Andeskov.
4 dage fra 6.385 kr.
På vej til Machu Picchu

Lares Trek, vandring i Andesbjergene

Lares Trek har færre Inka-ruiner end andre vandreture, men tilbyder indblik i lokallivet og smukke landskaber. Før vandreturen besøges berømte Inka-steder omkring Sacred Valley.
4 dage fra 5.860 kr.

Kundeanmeldelser

Kunderne elsker Komdore Rejser til Peru, og anmeldelserne taler for sig selv. Vores firma har opnået en bemærkelsesværdig tilfredshedsgrad, og rejsende roser os for enestående service, ekspertise og personlige oplevelser.

Mange fremhæver vores dygtige team af guider, der ikke kun er kyndige, men også passionerede omkring Perus kultur og historie. Vores omhyggeligt sammensatte rejseplaner, der kombinerer badeferie med top destinationer som Machu Picchu, har modtaget ros for deres alsidighed og unikke oplevelser.

Vores kunders feedback fremhæver også den luksuriøse indkvartering, der tilbydes under vores ture, samt vores opmærksomhed på detaljer og evne til at imødekomme individuelle præferencer. Kundeservice er i centrum af vores forretning, og anmeldelserne afspejler den dedikation, vi lægger i at skabe uforglemmelige rejseoplevelser. Mange kunder beskriver deres rejse med Komdore som en perfekt balance mellem eventyr og komfort. Vi er stolte af at modtage positive anmeldelser og ser frem til at fortsætte med at levere enestående rejseoplevelser for vores kunder i Peru og ud over.

Samlet bedømmelse

4.6 out of 5

Baseret på 115 uafhængige anmeldelser

Rejsebedømmelse

Rejsebedømmelse er den overordnede
kvalitet af rejseplanen og
turen

Kundeoplevelse

Kundeoplevelse er standarden
for service, du
modtager

Transport - Sådan Kommer Du Rundt I Peru

Vi tilbyder varierede transportmuligheder, der imødekommer forskellige behov.

Mange fremhæver vores dygtige team af guider, der ikke kun er kyndige, men også passionerede omkring Perus kultur og historie. Vores omhyggeligt sammensatte rejseplaner, der kombinerer badeferie med top destinationer som Machu Picchu, har modtaget ros for deres alsidighed og unikke oplevelser.

Vores kunders feedback fremhæver også den luksuriøse indkvartering, der tilbydes under vores ture, samt vores opmærksomhed på detaljer og evne til at imødekomme individuelle præferencer. Kundeservice er i centrum af vores forretning, og anmeldelserne afspejler den dedikation, vi lægger i at skabe uforglemmelige rejseoplevelser. Mange kunder beskriver deres rejse med Komdore som en perfekt balance mellem eventyr og komfort. Vi er stolte af at modtage positive anmeldelser og ser frem til at fortsætte med at levere enestående rejseoplevelser for vores kunder i Peru og ud over.

Fly over Nazca

Indenrigsflyvninger

Alle indenrigsflyvninger i Peru, efter du ankommer til Lima, er inkluderet i prisen. Flyselskaberne vi samarbejder med er Peruvian airlines, Avianca, Star Peru og Lan Peru. Det er alle sikre og pålidelige flyselskaber.

Privat transport

Transport i minibus eller med firehjulstrækker med privat chauffør foregår i nye køretøjer for at maksimere din sikkerhed. I forbindelse med mange af vores Machu Picchu-ture og Inkasti-programmer bruger vi typisk privat transport med minibus. Dog foregår turen mellem Ollantaytambo og Aguas Calientes (byen for foden af Machu Picchu) med tog – hvis altså den ikke foregår i vandrestøvler!

Offentlig transport

“Offentlig” transport

Peru er et enormt land med kyster, bjerge, ørkener og jungle. At bruge den offentlige transport er til tider nødvendigt for at dække de store afstande. Fra Lima til Paracas f.eks., og videre mod Arequipa bruger vi det private busselskab, Cruz del Sur. Det er det bedste og mest sikre busselskab i Peru, der kun bruger nye busser, så sikkerheden og komforten er i top.

Transfers

Ved alle busterminaler, togstationer og lufthavne vil en Kondor Rejser-repræsentant vente på dig og sørge for at du bliver transporteret sikkert og nemt til dit hotel. På samme måde skal du heller ikke bekymre dig om, hvordan du kommer til lufthavnen, busterminalen, etc., når du skal rejse videre. Alle transfers indgår som en del af din pakkerejse

Turisttransport

Rejsen mellem Arequipa og Puno, Chivay (Colca kløften) og Puno, Puno og Cusco foregår normalt med det busselskab, der hedder 4M. Passagererne er alle turister, og med på bussen vil være en engelsktalende turistguide, der giver info om historie og kultur i løbet af turen og desuden vil der være nogle stop undervejs ved nogle seværdigheder, f.eks. ved arkæologiske udgravninger og små lokale museer.

Machu Picchu tøg

Tog

Togturen til Aguas Calientes, Machu Picchu, er en spektakulær rejse gennem det billedskønne peruvianske landskab. Passagererne nyder komfortable vogne og panoramavinduer, der giver en enestående udsigt over Andesbjergene. Togene tilbyder Vistadome service med venligt personale, der serverer lækre snacks og forfriskninger. Rejsen kombinerer afslapning med en naturskøn oplevelse, hvilket gør det til en uforglemmelig del af besøget til Machu Picchu.

Seværdigheder

Udforsk hvad Peru har at tilbyde! Fra charmerende byer i Andesbjergene, til de majestætiske ældgamle inka-byer,

til ture i Amazonskoven, madoplevelser og shopping og til en bred vifte af adventure-aktiviteter og unikke overnatningsmuligheder for familier, par eller grupper. Alt, du skal vide om din tur vores Peru rundrejser, har du lige her!

grønne kyst strand i Lima

Lima

Hovedstaden i Peru blev grundlagt i 1535 af den spanske conquistador Francisco Pizarro.

Lima blev i lang tid betragtet som en af de smukkeste byer i hele Amerika. Lima har beholdt noget af den kolonielle elegance, som ses side om side med den moderne storby, som Lima er i dag. Byen tilbyder et væld af seværdigheder: museer, de kolonielle bygninger og smukke gamle kirker samt nogle storslåede palæer i forstæderne Barranco, Miraflores og San Isidro. Udover det er Lima kendt for sine fantastiske restauranter, som folk kommer langvejs fra for at besøge, og et godt natteliv.

Nazca

De mange symboler og figurer har altid været omsværmet med mysterier og forskellige teorier

Takket af det tørre ørkenklima og det næsten totale fravær af regn og blæst, kan vi stadig den dag i dag opleve de berømte Nazca-linjer, også kaldet geoglyffer, der breder sig ud over et kæmpe areal på 450 km2 i Nazca-ørkenen. De mange symboler og figurer har altid været omsværmet med mysterier og forskellige teorier: hvorfor har man lavet linjer og figurer, skrabet ud i den tørre ørkenjord, der er så store, at man skal op i luften for rigtig at kunne se dem? I Nazca-folkets tid (200 f.Kr. til 600 e.Kr.) havde man jo ikke flyvemaskiner og man kunne derfor ikke flyve over Nazca-linjerne, som vi kan i dag. Var mønstrene lavet til religiøse formål? Til vanding af afgrøder? Eller som del af en astrologisk kalender? Der er sågar vilde teorier, der går på de var lavet af rummænd som en landingsbane for deres udenjordiske skibe.
Teorierne er mange, og man ved stadig ikke, hvorfor man har brugt så meget tid og energi på at udskrabe de mærkværdige linjer og figurer – men det bidrager kun til hele mystikken!

Hvad end du tror, så gå ikke glip af en flyvetur over de fantastiske Nazca-linjer på din ferierejse til Peru!

Søløve ballestas Peru

Ballestas

De mangfoldige og unikke Ballestasøer er et must-see for alle med interesse for natur.

De mangfoldige og unikke Ballestasøer er et must-see for alle med interesse for natur. Med sit eksotiske havliv og fauna, er denne øgruppe hjemsted for tusindvis af arter, der lever i harmoni med hinanden og hvor mange ikke findes andre steder på jorden.

Arequipa

Arequipa er i den sydlige region af Peru mellem Andesbjergene og dens højslette og Stillehavet.

Byen er omringet af bjerge og imponerende vulkaner. Arequipa er Perus anden vigtigste by efter hovedstaden Lima, og den anden mest populære i forhold til turisme efter Cusco, Inkaernes hovedstad. Arequipa tilbyder en bred vifte af aktiviteter, inkluderet den velkendte Colca-kløft (som er med i flere af vores Peru rundrejser). Andre muligheder for aktiviteter er eksempelvis guidet byrundtur i og omkring Arequipa, trekking omkring Misti-vulkanen, mountain biking og riverrafting.

Arequipa er inkluderet i de fleste af vores kulturelle rundrejser.

Machu Picchu by

Machu Picchu

Det verdenskendte Machu Picchu ligger på en bjergryg i 2.430 meters højde

på den sydøstlige hældning af Perus Andesbjerge, omringet af regnskovsklædte bjerge, og med Urubamba-floden for sin fod. Det kunne faktisk ikke være mere bjergtagende!

Citadellet er fantastisk velbevaret, og kvaliteten af arkitekturen og det betagende landskab har gjort Machu Picchu til et de mest kendte arkæologiske fund i menneskets historie.

Udover den exceptionelle naturrigdom, udgør Machu Picchu en kombination af firkanter, terrasser og templer i imponerende harmoni med omgivelserne.

Machu Picchu er inkluderet i alle vores rundrejser, og også i Inkastien-programmerne og vores andre Machu Picchu-ture.

Piger på Uros øerne

Titicaca-søen

Titicaca-søen er virkelig et helt unikt sted, hvor du vil opleve en utrolig kombination af peruviansk mytologi,

Andes kultur, folkefortællinger, som er helt særegen for Perus højslette. Mød nogle af de lokale og få et indblik i deres spændende kultur og traditioner, overnat måske i en øko-landsby og oplev Uros flydende sivøer.
Titicaca-søen ligner ikke noget sted, du har været før.

Hos Kondor Rejser vil vi gerne dig en så autentisk og ægte oplevelse som muligt. Vores program indeholder derfor nogle andre destinationer end de fleste andre rejsebureauer tilbyder. Målet er at du undgår de typiske og alt for overrendte turistmål, så du får et bedre indblik i de lokale indianeres liv og traditioner på Titicaca-søen.

Find din rejse til Titicaca-søen i flere af vores Peru rundrejser.

San Pedro market Cusco

Cusco

Placeret i Andesbjergene i 3.350 meters højde over havoverfladen ligger den gamle, majestætiske inkahovedstad.

Cusco er en af de største turistdestinationer i verdenen med flere millioner besøgende årligt.

På vores ture og oplevelser i Cusco får du en fascinerende blanding af velbevaret koloniarkitektur og gamle Inka ruiner, som det imponerende fæstningskompleks Sacsayhuaman og soltemplet Korikancha.

Pige i Chichero Peru

Den Hellige Dal

Inkaernes Hellige Dal ligger 40 minutters kørsel nord fra Cusco. Den mest kendte del af den Hellige Dal

starter ved byen Pisac og ender 112 kilometer mod nordvest i byen Ollantaytambo. Området er uden sammenligning, med smukke robuste bjergsider, små landsbyer og ældgamle inkaruiner spredt udover dalen. Køreturen langs Urubamba-floden gennem dalen er en smuk oplevelse i sig selv.

De fantastiske Inkaruiner i Pisac, Huchuy Qosqo, Moray, Salineras og Ollantaytambo (som også er inkluderet i de fleste af vores rundrejser), er nogle af de mest bemærkelsesværdige arkitektoniske konstruktioner, ikke bare i Peru, men i hele Amerika.

Amazon Jungle aerobotany

Junglen

Reservatet er et af de mest biologisk områder på planeten med flere forskellige naturtyper, tre floder og oxbow søer.

Det ér nemlig et fuldkomment unikt rejsemål: med mere end 518,921 hektars Amazonskov, er Tambopata og Manu Nationalparkerne nogle af de mest mangfoldige områder i verden. Biodiversiteten er utrolig, og faktisk satte Manu Nationalpark for nyligt rekorden som det mest biologisk mangfoldige sted i verden.

Bo i en lodge ude i junglen og oplev Amazonas junglen på nærmeste hold.

3 gode grunde til at vælge Kondor Rejser

Med en peruvianer på holdet er vi ægte Peru-specialister

Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

Skræddersyede rejser – din drømmerejse!

Design din egen rejse

Din Peru-rejse bliver måske den eneste gang, du kommer til at opleve det gamle Inkarige, så lad det blive den perfekte rejse – lige efter dit hoved!

Book et informationsmøde med os – det er helt gratis og ganske uforpligtende. På den måde kan du høre meget mere om, hvad du kan se, hvilke muligheder du har, og om vi kan anbefale dig noget, du slet ikke havde tænkt på! Og du kan stille alle de spørgsmål, du overhovedet kan komme i tanker om.

Hiking in Peru

Skriv til os

Forestil dig at ankomme til Machu Picchu, på toppen af de frodige regnskovsdækkede bjergtinder, lige når tågen letter over bjergene og over den gamle Inkaruin. Tag med på en af vores Machu Picchu trekking ture og lad dig bjergtage!

Machu Picchu er en af verdens mest utrolige seværdigheder – og sikke en beliggenhed! Med alt hvad den gamle Inkaruin har at tilbyde er det ikke svært at forstå, hvorfor stedet tiltrækker så mange besøgende hvert år. Den største beslutning lægger nærmere i, hvordan man skal komme dertil. Skal du trekke eller tage toget? Du kunne vandre gennem tågeskoven ad den klassiske 4-dages Inkasti, du kunne også vælge den korte Inkasti på 2 dage eller du kunne vælge én af de alternative og mindre befærdede ruter. Det er op til dig! Vi behøver ikke fortælle dig, hvorfor dette eventyr er det hele værd. Vælg hvilken som helst af vores Machu Picchu trekking ture og glæd dig til din – måske – største rejseoplevelse i lang tid. Så sørger vi for at du kommer trygt og sikkert frem!

Start din Machu Picchu rejse i dag!