info@kondorrejser.dk
Kondor Rejser
  • Flotte udsigter under trekking til Machu Picchu

Forestil dig at ankomme til Machu Picchu, på toppen af de frodige regnskovsdækkede bjergtinder, lige når tågen letter over bjergene og over den gamle Inkaruin. Tag med på en af vores Machu Picchu trekking ture og lad dig bjergtage!

Machu Picchu er en af verdens mest utrolige seværdigheder – og sikke en beliggenhed! Med alt hvad den gamle Inkaruin har at tilbyde er det ikke svært at forstå, hvorfor stedet tiltrækker så mange besøgende hvert år. Den største beslutning lægger nærmere i, hvordan man skal komme dertil.

Skal du trekke eller tage toget? Du kunne vandre gennem tågeskoven ad den klassiske 4-dages Inkasti, du kunne også vælge den korte Inkasti på 2 dage eller du kunne vælge én af de alternative og mindre befærdede ruter. Det er op til dig!

Vi behøver ikke fortælle dig, hvorfor dette eventyr er det hele værd. Vælg hvilken som helst af vores Machu Picchu trekking ture og glæd dig til din – måske – største rejseoplevelse i lang tid. Så sørger vi for at du kommer trygt og sikkert frem!

Start din Machu Picchu rejse i dag!

Inca Jungle Tour (4 dage)
Salkantay Trek, vandring til Machu Picchu (4 dage)
Lares Trek, vandring i Andesbjergene (4 dage)