Kontakt: +45 50540204

Machu Picchu Inkastien 5 dage

5 dage inkastien til Machu Picchu

hvis du vælger vores 5-dages Inka-sti trek. Det er den bedste måde at vandre til Machu Picchu. Du vil undgå folkemængderne ved at være et halvt døgn foran eller bag alle andre.

Huchuy Qosqo Trek

På vej til Huchuy Qosqo

Oplev en dagstur fra Cusco til Huchuy Qosqo. Vandretur gennem storslåede landskaber, opdag antikke Inka-ruiner og nyd en unik kulturel oplevelse i denne historiske og naturskønne perle.

Cusco Mountain Biking Moray og Salineras

MTB to Moray og Salineras

Tag med på en en-dags mountainbiketur fra Cusco til Moray og Salineras. Oplev spændende terræn, udforsk Morays cirkulære landbrugsformationer og besøg de imponerende saltminer for en uforglemmelig cykeloplevelse.

Cusco City Tour

Cusco person

Oplev en fascinerende Cusco bytur. Udforsk historiske steder som Sacsayhuaman og Qoricancha, slentre gennem Plaza de Armas og dyk ned i byens kulturelle arv på denne mindeværdige guidet tur.

Dagstur til Inkaernes Hellige Dal

Hellige dal dagtur fra Cusco

Oplev vores hellige dal tur fra Cusco. Besøg imponerende Inka-ruiner i Pisac og Ollantaytambo, udforsk farverige markeder og nedsænk dig i den rige historie og kultur i denne enestående daloplevelse.

Inkaernes Peru – med badeferie

Lykkeligt par på stranden i Peru

Den perfekte kombination af kultur og afslapning. Rejs i Cusco, Den Hellige Dal og Machu Picchu, og slut rejsen af med 4 dages ved Perus nordlige kyst.

Medbring til Peru

Andesbjergene Cusco

Medbring Vejr og klima kan variere meget i Peru på grund af det meget varierende klima i de forskellige regioner. Ved rejser til Andesbjergene anbefales det at medbringe varmt tøj, specielt ved rejser fra maj til september. I den periode kan morgener og aftener i Cusco og i Puno være meget kølige. Rejsedokumenter Pas, rejseforsikring, […]