Kontakt: +45 50540204

Aktiv vandring

Aktiv Rejse til Peru

21 days Den hellige Dal, Regnbuebjerget og Inkasti vandring, Colca og Amazonas

Gør dig klar til et unikt eventyr. Denne enestående rejse vil få dig til at forelske dig i den utrolige kultur, det oprindelige folk og den betagende udsigt over Andesbjergene. 

Detaljer

Priser fra

35.300Kr.
 •  
Begyndelse

København

Gruppe str.

min. 2 - max 12

Slut

København

Alder

12 - 90

sværhedsgrad

Mellem

Eneværelse

Fra 3600 Kr.

Højdepunkter

Oplev Peru på en aktiv tur, der omfatter Tambopata Amazon Jungle, Inka-stien, trekking til Rainbow Mountain og Sacred Valley. Dyk ned i Amazonas regnskovens mangfoldighed, følg inkastien til Machu Picchu, og udforsk de farverige landskaber i Rainbow Mountain. En uforglemmelig rejse gennem Perus naturskønhed venter på dig.

Inkastien Aktiv Machu Picchu

Dagsprogram

Dybt ind i Peru venter et aktivt eventyr: Fra Tambopata Amazon Jungle til Inka-stien, trekking til Rainbow Mountain og gennem Sacred Valley. Oplev den enestående skønhed i Perus natur, historie og kultur på denne unikke rejse gennem nogle af landets mest ikoniske destinationer.

Få en tidlig start på din dag i Lima, så du kan nyde det væld af muligheder, der findes her i Perus hovedstad. Lad os arrangere en tur gennem byen, eller hvis du føler dig eventyrlysten, kan du udforske byen på egen hånd. Lima har nogle af de mest fantastiske restauranter og smukke museer i verden.

 • Måltilder: Ikke inks.
 • Overnating: Lima

Lima er ikke bare en mellemlanding på vej til din næste destination det. Det en by fyldt med museer og koloniale bygninger, der giver et glimt af det spanske imperiums rigdomme og pragt. En tur til Lima er et eventyr med smukke, interessante seværdigheder og masser af historie. Besøgende kan hurtigt se, hvorfor byen er på Verdensarvslisten.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Lima.

Efter morgenmaden bliver du transporteret til lufthavnen, hvor du skal rejse til Puerto Maldonado, hovedstaden i Madre De Dios. Efter en hurtig 2-timers tur med bus og båd, ankommer vi til din lodge. Her får du din første smag af Amazonas køkken alt imens du flyder ned ad floden, med byen bag dig og det fantastiske junglelandskab foran dig.

Posada Amazonas Lodge – en rummelig ecolodge med en bar, en massageafdeling og buffet, i hjertet af et privat område ejet af Native Community of Infierno. Regnskovens vogtere venter din ankomst.

Om eftermiddagen skal du forberede dig på en betagende udsigt over Tambopata-floden, hvor du kan se den slynge sig gennem midten af Amazonas junglen. Du kommer med på en udflugt til et 40-meter højt stillads kaldet Canopy Tower, hvor du vil se smukke fuglearter såsom tukaner, papegøjer og araer. Man behøver ikke bekymre sig om sikkerheden, da en trappe med gelænder løber gennem midten og giver sikker adgang til platformen. 

 • Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Overnatning: Refugio eller Amazonas Lodge.

Reservatet er et af de mest biologisk mangfoldige områder på planeten med flere forskellige naturtyper, tre floder og oxbow søer. Kun her finder du mere end 600 fuglearter, 1200 sommerfuglearter, snesevis af fiskearter og tusindvis af unikke plantearter. For ikke at forglemme kæmpeoddere, den store myresluger, jaguarer og tapirer.

Hver dag vil bestå af forskellige planlagte aktiviteter.

Vælg blandt aktiviteterne: Canopy, natvandring i junglen, piratfiskfiskeri  (fang og frigiv), søgning efter kæmpeoddere, byg din egen junglebåd, Papegøje lerslikning, oxbow sø, jungle gårdbesøg, amazonas fuglekiggeri, medicinsk plantesti, børnesti, solnedgangskrydstogt, cirkel af ild, regnskovstatovering, brasiliansk nøddesti og -lejr, natforedrag, Ceiva gåtur.

Bemærk! Vejret kan spille ind på hvilke aktiviteter der udbydes.

Vi har ændret vores jungleprogram for at give dig en ægte Amazonas jungle oplevelse. I stedet for at bo på typiske turiststeder, tilbyder vi et mere eksklusivt lodgebesøg, der er dybere inde i junglen, og som vil give dig en meget mere autentisk oplevelse.

 • Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Overnatning: Refugio eller Amazonas Lodge.

Som vi siger farvel til Native Community of Infierno, skal du vide, at dit besøg bidrager direkte til bestræbelserne på at beskytte Tambopata.

Turen går tilbage til lufthavnen for at fortsætte ekspeditionen.

Når du ankommer til Cusco, kommer du straks til den Hellige Dal for at minimere højdesyge, så du kan fortsætte med at nyde din peruvianske ferie.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Ollantaytambo.

Nyd den storslåede udsigt over den Hellige Dal og sneklædte bjerge på enten en cykeltur eller et vandreeventyr. De arkæologiske områder illustrerer perfekt inkaernes opfindsomhed og vision, i så høj grad at du vil føle dig som ét med landskabet. Når du navigerer de små veje på din mountainbike, skal du give dig selv tid til at cykle roligt forbi nogle lokale landbrug og de lokale beboere der passer deres kvæg. Træk vejret dybt i den friske luft og fordyb dig i den vidunderlige oplevelse, som denne tur giver dig. Når vi er færdige, kører vi i en privat bil tilbage til hotellet.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Ollantaytambo.

Dagen begynder med en tidlig togtur fra Ollantaytambo til stien ved kilometermærke 104. Vær forberedt på en 12,5-kilometer vandretur fra kl. 08:00 til 16:00, der for det meste vil foregå op ad bakke. Efter cirka to tredjedele af vejen ankommer du til Wiñay Wayna, en af de mest ikoniske ruiner i regnskovsbjergene. Den trappefyldte sti er lavet af klipper og tager dig forbi forskellige inkaruiner. Du får en enestående udsigt over Urubamba-floden og Solporten, hvor du også får dit første glimt af Machu Picchu. Den moderne peruvianers forfædre, inkaerne, er kendt for deres forkærlighed til trapper. 

* En fordel ved 2 dags/1 nats vandreturen er, at du ikke behøver at bo i et telt som på 4-dages vandreturen.

Efter vandreturen tager vi en shuttlebus ned til Aguas Calientes, hvor vi overnatter.

 • Måltider: Morgenmad og frokost.
 • Overnatning: Aguas Calientes Machu Picchu.

Vi starter dagen med en tidlig shuttlebus op til Machu Picchu. Machu Picchu er blevet opført som et af de “nye syv verdens vidundere” og er på UNESCO’s liste over verdensarvssteder, og det er nemt at se hvorfor. Det ikoniske citadel ligger bogstaveligt talt på toppen af Andesbjergene. Man skal se den utrolige udsigt før man kan tro det. De stejle bjerge er dækket af frodig regnskov med snoede floder i dalene.

Du bliver forkælet med en eksklusiv guidet tur, der består af en betagende citadel udsigt, en fortælling om Inkaernes daglige liv og historier om de vigtigste bygninger, såsom templer, Inka kongens- og præstens boliger.

Bagefter kan du vælge at vandre enten Huayna Picchu-klippen bag Machu Picchu eller Machu Picchu Mountain, som begge har en fantastisk udsigt. Begge vandreture tager ca. en time op og en time ned, og billetterne skal købes på forhånd. Adgang til disse vandreture er yderst begrænset – til Huayna Picchu tillades kun maksimalt 400 personer dagligt.

Når vi er færdige med vores utrolige Machu Picchu besøg tager vi en bus til Aguas Calientes (også kaldet Machu Picchu City), hvor vi spiser og slapper af om eftermiddagen, før vi tager toget tilbage mod den Hellige Dal, til Ollantaytambo, hvor vi tilbringer natten.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Ollantaytambo.

Ved ankomsten til Ollantaytambo vil du straks bemærke de massive terrasser, kæmpestore trapper, vandværker, lagerhuse og et smukt tempel. Ollantaytambo var en vigtig by for inkaerne, og selv den dag i dag kan du finde mange gamle rester såsom vandingskanaler og brostensbelagte gader, der går tilbage til det 13. århundrede.

Efter at have klatret mange klippetrapper (kendt som Inka-elevatorer), bliver du belønnet med en fantastisk udsigt over Urubamba-dalen og byen nedenfor.

Vi fortsætter langs Urubamba-floden, der løber gennem den Hellige Dal, på vej mod Pisaq, hvor vi kommer til en anden fascinerende Inkaruin. 

Det tager 2-3 timer at vandre mellem og op og ned ad de små bakker i Urubamba-dalen. Under vandreturen får vi en fantastisk udsigt ud over dalen og kommer tæt på terrasserne, de gamle stier og tunnelerne. Vi har planlagt vandreturen på denne specifikke dato, fordi hele stedet udelukkende er tilgængeligt for vores gruppe.

Hvis tiden tillader det, besøger vi Pisaq markedet, hvor de lokale sælger smukke tekstiler, smykker og håndlavede varer. Mod slutningen af dagen ankommer vi til Cusco, hvor du tilbringer den sidste aften af dit uforglemmelige ophold i Peru. Aftensmåltidet nydes på byens centrale torv, Plaza de Armas.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Puno.

Nyd en gåtur i området omkring byens centrale plads, la Plaza de Armas, og se det charmerende San Blas kvarter. Læg evt. også vejen forbi nogle af de spændende museer i Cusco. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere en guidet tur til dig i denne fascinerende gamle Inkahovedstad.

Du er på egen hånd om morgenen, og om eftermiddag kommer du med på en 3-timers guidet byrundtur. Denne omfattende byrundtur indeholder de vigtigste Inkasteder  i Cusco samt andre vartegn som Tambomachay, Puca Pucara, Quenqo, Sacsayhuaman og Koricancha.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Puno.

Solruten til Puno ELLER Vandring til  Regnbuebjerget

I dag skal du vælge en af to muligheder; Solruten til Puno eller vandring til Regnbuebjerget. 

Mulighed 1: Solruten til Puno

Allerede fra morgenstunden er der afgang med bus til Puno. Du kører ad den såkaldte Solrute, en køretur på 6-7 timer gennem et betagende landskab fra Andesbjergenes videre  mod Cusco. Turen foregår med en turistbus med guide, og undervejs på køreturen vil der være nogle stop med guidet rundvisning ved nogle seværdigheder, bl.a. i Pukara, i Raqchi og i kirken San Pedro Apóstol i den lille by Andahuaylillas. I kirken kan du opleve et smukt kapel, der er kendt som ”Andesbjergenes Sixtinske Kapel”. San Pedro Apóstol-kirken blev bygget i 1580, i spansk stil men ovenpå hvad der før var et Inkatempel. Den ser ikke ud af meget udefra, men lige så snart du træder indenfor, bliver du mødt af en overdådighed af udsmykninger i barokstil.
Kirken er også kendt for flere malerier af den såkaldte Cusco-skole (Cusco-skolen var lokale, der af spanierne, efter disses erobring i 1500-tallet, blev udlært til kunstmalere. Det særlige ved Cusco-skolen er den typiske spanske malerstil, kristne motiver, iblandet noget lokalt, peruansk, hvilket giver en helt unik malerstil).

Ankomst til Puno ved Titicaca-søen om aftenen. Ved busterminalen i Puno bliver du hentet af vores lokale Kondor Rejser-repræsentant, der vil bringe dig til dit hotel.

Mulighed 2: Vandring til Regnbuebjerget

Regnbuebjerget, et af de mest populære bjerge at vandre til i Peru, er berømt for sit unikke udseende, da det har striber af klare forskellige farver. Selvom det er populært, er Regnbuebjerget berygtet for at være en af de vanskeligste stier i Peru. Bjerget ligger 5.200 meter over havets overflade, og selv om det er en udfordring, har vi inkluderet denne vandretur, fordi landskabet er helt spektakulært og anstrengelsen værd. 

Efter vandringen tager vi en 4-timers bustur til Puno

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Puno.

Vores første stop vil være Taquile-øen på Titicacasøen, den næststørste sø i Sydamerika. Vi snegler os langs gamle præ-inka stier, mens vi nyder smukke landskaber, der udstiller landbrugsterrasser og små stråtækte huse. Du vil opleve lokale traditioner såsom kurvevævning, som går århundreder tilbage til de gamle Inka, Pukara og Collakulturer.

Det sidste stop på vores tur til Titicacasøen, er Uros-øerne. Uros-folket er en gammel stamme fra Titicacasøen, der lever på flydende øer lavet af tørrede Totorarør. De indsamler rødderne af totorarør, der vokser i vandet og slutter dem sammen så de bliver til både og øer, de kan bo på.


Efter en dag med udforskning, vender du tilbage til dit hotel til et tiltrængt hvil før dit næste eventyr.rter med at du sejler med båd ud på den store sø, der deles af Peru og Bolivia. Første stop er øen Taquile, hvor vi står af båden, hvorefter den står på en let vandretur. Vi skal besøge Taquile-folket, som især er kendt for deres ældgamle strikketraditioner, der videreføres af kvinder såvel som af mænd(!) den dag i dag, og som er så unik, at traditionen er kommet på UNESCO’s liste over immaterial kulturarv.

Efter en typisk frokost med mad tilberedt i en jordovn, begiver vi os videre med båd mod Uros-øerne, der er kendt for deres flydende sivøer. På øerne, der er lavet af siv kaldet totora, og som de selv har skabt og hele tiden må vedligeholde, er der stadig familier der bor (mens andre medlemmer af Uros-folket er flyttet til fastlandet).

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Puno

Efter en lækker morgenmad, tager vi ud på en seks-timers bustur mod Chivay og derefter Yanque. Køreturen er betagende smuk med søer i dybe farver og charmerende andinske landsbyer på begge sider af os. Hvis vi er heldige, kan vi endda se nogle alpakaer eller lamaer græsse.

Efter en skøn frokost kan du checke ind på dit hotel og enten hvile dig eller nyde en 2-timers vandretur til den lokale varmekilde, der ligger nær Colca-floden. Efter vandreturen bliver du hentet og derefter kørt tilbage til dit hotel.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Yanque

Om morgenen starter turen i Colca, hvor vi tager et hurtigt stop for at se de danse, der udføres af de lokale børn før skole. (Kun muligt på skoledage.) På ruten til Cruz del Condor, stopper vi flere gange for at nyde den fantastiske udsigt. Når vi ankommer til Cruz del Condor i Colca-dalen besøger vi det berømte udsigtspunkt, kendt som Chaglla hos de lokale. I 3.800 meters højde er udsigten simpelthen fantastisk. 

Kondorer lever i store dele af Andesbjergene i Sydamerika, men er ikke almindelige overalt. Udsigtsstedet Condor Cross Overlook (Mirador Cruz del Condor på spansk) er et af de bedste steder at se disse majestætiske fugle og har samtidig en spektakulær udsigt over Colca Canyon, en af de dybeste kløfter i verden. Fra blot ét sted kan man se to af planetens mest imponerende store kreationer; kløften og kondorerne.

Efter vi har taget en stund til at beundre udsigten, går vi på en kort vandretur så vi kan nyde kløften og undgå alle de andre turister.

Endelig tager vi bussen til Chivay, hvor vi spiser frokost og derefter kører vi den meget smukke vej fra Chivay til den Hvide By, Arequipa.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Arequipa.

Arequipa er en af ​​Perus smukkeste byer, også kendt som den hvide by på grund af dens fortryllende arkitektur. Du kan nyde en afslappende gåtur gennem byen, besøge det imponerende Santa Catalina Kloster og udforske dets farverige gader og historie. Alternativt kan du vælge at slappe af på en restaurant med udsigt over den smukke hovedplads og nyde atmosfæren i byen. Hvad end du vælger, vil dagen i Arequipa være fyldt med charme og skønhed.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Arequipa

Afhængigt af din flyplan tager du turen fra Arequipa til Lima for at nå dit fly til Europa og derefter til København.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Arequipa

Formiddag på egen hånd.

Om eftermiddagen tager du en meget komfortabel bus mod Nazca. Busturen varer cirka 10 timer, så du ankommer til Nazca omkring midnat, hvorefter vi sørger for at du bliver kørt til dit hotel.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Nazca

Vi starter dagen med en tur til Cerro Blanco-klitten, der er kendt som verdens højeste sandklit, hvorfra du kan nyde de betagende udsigter over det omgivende golde bjergrige landskab.
Herefter er det tid til at flyve over Nazca-linjerne, som stadig den dag i dag er omgærdet af mystik. Hvorfor lavede Nazca-folket alle disse kæmpestore figurer? Hvorfor tegnede de lange linjer på dette store areal i Nazca-ørkenen? Lad dig fascinere på denne uforglemmelige flyvetur over Nazca-linjerne, en tur der varer ca. 30 minutter.

Tilbage i Nazca by tager du bussen til Ica og herfra videre til Huacachina Oasen.

 • Inkluderede måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Huacachina

I dag vågner op i den charmerende Huacachina oase, som ligger midt i ørkenen. Vi anbefaler at stå tidligt op, så du kan opleve solopgangen i oasen, som det blide morgenlys projekterer lange skygger fra palmer og klitter. Det er en helt speciel oplevelse!
I Huacahina kan du enten vandre op ad de nærmeste klitter for at nyde en fantastisk udsigt over oasen og/eller du kan nyde sandklitterne på en adrenalinpumpende buggy-tur rundt i klitterne og få vind i håret (bemærk, at buggyturen ikke er inkluderet i prisen).
Om formiddagen bliver du hentet på hotellet og så fortsætter turen til Tacama-vingården, hvor du vil få en guidet rundvisning. Den charmerende Tacama-gård dyrker hvide vindruer som de laver den traditionelle peruvianske Pisco af. På din rundvisning vil du selvfølgelig få mulighed for at smage den populære pisco og lære om dens historie og fremstillingsproces. Efter besøget på Tacama-gården går turen videre til Paracas, hvor flere spændende eventyr venter.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Arequipa

Om morgenen begynder vores sejlads fra havnen ud mod Ballestas-øerne, også kendt som “Mini-Galapagos” eller “Fattigmands-Galapagos”, fordi øerne er mindre og mere budget-venlige at besøge end det ægte Galapagos.
Når vi når ud til Ballestas-øerne, vil båden sejle rundt mellem øerne, så du kan komme tæt på det unikke dyre- og fugleliv. Det er dog ikke tilladt at gå i land på øerne. Ballestas-øerne er hjemsted for en af verdens største kolonier af søløver, samt guanoskarver, der har været en betydelig producent af guano (fuglegødning) gennem historien. Her findes også peruvianske suler og pelikaner, der lever i store kolonier på op til flere tusinde fugle, og også humboldtpingvinen, der er opkaldt efter den tyske videnskabsmand, der officielt opdagede dem. Hvis du er heldig, kan du måske få øje på delfiner, der legende følger båden til og fra øerne.
Bådturen tager cirka 2 timer. Bådene er normalt ikke overdækkede, så sørg for at medbringe solcreme, og klæd dig varmt på.
Tilbage i Paracas by tager du bussen ca. 3,5 time til Lima, hvorfra du bliver kørt til Lima lufthavn. Herfra starter hjemrejsen mod Danmark.

 • Måltider: Morgenmad
 • Overnatning: Arequipa

Mellemlanding et sted i Europa og herfra videre rejse hjem til Danmark. 

Hjemkomst dag 21.

 • Måltider: Morgenmad
Peru Manfoldige rejser billeder

Hvorfor vælge Kondor Rejser

Vi er specialister i Peru-rejser

Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

God kvalitet til en god pris – Rejs selv eller med rejsebureau?

Inkluderet

Velkommen til vores 5-dages Inka-sti vandretur, en uforglemmelig rejse gennem Perus naturskønne landskaber og historiske steder. Vores omhyggeligt sammensatte pakke inkluderer alt, hvad du behøver for en komfortabel oplevelse, fra erfarne guider til overnatninger og måltider undervejs. Tag det første skridt mod eventyret på Inka-stien.

Overnatning

Al hoteler, som nævnes i programmet, er inkluderet i prisen på 3-stjernet hotel.

Transport

Al transport, som nævnes i programmet, er inkluderet i prisen (bus, privat transport, tog, båd samt transfers fra lufthavn, busterminaler, o. lign. til hotel, herunder afhentning fra Lima lufthavn på dag 1.

Måltider

Al måltilder, som nævnes i programmet, er inkluderet i prisen.

Engelsktalende guide

På ture til, Colca Canyon, Titicaca-søen, Puno-Cusco bustur, Cusco byvandring, den Hellige Dal-dagsudflugter og Machu Picchu og regnbuebjerget vandring, Nazca og Paracas.

Aktivititer

Flyv, bådtur, vandring, cykeltur.

Flybillet

Danmark – Peru tur/retur er inkluderet i prisen. Rejs fra København eller Billund. Forhør dig om afrejse fra andre lufthavne.

Adgangsbilletter

Til guidet tur på Titicaca-søen, Maras, Moray, Pisaq, Ollantaytambo, Machu Picchu og regnbuebjerget.

Rejseforsikring

Hotel

Hotel/overnatning for personer, der ikke deltager i ture i programmet (f.eks. i tilfælde af sygdom).

Transport

Transport/transfers der afviger fra programmet (f.eks. i tilfælde af sygdom).

Rejseforberedelser:

 • Pas og visum (kontroller gyldighedsperioden).
 • Kopi af vigtige dokumenter (pas, forsikringsoplysninger, billetter).
 • Rejseforsikring og helbredsoplysninger.
 • Vaccinationskort og nødvendige vaccinationer.
 • Kontaktinformation til den danske ambassade i Peru.

Pakning:

Rygsæk eller kuffert til tøj og personlige genstande.
 • Letvægts og åndbart tøj til varme og kølige omgivelser.
 • Vandresko med god støtte og komfort.
 • Regn- og vindtæt jakke og bukser.
 • Solbriller, hat og solcreme.
 • Personlig førstehjælpskit.
 • Myggebalsam og anti-kløe creme.

Elektronik:

Kamera eller smartphone til billeder.
 • Power bank og opladere.
 • Adapter til stikkontakter i Peru.

Helse og Sikkerhed:

Medicin og recepter.
 • Højdesyge medicin (hvis nødvendigt).
 • Insektmiddel og antidiarré medicin.
 • Personligt identifikationsarmbånd med nødkontakter.
 • Kontroller lokale rejseadvarsler og nødnumre.

Til Aktiviteterne:

Køb af billetter til Inka-stien og andre udflugter.
 • Vandrestave til længere trekkingture.
 • Letvægts sovepose til eventuelle overnatninger.
 • Vandflaske og vandrensesystem.

Andet:

Kontanter og kreditkort.
 • Notatbog og pen.
 • Lille rygsæk til dagsture.
 • Rejsehåndklæde og badeudstyr.
 • Letvægts sovebriller og ørepropper til at sove.

Husk at tilpasse tjeklisten baseret på specifikke behov og sæsonmæssige variationer. God tur!

Det siger vores kunder

Nyder at vandre

Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen Skræddersyet Peru rundrejse July 2018 Kære Sigga og Boris, det har været en fantastisk og helt igennem

Aktiv rejser til Peru kort

Kontakt os

Lignende

Hoteller

Ligesom alle vores rejser er priserne baseret på deling af dobbeltværelser. Vi foretrækker normalt gode 3-stjernede hoteller, når det er muligt. Hvis I ønsker at opgradere til et højere hotelniveau, er dette som regel en mulighed. Kontakt os for yderligere information.

Hvert hotel, hostel og lodge på vores rejser er omhyggeligt udvalgt med fremragende anmeldelser på TripAdvisor (4 eller 5 stjerner ud af 5). Vi holder løbende øje med kvaliteten for at sikre behagelige og rene ophold. For solorejsende finder vi en værelseskammerat af samme køn fra gruppen. Ønsker du enkeltværelse, tillægges et ekstra gebyr. Vil I forlænge rejsen? Ingen problem! Alle vores rejser kan tilpasses efter jeres ønsker og drømme.

Koloniale hotel i Cusco