Kontakt: +45 50540204

Vadring til Machu Picchu

Lares Trek til Machu Picchu

4 dages

Tag med os på denne vidunderlige tur gennem Andesbjergene og få rejseminder ud over det sædvanlige.

Detaljer

Priser fra

5.890 Kr.
 •  
Begyndelse

Cusco

Gruppe str.

min. 2 - max 12

Slut

Cusco

Alder

12 - 90

sværhedsgrad

God fysisk form kræves til denne tur

Eneværelse

Fra 400 Kr.

Højdepunkter

I Lares-trekkingen på 4 dage mod Machu Picchu vil vandrere opleve den mest betagende attraktion: de storslåede varme kilder i Lares-dalen. Efter to dage med naturskøn vandring kan du dykke ned i de helende kilder og lade naturens skønhed og ro omslutte dig. En uforglemmelig oplevelse på Perus stier.

Dagsprogram

Tag med os på denne vidunderlige tur gennem Andesbjergene og få rejseminder ud over det sædvanlige.

Vi starter vores Lares Trek tur ved daggry med, at I bliver afhentet på jeres hotel i Cusco. Med privat vogn kører vi til den Hellige Dal til Huaran-egnen (2.850 m over havets overflade), hvor vi møder vores mandskab, der skal assistere os på turen. Hestene lastes, og vi begiver os endelig afsted mod store rejse- og naturoplevelser.
På vores vandring bemærker vi hurtigt, hvordan geografien gradvist ændrer sig fra grønne dale med træer, majsplanter og frugttræer til et mere karakteristisk bjerglandskab med lavere og vildere bevoksning og med udsigt til omkringliggende snedækkede bjergtoppe. Vi vandrer ca. 3 timer og ved ankomst til dagens mål, landsbyen Cancha Cancha (3.600 m), slår vi lejr for natten.

 • Overnatning i telte.
 • Inkluderede måltider: Frokost og aftensmad.

Efter et solidt morgenmåltid og med vandrestøvlerne snøret igen begynder vi vores anden dag på denne tur. Andendagen er den hårdeste, idet ruten fører os over turens højeste bjergpas, Pachacutec (4.600 m). Til gengæld belønnes vi med et helt utroligt landskab: turkise laguner, udsigt over de omkringliggende bjerge og snedækkede bjergtinder, der gør det alle anstrengelserne værd.
Efter et lille hvil fortsætter vi vandringen nedad igen ca. 2 timer, indtil vi kommer til Lares, en mindre by i 3.300 meters højde. Vi vandrer videre en halv times tid, indtil vi endelig når Lares varme kilder, hvor vi nyder resten af eftermiddagen. Det varme vand er en skøn kontrast til Andesbjergenes kølige luft.

 • Overnatning i telte.
 • Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Modsat i går bliver tredjedagen på vores Lares Trek ikke så krævende. Efter morgenmaden bliver vi afhentet af en bus, som kører os nogle timer til Ollantaytambo ad en af de smukkeste veje i Perus Andesbjerge. Små landsbyer med græstækkede stenhuse, laguner, vandfald og en række fugle typisk for Andesbjergene er blandt de ting, vi vil se under køreturen.
Tilbage i den Hellige Dal spiser vi frokost og fra Ollantaytambo tager vi toget til Aguas Calientes (byen for foden af Machu Picchu), hvor vi overnatter.

 • Overnatning i hotel.
 • Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

I dag skal vi besøge en af de største turistattraktioner ikke bare i Peru, men i verden, Machu Picchu. Det store kompleks, der er omspundet af mange myter, ligger dramatisk på toppen af et bjerg midt i den tropiske regnskov 2.430 meter over havets overflade. Det blev bygget i det 15. århundrede af Inkaerne og er et imponerende arkæologisk mesterværk med høje mure, ramper og terrasser, der er bygget ind i bjergsiden.

Vi anbefaler at tage tidligt afsted til Machu Picchu for at komme før det helt store rykind af besøgende, så vi kan nyde stedets magi så uforstyrret som muligt. Er man ikke bange for at stå tidligt op, anbefaler vi varmt at opleve solopgangen på Machu Picchu, der er et syn uden lige.

Vi vandrer op til komplekset, en tur på 1 ½-2 timer. Man kan også tage en bus op til Machu Picchu, hvis man foretrækker at spare på kræfterne.
Oppe på Machu Picchu får vi en guidet rundvisning på det stedet, hvorefter I får tid på egen hånd.

Der er flere muligheder for aktiviteter: Man kan f.eks. vælge at klatre op ad Huayna Picchu, den høje, karakteristiske klippe bag Machu Picchu. Det er en stejl og måske lidt nervepirrende tur, men oppe fra toppen belønnes man med en fantastisk udsigt over den imponerende ruin.

Man kan også vælge at klatre op ad det mindre besøgte Machu Picchu Mountain, der er mindre krævende at bestige, og som ligeledes har en uovertruffen udsigt over Machu Picchu, de omkringliggende bjerge, regnskoven og Urubamba-floden.

Ønsker man at bestige enten Huayna Picchu eller Machu Picchu Mountain er det vigtigt at gøre opmærksom på dette ved bestilling af rejsen, idet det kræver køb af ekstrabilletter. Adgangen til Huayna Picchu er desuden begrænset til kun 400 besøgende dagligt, og man skal vælge om man ønsker at bestige bjerget kl. 7 eller kl. 10 (kl. 10 er normalt det bedste tidspunkt, da vi vil have overstået den guidede rundvisning på det tidspunkt). På grund af denne adgangsbegrænsning er det vigtigt at købe billet til Huayna Picchu så tidligt som muligt, gerne mindst 3 måneder i forvejen.

Frokost spises på egen hånd tilbage i Aguas Calientes, hvor vi mødes midt eller sidst på eftermiddagen og hvorefter vi rejser tilbage til Cusco.

 • Inkluderede måltider: Morgenmad.
Peru Manfoldige rejser billeder

Hvorfor vælge Kondor Rejser

Vi er specialister i Peru-rejser

Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

God kvalitet til en god pris – Rejs selv eller med rejsebureau?

Inkluderet

 • Transport: Privat bus fra Cusco til Huaran, busbillet tur-retur Aguas Calientes – Machu Picchu. Fra Aguas Calientes til Cusco rejser vi enten med tog til Ollantaytambo og herfra videre med bus til Cusco, eller vi rejser med tog hele vejen fra Aguas Calientes til Cusco. Bus/togbilletter Aguas Calientes – Cusco er inkluderet i prisen. *Vi benytter os normalt af ”Expedition”-kategori for togbilletter fra Aguas Calientes. Ønsker I mere komfort på togrejsen, er det nemt at opgradere til enten Vistadome eller Hiram Bingham-kategorien.
 • Overnatning: 2 nætters camping og 1 nat på 3-stjernet vandrehjem i Aguas Calientes. I Aguas Calientes er det muligt at opgradere vandrehjems- eller hotelkategori. Skriv til os for mere information.
 • Campingudstyr: To-personerstelt, madtelt, toilettelt, sovepose og liggeunderlag.
 • Guide: Engelsktalende guide på turen. Han/hun er uddannet indenfor turisme og er certificeret i førstehjælp.
 • Entrebilletter: til Lares varme kilder og til Machu Picchu. Privat guidet rundvisning på engelsk på Machu Picchu.
 • Måltider: Morgenmad dag 1, frokost og aftensmad dag 4.
 • Drikkepenge til guide og hesteførere: 5-10 % af rejsens pris.
 • Vandresko eller solide løbesko,
 • Varmt tøj herunder hue, handsker og strømper, hat eller kasket, regnfrakke, termo- eller uldhue. Undgå bomuldsmaterialer, medbring hellere hurtigttørrende materialer ideelt til vandring.
 • Sovepose (-15 grader) (kan også lejes for 20 USD per person)
 • Pandelampe eller lommelygte. Husk ekstrabatterier
 • Små rygsæk
 • Myggespray
 • Vandflaske
 • Lommelygte
 • personlig medicin
 • Solbriller
 • Solcreme faktor 40
 • Penge: På dag 1 og 4 er der mulighed for at købe snacks og drikkevarer
 • Tandbørste og tandpasta
Van fall lares Peru

Det siger vores kunder

Lares trek til Machu Picchu kort

Kontakt os

Lignende

Hoteller

Ligesom alle vores rejser er priserne baseret på deling af dobbeltværelser. Vi foretrækker normalt gode 3-stjernede hoteller, når det er muligt. Hvis I ønsker at opgradere til et højere hotelniveau, er dette som regel en mulighed. Kontakt os for yderligere information.

Hvert hotel, hostel og lodge på vores rejser er omhyggeligt udvalgt med fremragende anmeldelser på TripAdvisor (4 eller 5 stjerner ud af 5). Vi holder løbende øje med kvaliteten for at sikre behagelige og rene ophold. For solorejsende finder vi en værelseskammerat af samme køn fra gruppen. Ønsker du enkeltværelse, tillægges et ekstra gebyr. Vil I forlænge rejsen? Ingen problem! Alle vores rejser kan tilpasses efter jeres ønsker og drømme.

Koloniale hotel i Cusco