Kontakt: +45 50540204

Inkænes Peru - Med badeferie

Cusco, Den Hellige Dal, Machu Picchu og solferie 12 dage

Pakkerejsen med den perfekte kombination af kultur og afslapning. Rejs først rundt i Inkaernes rige og oplev højdepunkterne Cusco, Den Hellige Dal og Machu Picchu, og slut endelig rejsen af med 4 dages afslappende strandferie ved Perus nordlige kyst.

Detaljer

Priser fra

25.800 kr.
 •  
Begyndelse

København

Gruppe str.

min. 2 - max 12

Slut

København

Alder

12 - 90

sværhedsgrad

Nemt

Eneværelse

Fra 1500 Kr.

Højdepunkter

 • Cusco – byrundtur
 • Den Hellige Dal med Pisac og Ollantaytambo
 • Machu Picchu
 • Moray – besøg på Vævekooperativ i Chinchero
 • Máncora beach

Dagsprogram

Rejs på denne store rundrejse i Peru og bliv betaget af landets kulturelle farverigdom!

Start din rejse i Perus hovedstad, Lima. Denne multi-etniske by besidder en stolt kulturarv og tilbyder en lang række seværdigheder, et pulserende kulturliv og fascinerende kolonistilsarkitektur. Som vinder af World Travel Awards’ pris for Bedste Kulinariske Destination for 5. år i træk tilbyder Lima nogle af Sydamerikansk absolut bedste restauranter og spisesteder. Udnyt muligheden og gå på opdagelse i det kulinariske Peru. Vi anbefaler gerne vores favoritsteder!

Ved ankomst til lufthavnen i Lima bliver du velkommet af vores lokale guide, der sørger for at du kommer nemt og sikkert til dit hotel og informerer dig om Lima og den videre rejse.

 • Måltilder: Ikke inks.
 • Overnating: Lima

Fra morgenstunden flyver du til Cusco, en 50 minutter lang flyvetur med en smuk udsigt over Andesbjergene, søer, laguner og kløfter.
Ved ankomst i Cusco vil vores lokale guide hente og kører 45 minutter i maleriske omgivelser ned i Den Hellige dal. Med sin næringsrige jord langs Urubamba-flodens breder, spillede den en stor rolle for Inkaerne, hvorfor den fik navnet Den Hellige Dal. Dalen spiller fortsat en essentiel rolle i de lokales liv, idet den forsyner dem med afgrøder som bl.a. hvede, majs og kartofler.

Vores første stop på turen er i Pisac, hvor vi kører op over byen, hvor det majestætiske Pisac ruinkompleks ligger. Du kommer rundt på det store Inka-kompleks bestående af stenbygninger, templer og tunneler, mens din guide beskriver stedets historie. Nyd samtidig den flotte udsigt over bjergsiderne, der skråner op nede fra dalen, og over Inkaernes landbrugsterrasser, der stadig er i brug den dag i dag.

Efter vores besøg på ruinkomplekset kører vi ned til Pisac by for at se det lokale marked, der er kendt for sit udvalg af lokalt kunsthåndværk, tekstiler og andre lokale produkter som kartofler, korn, brød, majs, etc. Folk fra nær og fjern i omegnen kommer her to gange om ugen for at købe og sælge produkter.

Herefter går turen videre med mod Urubamba, en køretur på ca. 40 minutter. I Urubamba nyder vi en lækker frokost med traditionelle retter fra området.

Vi fortsætter 20 minutter længere ind i den Hellige Dal, til vi ankommer til Ollantaytambo, en by som bærer tydelige præg fra Inkatiden, idet man har holdt fast i byplanlægningen fra dengang. Op ad en bjergvæg tronende over byen ligger endnu et imponerende ruinkompleks. Hvordan Inkaerne formåede at transportere nogle enorme klippestykker fra et navngivet fjernt bjerg til Ollantaytambo er blot et af mange ubesvarede spørgsmål. Vi kan blot se det fascinerende resultat: kæmpe sten, hvis hjørner og sider passer perfekt ind i hinanden, så de danner templer, terrasser, fontæner, en astronomisk kalender og meget mere.

Efter en spændende guidet rundvisning på komplekset, går vi ned til Ollantaytambo station, hvor vi stiger på toget mod Aguas Calientes (byen under Machu Picchu). Toget kører langs Urubamba-floden og byder på en smuk udsigt over dalen og de omgivende bjerge. Undervejs kan man ikke undgå at bemærke, hvordan landskabet ændrer sig gradvist fra højland til dybe kløfter dækket af frodig regnskov.

I Aguas Calientes checker vi ind på hotellet og går derefter ud og spiser et dejligt aftenmåltid.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Aguas Calientes

Efter en tidlig morgenmad er vi klar til at begive os mod et af rejsens højdepunkter: Machu Picchu! Vi tager en bus ca. 25 minutter op til toppen af bjerget, hvor Machu Picchu ligger; en placering, som sikrede at spanierne aldrig fandt frem til den gamle Inkaby.

Machu Picchu, der kom på UNESCO’s verdensarvsliste i 1983, er et stort ruinkompleks med en perfekt udført konstruktion. Med en placering på toppen af et stejlt bjerg har det været nødvendigt med visse forholdsregler. Langs bjergsiderne er bygget landbrugsterrasser for, udover det indlysende med at kunne producere afgrøder, at forbygge erosion og stabilisere Machu Picchu. Vandingskanalerne vidner også om nøje gennemtænkte arkitektplaner.
Machu Picchu er inddelt i forskellige sektioner: den helligste med bl.a. Soltemplet og Templet med de 3 Vinduer, hvor de hellige mænd holdt til. Derudover er der Inkaens (=kongens) residens med bl.a. privat baderum. Til sidst er der sektionen for bønderne og håndværkerne med mindre stenhuse, en systue, vagthuse og naturligvis landbrugsterrasserne.
Din to-timers guidede tur fører dig gennem hele Machu Picchu, en fascinerende rejse tilbage i tiden.

Efter rundvisningen er der tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Man kan også sætte sig ned og bare nyde atmosfæren og det omgivende landskab med stejle bjerge dækket af grøn regnskov og med Urubamba-floden, der bugter sig for foden af bjerget.

Er man frisk på lidt bjergvandring, er der også mulighed for at bestige Wayna Picchu (den karakteristiske klippe bag Machu Picchu) eller Machu Picchu mountain. Bemærk, at det kræver adgangsbillet, så gør opmærksom på ved bestilling, at du ønsker tilkøb.
Man kan også vandre op til Inti Punku, Solporten, som var indgangen til Machu Picchu (kræver ikke ekstra billet).

Efter et uforglemmeligt besøg på Machu Picchu vil der være nogle timer på egen hånd. Tag bussen tilbage til Aguas Calientes og nyd en dejlig frokost.

Vi mødes senere om eftermiddagen eller tidlig aften på tog- eller busstationen og rejser tilbage til Ollantaytambo.

 • Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Overnatning: Den Hellige dal.

Efter et godt morgenmåltid skal vi se flere levn fra Inka-tiden. Vi skal nemlig besøge Moray, der var Inkaernes svar på et agronomisk center. Her findes tre store huller i jorden med karakteristiske cirkelformede terrasser langs siderne. Disse blev brugt til at genskabe 12 forskellige mikroklimaer og 20 forskellige miljømæssige zoner. Takket være denne intelligente foranstaltning, var Inkaerne i stand til at eksperimentere med og udvikle brugen af forskellige afgrøder.

Herefter går turen videre til Chinchero, en hyggelig, lille by med en smuk kirke fra kolonitiden. I Chinchero skal vi besøge et kvindedrevet væve-kooperativ. De viser os, hvordan de renser ulden fra får og alpaka, og herefter hvordan de bruger forskellige naturlige plante- og animalsk baserede farver til farvning af garnet – en metode, man har anvendt i mange hundreder år.

Til slut går turen tilbage til Cusco, hvor I bliver kørt til jeres hotel.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Cusco.

Om eftermiddagen skal vi på  en 3-timers byrundtur, hvor du får indblik i Cuscos fascinerende historie med tydelige levn fra både Inkaimperiet og kolonitiden.

Vi starter turen med et besøg i den imponerende katedral på Plaza de Armas, en plads der siges at byde på Perus fineste samling af kolonistilsbygninger.

Inde i katedralen ser vi bl.a. maleriet, ”Den Sidste Nadver”, malet af Marcos Zapata i 1753. Zapata tilhørte den såkaldte Cusco-skole, en gruppe lokale malere, der blev undervist af spanske malere. Maleriet viser Jesus og hans disciple omkring et bord dækket op med stegt marsvin og chicha, en populær inka majsøl.

Vi fortsætter byrundturen videre til Korikancha – Inka-soltemplet – og herefter til den imponerende Inka-fæstning, Sacsayhuaman, der ligger i bakkerne over Cusco by. Herefter går turen videre til Puca Pucara, ”den Røde Fæstning”, der blev bygget af Inkaerne for at forsvare Cusco mod trusler udefra. Som afslutning på byrundturen kører vi op til Christo Blanco, den store Jesus-statue, der beskytter byen. Herfra er der en flot udsigt over hele Cusco.

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Cusco.

På sjettedagen af denne spændende rundrejse rejser vi videre til det nordligste Peru, ikke langt fra grænsen til Ecuador.

De turkise strande ved kysten ud for det nordlige Peru byder på landets absolut bedste strande. Med sol 365 dage om året og temperaturer, som normalt ligger i den varme ende af 20’erne, er strandferien sikret!

Farvandet i området er desuden rigt på fisk og havpattedyr som havskildpadder, pukkelhvaler og delfiner, fordi den kolde Humboldtstrøm i mødet med den varme Sydøstpassat får næringsrigt vand fra havbunden til at stige op mod overfladen, hvilket skaber ideelle betingelser for havdyrene.

Máncora er afslappende strandferie, et lækkert lokalt køkken med frisk fisk samt diverse sjove og spændende ekstra aktiviteter.

Fra Cusco flyver du til Lima, hvor du fanger dit andet fly til Piura. I lufthavnen venter din lokale guide på dig, som kører dig 2 timer gennem bjerge, små byer og langs strande, indtil I når Máncora.
Efter indcheckning på hotellet kan fem afslappende dage begynde!

 • Måltider: Morgenmad.
 • Overnatning: Mancora eller Zorritos.

Afhentning på hotellet til lufthavnen. Fly til Lima og derefter videre hjemrejse på dag 12.

 • Måltider: Morgenmad.
Peru Manfoldige rejser billeder

Hvorfor vælge Kondor Rejser

Vi er specialister i Peru-rejser

Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

God kvalitet til en god pris – Rejs selv eller med rejsebureau?

Inkluderet

Overnatning

Al hoteler, som nævnes i programmet, er inkluderet i prisen på 3-stjernet hotel.

Machu Picchu:

Guidet rundvisning, adgangsbillet, busbillet t/r Aguas Calientes – Machu Picchu, bus/togbillet t/r Cusco – Aguas Calientes.

Den Hellige Dal-tur

Komplet guidet tur, adgangsbilletter, privat transport og frokoster.

Transport

Offentlige busser, indenrigsfly mellem Lima og Piura, tog, motorbåd og privat transport.

Transfer

Alle transfers fra dag 1 til 11.

Måltider

Morgenmad alle dage.

Máncora-ophold

Hotel-resort, morgenmad, alle transfers beskrevet i programmet.

Flybillet

Danmark – Peru tur/retur er inkluderet i prisen. Rejs fra København eller Billund. Forhør dig om afrejse fra andre lufthavne.

Lokal guide/kontaktperson

I hver by vil en lokal guide modtage dig, give dig informationer og tips og være til rådighed, hvis der er noget.

Rejseforsikring

Hotel

Hotel/overnatning for personer, der ikke deltager i ture i programmet (f.eks. i tilfælde af sygdom).

Transport

Transport/transfers der afviger fra programmet (f.eks. i tilfælde af sygdom).

Dagsaktiviteter Máncora Beach

Dagsaktiviteter i Máncora Beach er ekstraaktiviteter, som ikke indgår i prisen.

Rejseforberedelse:

 • Pas og visum (kontroller gyldighedsperioden).
 • Kopi af vigtige dokumenter (pas, forsikringsoplysninger, billetter).
 • Rejseforsikring og helbredsoplysninger.
 • Vaccinationskort og nødvendige vaccinationer.
 • Kontaktinformation til den danske ambassade i Peru.

Pakning til Cusco og Sacred Valley:

 • Rygsæk eller kuffert til tøj og personlige genstande.
 • Letvægts og åndbart tøj til varme og kølige omgivelser.
 • Vandresko med god støtte og komfort.
 • Regn- og vindtæt jakke og bukser.
 • Solbriller, hat og solcreme.
 • Personligt førstehjælpskit.
 • Myggebalsam og anti-kløe creme.

Elektronik:

 • Kamera eller smartphone til billeder.
 • Power bank og opladere.
 • Adapter til stikkontakter i Peru.

Til Machu Picchu:

 • Vandrestave til længere trekkingture.
 • Vandflaske og vandrensesystem.
 • Små rygsuck

Pakning til Zorritos Beach:

 • Badetøj og strandtøj.
 • Solhat eller kasket og solcreme.
 • Letvægts tøj til varmt vejr.
 • Sandaler og behagelige sko til gåture.
 • Strandhåndklæde og svømmebriller
 • Personlig førstehjælpskit til strandaktiviteter.

Helse og Sikkerhed:

 • Medicin og recepter.
 • Højdesyge medicin (hvis nødvendigt).
 • Insektmiddel og antidiarré medicin.
 • Personligt identifikationsarmbånd med nødkontakter.
 • Kontroller lokale rejseadvarsler og nødnumre.

Andet:

 • Kontanter og kreditkort.
 • Notatbog og pen.
 • Lille rygsæk til dagsture.
 • Rejsehåndklæde og badeudstyr.
 • Letvægts sovebriller og ørepropper til at sove.

Husk at tilpasse tjeklisten baseret på dine personlige behov og sæsonmæssige variationer. God tur!

Det siger vores kunder

Priser og Hoteller

Som ved alle vores rejser er priserne baseret på overnatning på delt dobbeltværelse. Vi vælger normalt gode 3-stjernede hoteller, så vidt det er muligt. Ønsker I at opgradere til en bedre hotelkategori, er dette som regel muligt. Skriv til os og få nærmere information. 

Alle hoteller, hostels og lodges på vores rejser er nøje udvalgte med gode anmeldelser på TripAdvisor (4 eller 5 stjerner ud af 5), og vi holder løbende øje med kvaliteten og servicen, således at I er sikret god service og behagelige, rene hoteller/hostels/lodges på alle vores rejser. Solorejsende Rejser du alene, finder vi en værelseskammerat af samme køn fra vores gruppe til dig, som du kan dele værelse med. Ønsker du at bo på enkeltværelse, koster det et ekstra gebyr. Forlæng rejsen Synes I at rejsen kunne ændres lidt for at få lige jeres drømmerejse, er dette intet problem. Alle vores rejser kan skræddersyes, så de opfylder lige jeres ønsker og drømme.

Inkaernes Peru - Med badeferie

Machu Picchu døre

Kontakt os

Lignende