Kontakt: +45 50540204

[quote align=”center”]Det bedste af farverige og gådefulde Peru på 13 dage! [/quote] [restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false” tabcolor=”#ffffff” tabheadcolor=”#000000″ seltabcolor=”#3fafaf” seltabheadcolor=”#ffffff”] [restab title=”Oversigt” active=”active”]

Oversigt

Oplev Perus mangfoldighed af kultur og tradition og kom tæt på den smukke natur og arkæologiske seværdigheder på denne 13 dages rundrejse i det enestående Peru. Denne rejse byder på Perus absolutte højdepunkter, og I vil opleve de mystikomgærdede Nazca-linjer, ”den Hvide By” Arequipa i flot kolonistil, den imponerende Colca Canyon, der er en af verdens dybeste kløfter og Titicaca-søen, hvor de lokale stadig bor på flydende øer. Denne rejse til Peru tager jer også til Cusco, den gamle inkahovedstad og til Den Hellige Dal, hvor man finder fantastiske inkaruinkomplekser. Rejsens højdepunkt er et besøg på det sagnomspundne Machu Picchu, som vil bringe jer helt tæt på den fascinerende gamle inkacivilisation. Oplev Perus højdepunkter og bliv betaget af landets kulturelle farverigdom. Bestil jeres billet til Rundrejse Peru – Højdepunkter fra Inkaernes Rige allerede i dag!

Dag 1: Ankomst i Lima
Dag 2: Bus til Nazca
Dag 3: Nazca-linjerne og Chauchilla
Dag 4: Arequipa
Dag 5: Colca Canyon
Dag 6: Colca Canyon, Mirador Cruz del Condor – Puno
Dag 7: Titicaca-søen
Dag 8: Puno – Cusco
Dag 9: Cusco
Dag 10: Den Hellige Dal
Dag 11: Machu Picchu – Cusco
Dag 12: Hjemrejse fra Lima
Dag 13: Hjemkomst København

[/restab] [restab title=”Dagsprogram”]

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst i Lima

Ankomst i Perus hovedstad, Lima. I lufthavnen bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Hvis I ankommer tidligt på dagen, er der mulighed for forskellige aktiviteter og ture på egen hånd. Vi har masser af forslag!

Dag 2: Bus til Nazca

Bus Lima til Nazca

Morgenen og formiddagen foregår på egen hånd, og der er mulighed for forskellige aktiviteter. Lima er en storby, som har masser at byde på. I kan f.eks. tage på en citytour med bus, I kan vælge at besøge nogle af Limas mange museer, eller I kan gå rundt til fods og udforske nogle af byens kvarterer, f.eks. det populære Miraflores eller bohemernes Barranco. Herfra er der fantastiske udsigtssteder ud mod Stillehavet. I Lima er der altid en behagelig temperatur og byens beliggenhed ud mod Stillehavet forklarer den altid lidt fugtige luft. Hvis I har tid, må I endelig ikke gå glip af byens kulinariske specialiteter.

Lige efter frokosttid afgår bussen mod rejsens næste stop, Nazca. Busturen er lang, den varer hele eftermiddagen, men I vil til gengæld kunne nyde udsigten over landskabet undervejs. Bussen kører langs Stillehavets kyst og landskabet er tørt, sandet og ørkenagtigt.

Dag 3: Nazca

Nazca-linjerne, Chauchilla-mumierne og bus til Arequipa

Vi bliver hentet på hotellet tidligt og kørt ud til den lille lufthavn, hvorfra vores flyvetur over Nazca-linjerne skal finde sted. Nazca-linjerne er et mysterium, og deres formål er stadig ikke afklaret med sikkerhed. Linjerne, de såkaldte geoglyffer, blev lavet af Nazca-folket i perioden år 200 f.kr. til år 650 e.kr. Linjerne, der kom på UNESCO’s liste over verdenskulturarv i 1994, breder sig over et stort areal, hele 500 km2, i Nazca-ørkenen, hvor det næsten aldrig regner. Dette forklarer, hvordan linjerne har kunnet overleve i århundreder indtil i dag. Der findes over 70 menneske- og dyrefigurer, og omkring 10.000 linjer går på kryds og tværs over ørkenen. De fleste af figurerne kan kun ses fra luften – kolibrien f.eks. måler 97 meter – hvilket rejser spørgsmålet om, hvad formålet var bag Nazca-linjerne. Der er forskellige teorier, der forsøger at forklare baggrunden, hvoraf nogle går på, at linjerne fungerede som astronomisk kalender eller havde en spirituel og rituel funktion, mens andre, mere tvivlsomme teorier, fremfører, at linjerne skulle være et middel til at kommunikere med rumvæsener. Nazca-linjerne er altså stadig et arkæologisk mysterium, som er et must på vores rejse til Peru. Flyveturen over Nazca-linjerne, der tager ca. 30 minutter, er en stor oplevelse, man ikke skal gå glip af.

Når vi har fået jord under fødderne igen, går turen videre til Chauchilla-kirkegården 30 km. fra Nazca, hvor vi skal se Chauchilla-mumierne. Kirkegården, der består af tusindvis af grave, rummer mumificerede døde fra Chincha-folket, der levede i denne ørken i perioden år 1000 til 1400. Tolv grave er blevet udgravet og giver os et indblik i Chincha-kulturens spændende traditioner og ritualer.

Efter aftensmaden fortsætter jeres fantastiske tur, Rundrejse Peru, og I tager natbussen mod Colca Canyon og byen Arequipa op i de højere luftlag.

Dag 4: Arequipa

Arequipa fri dag

I ankommer til Arequipa tidligt om morgenen, og efter at være blevet afhentet på busterminalen ankommer vi til jeres hotel lige i tid til morgenmaden. Formiddagen foregår med afslapning på hotellet ovenpå den natlige rejse.

Dagen i dag foregår på egen hånd. Gå rundt og nyd smukke Arequipa, der er kendt for sine arkitektonisk flotte bygninger i kolonistil, bygget af hvid vulkansten, (”sillar”), hvilket har givet byen dens kaldenavn: La Ciudad Blanca, ”den hvide by”. Arequipa ligger 2.300 meter over havets overflade – tilpas højere i forhold til Nazca, således at vi gradvist kan vænne os til højden, inden vi de næste dage skal videre til Colca Canyon og sidenhen Titicaca-søen, der ligger på toppen af Andesbjergene i 3.800 meters højde.
Arequipa ligger for foden af de sneklædte vulkaner Misti, Chachani og Pichu Pichu, som poserer smukt bag byen.
Der er en dejlig stemning i Arequipa, og det er værd bare at gå rundt i gader og stræder omkring centrum og la Plaza de Armas, byens centrale plads. Santa Catalina-klostret fra 1580 er dog et must-see. Det består af 100 rum, tre klostergange og en kirke. Det store og meget velholdte kloster er som en by i byen, hvor man kan forsvinde ind i en anden verden, tilbage i tiden. Der er adgang til næsten alle klostrets rum, og de mange rum (sovekamre, systue, arbejdsværelser, køkken, osv.), hvor nonnerne i århundreder har boet og haft deres daglige virke, giver et fascinerende indblik i klosterlivet. Dog er en del af klostret lukket for offentligheden, da ca. 20 nonner fortsat lever og har deres virke i Santa Catalina-klostret den dag i dag. Tag kameraet med, for her vil I spotte det ene motiv efter det andet at fotografere.

Dag 5: Colca Canyon

Arequipa Colca canyon

Efter morgenmaden fører vores fantastiske rundrejse Peru rundt os videre nordpå mod Colca Canyon. På den første del af turen kører vi gennem et fantastisk landskab med åbne vidder og bjerge, og vi vil se fritgående flokke af alpakaer, lamaer, guanacoer og vicuñaer i deres naturlige omgivelser. Disse kameldyr er af stor betydning for menneskene i denne region, der har glæde deres uld, mælk og kød.
På vejen mod Colca Canyon kommer vi også over nogle bjergpas, og vi vil for alvor komme op i de tynde luftlag. Men det er korte stop, og vi vil hurtigt være på vej ned igen. Vi tager os dog lige tid til at tage nogle billeder, for også her er utrolig smukt.
Endelig ankommer vi til Colca Canyon. Denne imponerende kløft er en af verdens dybeste – dobbelt så dyb som Grand Canyon i Nordamerika. Mange som rejser til Peru kommer for at se netop Colca Canyon, for ligegyldig hvilken årstid man kommer på, er den betagende smuk, og man kan på køreturen sagtens gøre mange stop for at tage billeder. Turen i kløften følger Río Colca, Colca-floden, og man ser mange terrasser, der daterer fra tiden før inkaerne, og som stadig er i brug den dag i dag.

I Chivay spiser vi frokost. Chivay er en mindre by med et lille marked, hvor vi vil se de lokale sælge ris, bønner, alpacakød, frugt og grøntsager iklædt deres farverige traditionelle klædedragter. Er vi heldige kommer vi ikke for sent og kan gå lidt rundt i Chivay inden det store ryk-ind af ”gringos” om eftermiddagen. Mange bruger Chivay som udgangspunkt for adventure-ture i Colca Canyon med mountainbike, kajak, rafting eller trekking.

Om eftermiddagen checker vi ind på vores hotel, der byder opvarmede bassiner varmet naturligt op af varme kilder. Brug derfor resten af dagen på selvforkælelse og afslapning i de helsebringende, varme kilder og med en god middag i hotellets restaurant.

Dag 6: Colca Canyon

Colca Canyon – Mirador Cruz del Condor – Puno

I dag skal vi til Mirador Cruz del Condor, som er et populært udsigtssted i Colca Canyon. Dette udsigtssted ligger 1.200 meter over floden, og udsigten over landskabet og kløften er fantastisk herfra, ikke mindst i solopgangens bløde lys. Desuden er der gode chancer for at spotte de majestætiske kondorer, når de ved hjælp af de opadgående termiske vinde svæver frem og tilbage i og over kløften i deres søgen på føde. Kondorerne, som er i gribbefamilien, er en af verdens største flyvende fugle, og en voksen han vejer op mod 15 kg. og har et vingefang på op til 3,2 meter. Kondoren har traditionelt haft stor betydning, og dets symbol ses overalt på keramik, tekstiler og statuer. Shamaner påkalder kondorens ånd for beskyttelse, og den store fugl antages også at hjælpe en persons sjæl videre til den næste verden efter døden. Kondoren er altså omgærdet af mange myter og legender overalt i Peru og er derfor en vigtig figur i folketraditionen i Bjergområderne.

Efter at have nydt synet af og taget en masse billeder af de mægtige fugle går turen tilbage til Chivay, hvorfra vi skal med bus mod Puno. Det er en lang bustur, den tager omkring 6 timer, men landskabet, vi skal køre igennem, er betagende smukt og en oplevelse i sig selv. Vi skal køre med en bus for turister, der gør nogle stop på nogle flotte steder undervejs, f.eks. ved den maleriske Lagunillas sø med sit dybblå vand i 4.100 meters højde.

Vi ankommer til Puno ved Titicaca-søen om aftenen. På hotellet vil I blive budt velkommen af en KONDOR REJSER-medarbejder, som vil briefe jer om jeres dagstur på Titicaca-søen i morgen.

Dag 7: Titicaca-søen

Titicaca-søen og Uros

I dag står vi tidligt op, så vi kan komme afsted på vores dagstur med båd rundt på Titicaca-søen. Titicaca-søen er ikke uden grund blandt højdepunkterne på denne rejse til Peru. Søen er den andenstørste sø i Sydamerika (efter Maracaibo-søen i Venezuela) og den højst beliggende farbare sø i verden med sine 3.800 meter over havets overflade på toppen af Andesbjergene. Søen, som er 190 km lang og 80 km bred, har et areal på 8.300 km2 og ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, som begge laver sjov med, at de selv ejer 70 % af søen og det andet land 30 %. På og omkring Titicaca-søen lever to af Perus oprindelige folk, Aymara-folket og Quechua-folket, der stadig dyrker deres århundredegamle traditioner.

Turen vi skal på i dag går udenom de overrendte og typisk besøgte turiststeder, og vi tager jer i derimod til steder, der viser jer et autentisk billede af, hvordan livet på Titicaca-søen virkelig er.

Første stop er på Taquile-øen, hvor vi starter med at vandre ad nogle meget gamle, stier fra før inkaerne, mens vi nyder det fantastisk smukke landskab med landbrugsterrasser, små simple huse og med søen i baggrunden. Vi vil også besøge nogle lokale, som vil give os et lille indblik i deres kultur og vise os deres fascinerende gamle vævetraditioner, som går helt tilbage til Inka-, Pukara- og Colla-civilisationerne. Disse traditioner er pga. deres unikke karakter på UNESCO’s liste over verdensarv (egentlig på listen: ”Third Proclamation of Masterpieces of the Oral and Intangible Heritage of Humanity”).

Turen fortsætter til Capachica-halvøen, hvor vi skal spise frokost tilberedt på traditionel vis, hvor kød, fisk og kartofler er tilberedt i en ovn nede i jorden. Vi vil tage del i et traditionsrigt ritual, som består af en slags ”bordbøn”, hvor vi takker både Gud (den kristne) og Pachamama (moder jord) for den mad, vi skal til at spise. Frokosten vil naturligvis blive nydt med en fantastisk udsigt over Titicaca-søen.

Dagens sidste stop er på Uros-øen, som er en af Titicaca-søens berømte, flydende øer. Øen er lavet udelukket af tagrør, som øens beboere konstant må reparere på i vedligeholdelsen af den. Vi får en introduktion til, hvordan de bygger deres flydende øer, og dem, der har lyst, kan komme på en lille sejltur i en traditionel tagrørsbåd, der er meget karakteristisk for Titicaca-søen.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Puno, og vi kan slappe af resten af dagen.

Dag 8: Cusco

Bus fra Puno til Cusco

Fra morgenstunden skal vi med bus til Cusco, en køretur på omkring seks timer. Vi kommer igennem smukke landskaber fra højsletten ned mod Cusco gennem Andesbjergene.

Ved busterminalen i Cusco bliver vi hentet og bragt til vores hotel, hvor vores lokale guide vil fortælle om hvilke muligheder, der er i den gamle Inkahovedstad. Eftermiddagen er nemlig sat af til at I på egen hånd kan udforske byen.
Cusco, der har 420.000 indbyggere, er en yderst interessant by, og I vil se levn fra både Inkariget og kolonitiden; mange steder ses karakteristiske Inka-sten som bygningsfundament med et hus bygget ovenpå i imponerende kolonistil. På den måde er Cusco fuld af historie og kultur, blandet på kryds og tværs fra forskellige epoker af byens historie. Derfor har byen også masser af seværdigheder at byde på, f.eks. Katedralen, der ligger på Plaza de Armas, byens centrale plads, og Qurikancha, der var inkaernes vigtigste tempel og helliget Inti, solguden. Der er desuden adskillige museer, man lægge vejen forbi, f.eks. Museo Inka, og i udkanten af byen findes nogle inkaruinkomplekser som Sacsayhuamán, der ligeledes er et besøg værd.

Ønsker I et tilbud på en guidet byrundtur i Cusco, skriv til os.

Dag 9: Cusco

Fri dag i Cusco

Cusco på egen hånd. Book evt. en guidet byrundtur eller gå selv på oplevelse i Inkaernes gamle hovedstad.

Dag 10: Den Hellige Dal

Den Hellige Dal, Pisaq og Ollantaytambo – tog til Aguas Calientes

På den 9. dag af denne fantastiske rundrejse Peru rundt bliver vi hentet på hotellet efter morgenmaden af vores guide, som tager os med til den Hellige Dal lidt nord for Cusco. På vejen til Pisaq, som er første stop på turen, vil vi køre igennem et smukt landskab af dalen, der omkranses af Andesbjergene, mens vi ad snoede veje bevæger os gennem små landsbyer og forbi majs- og kornmarker, med Urubamba-floden som en tro følgesvend under hele turen.
Den Hellige Dal var det kommercielle og spirituelle centrum under Inka-tiden, og dette kan man stadig se levn fra, bl.a. i Pisaq, hvor man finder ruiner af militær, beboelses og hellig karakter, heraf et soltempel, som fungerede som astronomisk observatorium. Vi bliver også introduceret til Intihuatana, som er et klippefremspring, som Inkaerne anvendte til, via solen, at læse kalenderåret. Pisaq-ruinerne ligger temmelig højt oppe på bakketoppen, omgivet af landbrugsterrasser og med en fantastisk udsigt over dalen, og ruinernes placering vidner om Inkaernes utrolige bygningsfærdigheder.

Efter at have besøgt Pisaq kører vi videre ind i dalen mod Ollantaytambo. På vejen dertil stopper vi på en restaurant og spiser frokost.
Ollantaytambo er en lille by, som af nogle kaldes den nulevende inka-by, fordi folk her stadig holder fast i gamle inkatraditioner, f.eks. i landbruget. Efter at den 9. Inka-konge, Pachacutec, havde erobret området, byggede han i midten af 1400-tallet Ollantaytambo som et administrativt centrum og byens udlægning er stadig som Inkaerne udtænkte den. Over byen troner et fort, som Manco Inka benyttede sig af i modstanden mod de spanske erobrere i starten af 1500-tallet. Dette fort indeholder bl.a. et soltempel, og mange detaljer ved disse gamle ruiner tyder netop på, at stedet var af ment som et ceremonielt og religiøst sted – nærmere end af militært.
Ollantaytambo er udgangspunktet for det ”klassiske” 4-dage lang Inkasti-trek til Machu Picchu.

Fra Ollantaytambo tager vi toget til Aguas Calientes (også kaldet Machu Picchu City), en togtur, der tager ca. 1 time og 45 minutter. På togstationen bliver vi hentet og bragt til vores hotel og aftenen kan nydes på egen hånd i Aguas Calientes.

Dag 11: Machu Picchu

Machu Picchu – Cusco

Vi anbefaler at stå nogenlunde tidligt op og afsted med bussen op til Machu Picchu ved 8-tiden senest. Fra Machu Picchu by afgår der busser i pendulfart frem og tilbage mellem Machu Picchu by og selve Machu Picchu for at transportere de mange daglige besøgende til Perus nok største seværdighed. De peruanske myndigheder har sammen med UNESCO aftalt at begrænse adgangen til Machu Picchu og ikke tillade flere end 2.500 besøgende dagligt for at beskytte stedet, der siden 1983 er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Efter ankomst til Machu Picchu kan I vælge selv at gå rundt og udforske det magiske sted, som Machu Picchu. Vælger I derimod at hyre en guide, er I sikre på at få en masse viden om selve ruinerne og historien bag.

Uanset hvordan I vælger at udforske Machu Picchu er det umuligt ikke at blive fuldstændig betaget af stedet. De mange bygningskonstruktioner, templer og terrasser ligger intet mindre end helt fantastisk: på toppen af Andesbjergene, bogstaveligt talt. Man må knibe sig i armen for at overbevise sig selv om, at man virkelig befinder sig her. Udsigten er overvældende. Hele vejen omkring Machu Picchu ligger den ene bjergtop efter den anden, dækket af grøn junglevegetation, der kun bidrager til hele mystikken og fornemmelsen af at være den, der netop har fundet et helt utroligt uopdaget sted.
Er man interesseret, er det muligt at klatre op ad Wuayna Picchu-klippen og herfra nyde Machu Picchu fra oven. Det tager en times tid at klatre op og ned. Bemærk at man skal have købt billet på forhånd, da adgangen til Wuayna Picchu er meget begrænset (kun 400 personer om dagen; 200 personer kl. 7.00-8.00 og 200 personer kl. 10.00-11.00).

På Machu Picchu bruger vi 2-3 timer i ro og mag og tager herefter tilbage til Aguas Calientes for at spise frokost.

Om eftermiddagen rejser vi tilbage til Cusco, som bliver afslutningen på vores uforglemmelige rundrejse Peru rundt. Nyd den sidste aften med en dejlig middag, måske på Cuscos smukke Plaza de Armas. Vi anbefaler også gerne restauranter.

Dag 12: Hjemrejse

Lima Købenahvn fly

Alt efter hvad tid jeres fly til Lima afgår, bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. I Lima fanger I jeres fly videre mod Europa. Alt efter hvor mange timers ventetid I har, kan vi arrangere en bytur i Lima eller bestille bord på en af Limas gode restauranter som den perfekte afslutning på jeres fantastiske rejse til Peru.

 

[/restab] [restab title=”Inkluderet”]

Inkluderet i prisen

 • Flybillet Danmark – Peru tur/retur
 • Overnatning: 8 nætter på 3-stjernet hotel (Lima, Cusco) og 2 nætter på hostel (Ollantaytambo og Aguas Calientes).
 • Transfers: Alle transfers på turen er inkluderet, undtagen fra lufthavnen til jeres hotel dag 1 og fra jeres hotel til lufthavnen dag 10.
 • Transport: Al transport, som er en del af programmet, er inkluderet i prisen, inklusiv lufthavnstransfer til og fra hotel i forbindelse med ankomst til Lima og ved hjemrejse.
 • Måltider: Alle morgenmadsmåltider er inkluderet, 3 frokoster.
 • Machu Picchu, Titicaca, Nazca og den Hellige Dal, Pisaq og Ollantaytambo: Engelsk-/spansktalende guide, , adgangsbillet til Machu Picchu, guidet rundvisning på Machu Picchu, Titicaca, Nazca, Colca Canyon og Den Hellige Dal, Pisaq og Ollantaytambo.

Ikke inkluderet i prisen

 • Måltider: Dag 1: alle måltider. Dag 4 & 9: aftensmad. Dag 10: frokost og aftensmad.
 • Adgangsbillet til de termiske kilder Aguas Calientes
[/restab] [restab title=”Medbring”]

Medbring

 • Alle nødvendige vaccinationskort (rådfør med egen læge)
 • Rejsedokumenter: pas, rejseforsikring, flybilletter (inkl. fotokopier af flybilletter)Penge: Rejsechecks, Kredit eller debitkort, kontanter i både USD og Soles. Pengekat.
 • Vandrebukser
 • Shorts
 • Vindjakke
 • Kamera/videokamera
 • T-shirts
 • Handsker
 • Solcreme (mindst factor 30)
 • Badetøj
 • Badehåndklæde
 • Evt. kikkert
 • Hue
 • Solhat/kasket
 • Solbriller
 • Lange bukser
 • Regnjakke (i regnsæsonen december-marts)
 • Fleecebluse
 • Varme sokker
 • Lommelygte/evt. pandelygte
 • Ur/vækkeur
 • Myggespray
 • Vandresko/solide løbesko
 • Evt. sportssandaler
 • Vandflaske og vandrensningstabletter (vær opmærksom på at almindelige sodavands- og mineralvandflasker ikke er tilladte på Inkastien. Medbring i stedet vandflasker i hård plastik fra f.eks. sports- og friluftslivsforretninger)
 • Sovepose (-10 grader) (kan også lejes til 20 USD per person)
 • Førstehjælpsudstyr, inkl. læbepomade, hovedpinepiller, plaster, anti-histaminer, Imodium eller lignende medicin mod diarre, og evt. særlig, lægeordineret medicin. Medbring al medicin i original emballage.
 • Lille rygsæk til ejendele nødvendige under den daglige vandring.
[/restab] [restab title=”Afgangsdatoer”]

Afgangsdatoer 2019

15. april 2019

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Datoer: 15. april 2019 → 27. april 2019

Afrejselufthavn: København

05. may 2019

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Datoer: 05. may 2019 → 17. may 2019

Afrejselufthavn: København

07. juni 2019

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Datoer: 07. juni 2019 → 19. juni 2019

Afrejselufthavn: København

07. juli 2019

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Datoer: 07. juli 2019 → 19. juli 2019

Afrejselufthavn: København

10. aug 2019

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Datoer: 10. august 2019 → 22. august 2019

Afrejselufthavn: København

07. oktober 2019

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Datoer: 07. oktober 2019 → 19. oktober 2019

Afrejselufthavn: København

For individuelle rejser

Flexible

Pris pr. person: kr. 23.950,–

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Rejser du individuelt, er du ikke begrænset af afgangsdatoerne her ovenfor. Vi arrangerer en rejse med den afrejsedato, der lige passer dig!

[gdl_icon type=”icon-hand-right” color=”#222″ size=”18px”] Rejser uden rejseleder, men med lokale engelsktalende guider. Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København.

Varighed: 13 dage

Afrejselufthavn: København

[/restab] [restab title=”Udvid”]

Udvid rejsen

Lyst til mere? Så tag et kig på vores forslag her til spændende ekstra-oplevelser.

Amazonas-junglen

Udvid eventuelt rejsen med 3-4 dage i Amazonas-junglen og kom helt tæt på det unikke dyre og planteliv her.

Den Hellige Dal

Vi kan også anbefale en eller to dage ekstra i den Hellige Dal for at opleve mere af Cusco-regionens rige historie og traditioner f.eks på en spændende dagsudflugt til Inkaernes Hellige Dal.

Du kan også tage på det skønne Huchuy Qosqo Trek langt væk fra horderne, eller nyd et par timer på mountainbike ved fascinerende Inkaruiner i Maras og Moray.

Colca Canyon

Det er også muligt at tage en eller to dage ekstra i Colca Canyon og vandre.

Titicaca-søen

På Titicaca-søen kan du også tage en dag ekstra og overnatte hos nogle lokale eller i en ECO-village.

Mulighederne er mange!

Vær opmærksom på at mulighederne for udvidelse er lidt mere begrænsede, hvis du rejser med en gruppe. Men lad os kigge på det og sammen finde en løsning, der passer til lige dig!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

[/restab][/restabs]

Kort