Kontakt: +45 50540204

Perus køkken er en sanselig oplevelse af smage, farver og teksturer, som man ikke møder nogen andre steder i verden. Ikke helt i hvert fald. Det peruvianske køkken afspejler landets lange multikulturelle historie og udvekslingen mellem oprindelige folk og immigranter fra bl.a. Europa, Asien og Vestafrika. Og resultatet er helt unikt.

Ooooog vinderen er…

For 6. år i træk vinder Peru den anerkendte pris, World’s Leading Culinary Destination, en pris landet har vundet HVERT ENESTE ÅR siden 2012!

Se alle de World Travel Awards-priser, Peru har vundet.

Et køkken med en særlig historie

Over de sidste århundreder har kulturmøderne ført til mange enestående retter som blandt andet anticuchos, marineret oksehjerte på spyd, og ceviche, symbolet på Perus madkultur, der er opstået i fusion med det japanske køkken. På menukortet finder man også tacu-tacu, en sammenkogt ret med afrikanske rødder, og chifa, kinesisk mad lavet med peruvianske ingredienser.

IMG_6179 IMG_6244 IMG_6192 perumad3

Gode gamle klassikere i nye klæder

I dag hyldes Andesbjergenes madtraditioner desuden med en ny trend kaldet Novo-Andean cuisine, hvor traditionelle retter tilberedes og serveres som udsøgt gourmetmad, der har vundet stor international anerkendelse.

En af pionererne bag denne trend er kokken Gaston Acurio, der med rette kan kaldes superkok og ambassadør for det peruvianske køkken. Han har fremmet kendskabet til sit lands lokale ingredienser og siden 1990’erne har han for alvor sat Peru på verdenskortet med sine franchiserestauranter i Sydamerika, USA og senest også i Europa og gjort Lima til Sydamerikas kulinariske hovedstad.

Er din mund også begyndt at løbe i vand? Gå ikke glip af denne unikke chance for at prøve mad i særklasse!

Book din egen rejse til Peru og prøv selv de spændende retter! Tag f.eks. på rundrejse i Peru – start med to dage i Lima og besøg nogle af de byens bedste spisesteder. Rejs herefter videre til Nazca-linjerne, Colca Canyon, Cusco og Machu Picchu, på en fantastisk rejse, der giver dig mange af landets absolutte højdepunkter.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere! En kulinarisk rejse ud over det sædvandlige venter dig!

* * *

HUSK! At du altid kan booke et INFOMØDE helt GRATIS og uforpligtende! På mødet kan du høre meget mere om den tur, du drømmer om, og du kan få svar på alle dine spørgsmål.