Rejser till peru for Par,
venner og familie

Rejser til Peru for par, venner og familie

Så gådefuld og med en kultur, der går tusinder af år tilbage; Peru, et utæmmeligt land med ørkner ridset med mystiske linjer, Amazon-skove fyldt med dyreliv og høje bjerge med gemte byer og levn fra fjerne tider. Lige gyldigt hvilken af vores rejser til Peru du vælger, vil du blive revet med af eventyret!

Vores Mest Populære Pakkerejser ​


Mangfoldige Peru – Kyst, bjerge og junglen 21 dage

Kom tæt på indianernes gamle kulturer, udforsk Amazonas junglen, flyv over de gådefulde Nazca-linjer og meget andet på denne vores mest populære pakkerejse.

fra 33.450kr


Læs mere


Solferie i Peru: Topdestinationer og badeferie 21 dage

Kombinér udforskning af Peru’s absolutte topdestinationer med en afslappende strandferie.

fra 31.450kr


Læs mere


Aktiv Rejse til Peru: Jungle, Inkasti, Regnbuebjerget, Colca, Den Hellige Dal 16 dage

Elsker du at vandre er denne rejse lige noget for dig! På denne 16 dages tur er vandring og helt utrolige landskaber omdrejningspunktet, kombineret med udforskning af hjertet af Inkaernes rige.

fra 29.600kr


Læs mere

Cusco Rejser, Ture og Oplevelser

Med vores udvalg af Cusco rejser får du den perfekte blanding af kultur og historie og store naturoplevelser.

Grupperejser i Peru – uforglemmelige oplevelser med ligesindede

Leder du efter din perfekte rejse? Uanset om du er en eventyrlysten solorejsende, en familie der udforsker verden, eller et par, der leder efter kvalitetstid, så finder du det du leder efter hos Kondor Rejser!

Familierejser

Forestil dig at opleve Andesbjergene i vandrestøvler eller på mountainbike med dem du elsker mest. Udforsk mystiske gamle ruiner, padl på en af Amazonfloderne eller slap af på en endeløs sandstrand med din familie. Valget er dit!

VIP rejser

Med vores luksusrejser til Peru vil du opleve mystikomgærdede Inkaruiner, regnskovens utæmmede natur og høje Andesbjerge med alle de bekvemmeligheder som privatarrangerede ture og førsteklasses hoteller kan give dig. Lyder det som en drøm? Vi hos Kondor rejser er eksperter i at levere eksklusive rejser, hvor kun det bedste er godt nok.

Grupperejser

Vil du deltage i en af ​​vores organiserede grupperejser? Rejser i en gruppe giver dig mulighed for at dele dine oplevelser med andre rejsende. Vores maksimale antal personer pr. gruppe er 12, ja kun 12! Det sikrer dig en rejse til en attraktiv pris men stadig med nærvær og høj service.

Fantastiske ting, du ikke vidste om Peru​

Få inspiration og gode ideer til lige netop din drømmerejse til Peru! Læs om nyheder og få praktiske rejsetips.


Læs mere

Fantastiske mennesker.

Fantastiske ture.

Smukke Peru.


Udforsk flere ture

Gratis Informationsmøde

Du har sikkert en masse spørgsmål om din rejse til Peru: hvad er det for nogle destinationer, jeg kommer til at besøge, hvad med alt det praktiske og er det muligt at ændre lidt i programmet, så det bliver helt, som jeg drømmer om?

Book en tid til et GRATIS og UFORPLIGTENDE informationsmøde og få svar på alle dine spørgsmål!

Det lyder spændende! Fortæl mig mere

3 Gode Grunde Til At Vælge Kondor Rejser​

Vi er specialister i Peru-rejser

30 års erfaring inden for rejser i Peru med i bagagen – og Boris, den ene medejer, kommer selv fra Peru og kender landet som sin egen handske.

Private og semi-private ture

I vores standardpakker vil du på enkelte ture komme med en gruppe. Men mange af turene foregår privat – det giver dig en unik mulighed for at få maks udbytte ud af din rejse!

Tryghed og personlig service

Fordi vi er et lille rejsebureau kan vi give dig en meget personlig service. Du bliver ikke bare “et nr. i rækken”. Tag bare vores rejsemøder; før du beslutter dig og igen op til din afrejse.

Lad os arrangere din Peru drømmerejse!

Kondor Rejser er et lille rejsebureau med speciale i Peru. Med 30 års erfaring i bagagen sørger vi for, at du får lige den rejse til Peru, du drømmer om!


Hvem er vi

Turen er godt planlagt og virkelig spændende. Vi følte os i trygge hænder med Kondor Rejser og de lokale guider vi mødte undervejs.
Anne FrifeltMangfoldige Peru, Oktober 2019
Anne Frifelt
Vi “drillede” Carlos med at han var den nye “GOOGLE” søgemaskine – svar på alt og samtidig sjov. Vi takker mange gange og kan sagtens anbefale jer til alle vi kender
Jens Henrik JensenSkræddersyet rejse
Jens Henrik Jensen
Kondor Rejser fulgte os tæt på hele turen, og det var rigtig dejligt at I gjorde noget ved problemerne, der opstod undervejs.
Bodil ErlangMangfoldige Peru
Bodil Erlang
Previous
Next

Kondor Rejser organiserer på den ene side kulturelle rejser til Peru, individuelle såvel som grupperejser. Oplev og bliv fascineret af landets kultur, historie og kulinariske verden. På den anden side arrangerer vi aktiv-rejser ud i Perus bjergtagende natur kombineret med besøg på seværdige steder. Få en oplevelse for livet! Rejs med os til mangfoldige Peru!

 
 
Privatlivspolitik
Site map
 

Kondor Rejser ApS
Valbygårdsvej 55, 4. th.
2500 Valby

Telefon: +45 50540204
Email: Kontakt

Telefon åben: Man-Fre Kl. 9.00-14.00

CVR-nr.: 36455853

Copyright@2018 All Right Reserved, Kondor Rejser


Fra 33.450 kr.