Rejser til Peru

  Peru corona

  Peru er kommet i nyhederne af alle de rigtige grunde. Landet har ikke kun en fantastisk natur, men et helt særligt turistmål i Peru blev også for nylig kategoriseret som en af de ”sikre destinationer” når du rejser internationalt – nemlig Machu Picchu!

  Et hurtigt overblik over rejserestriktioner gældende for Peru

  Restriktioner på rejse

  • Indrejse for vaccinerede rejsende: Tilladt
  • Test: For hele landet er en negativ PCR-test nødvendig
  • Karantæne påkrævet: Afhænger af flere ting
  • Detaljer om karantæne: Udenlandske passagerer med en negativ COVID-19 test er ikke længere tvunget til at gennemgå obligatorisk karantæne.
  • Mundbind: Flere steder (shoppingcentre, markedspladser, butikker og apoteker) kræves der to masker og den peruvianske regering anbefaler også at bære et visir.

  Lokale restriktioner

  • Events: Delvist tilladt
  • Shopping: Åben
  • Nedlukning: Delvist
  • Transport: Trafikken kører normalt.

  Detaljeret rejseinformation

  Generelt

  Du skal have bevis for, at du fuldt vaccineret eller fremvise bevis på en negativ COVID-19 PCR-test udstedt inden for 72 timer inden afgang for at kunne rejse ind i Peru. Hvis du rejser med børn, skal du sørge for, at de er asymptomatiske inden du går ombord til på et fly til Peru.

  Machu Picchu

  Det første globale sikkerheds- og hygiejnestempel nogensinde, kendt som ”Safe Travels”, er blevet tildelt Machu Picchu. Denne udmærkelse blev lanceret af World Travel & Tourism Council tidligere i år for at belønne arrangørers anstrengelser for at garantere besøgende en sikker rejse.

  Inkastien og Machu Picchu er tilbage på normal kapacitet. Huayna Picchu Mountain og Machu Picchu Montaña er blevet genåbnet så nu kan du hike op ad disse bjerge for at få utrolige udsigter og byen under dig!

  Selvom det er blevet anerkendt som ”Safe travels”, skal du stadig følge de nationale rejserestriktioner. Brug mundbind, vaske hænder osv.

  For andre aktivitet og destinationer

  Eventyrrejser I Peru er et andet populært valg og en anden måde at opleve landets populæreste seværdigheder på. Der er over 25.000 km ruter, der strækker sig over massive bjerge, floder, dale, jungler og meget mere og som giver dig masser af plads for eventyr med venner eller familie! Rejser i det fri er en af de sikreste måder at opleve Peru på, og vi anbefaler at rejse i små grupper.

  Andre destinationer så som Colca Canyon, Lake Titicaca, Arequipa, Nazca og Paracas er åbent som normalt.

  Fra d. 30. september har den peruvianske regering også meddelt at benyttelse af strande vil være tilladt i alle kystprovinser.

  Men alle besøgende og peruvianske statsborgere skal følge de regler, der er udstedt af Perus sundhedsmyndigheder for at undgå spredningen af Covid-19.

  Det korte af det lange

  Peru er hjemsted for et væld af fascinerende og attraktive steder. Ved at følge de gældende retningslinjer for Covid-19 kan du sagtens opleve det gamle inkarige, dets utallige vidundere og landets utrolige natur.

  Vi hos Kondor Rejser står selvfølgelig klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have, så du får en tryg og sikker rejse til Peru.

  About the Author
  Sigga Hansen er den ene af Kondor Rejsers to ejere og forfatter til alle de tekster, du finder på hjemmesiden og på Kondor Rejsers sider på diverse sociale medier. Med sine blogopslag håber Sigga, at DU vil lære mere om Peru og blive inspireret til SELV at komme i gang med arrangere DIN HELT EGEN uforglemmelige rejse til Inkaernes gamle rige! Vi ses på bloggen, på Facebook, og måske endda "in real life" på vores adresse i Valby! :)

  Leave a Reply

  *