info@kondorrejser.dk
Kondor Rejser

Peru Rundrejser i Inkaland

Oplev mangfoldige Peru: Fra kyst til bjerge, fra dal til jungle og fra floder til historiske byer. Vores Peru rundrejser tilbyder et utal af destinationer rige på kultur, historie, folklore, madkultur og musik.

Vores Pakkerejser

Om du er til mystikomgærdede ruiner fra fjerne tider, udforskning af en mangfoldighed af dyreliv uden lige, overraskende madoplevelser, togture gennem bjergtagende landskaber – eller om du er ude efter at dele nye, eksotiske oplevelser med din eneste ene, de bedste venner eller om du er til berigende grin med nye venner og rejsefæller, så har vi lige den rette rejse for dig.

Vælg blandt vores forskellige Peru rundrejser – og snart er du på vej!

Rejs fra Stillehavskysten, højt op i Andesbjergene og slut af dybt inde i den frodige Amazonas jungle. Tag med til uforglemmelige og mangfoldige Peru!

Opdag Amazonasjunglens rige dyreliv, vandring til regnbuebjerget, udforsk ruinerne langs den 2 dage inka-sti til Machu Piccu og oplev den Hellige Dal og Cusco byrundtur.

Udforske Amazonas jungle, besøger Inkaimperiets hovedstad, Cusco, vi udforsker den Hellige Dal. Inkastien vandring 4 dage, indtil  det mystikomspundne Machu Picchu. 

Oplev Perus mangfoldighed af kultur og tradition og kom tæt på den smukke natur og arkæologiske seværdigheder på denne  rundrejse i det enestående Peru.

Peru med solferie

Oplev Peru’s Højdepunkter, før du afslutter en uforglemmelig rejse med 4 dages afslapning under palmernes skygge på Paracas’ sandstrande.

Den perfekte kombination af kultur og afslapning. Rejs  i Cusco, Den Hellige Dal og Machu Picchu, og slut rejsen af med 4 dages ved Perus nordlige kyst.

Transport - Sådan Kommer Du Rundt I Peru

Fly over Nazca

Indenrigsflyvninger

Alle indenrigsflyvninger i Peru, efter du ankommer til Lima, er inkluderet i prisen. Flyselskaberne vi samarbejder med er Peruvian airlines, Avianca, Star Peru og Lan Peru. Det er alle sikre og pålidelige flyselskaber.

Tøg på vej til Machu Picchu

Privat transport

Transport i minibus eller med firehjulstrækker med privat chauffør foregår i nye køretøjer for at maksimere din sikkerhed. I forbindelse med mange af vores Machu Picchu-ture og Inkasti-programmer bruger vi typisk privat transport med minibus. Dog foregår turen mellem Ollantaytambo og Aguas Calientes (byen for foden af Machu Picchu) med tog – hvis altså den ikke foregår i vandrestøvler!

 

Offentlig Transport

“Offentlig” transport

Peru er et enormt land med kyster, bjerge, ørkener og jungle. At bruge den offentlige transport er til tider nødvendigt for at dække de store afstande. Fra Lima til Paracas f.eks., og videre mod Arequipa bruger vi det private busselskab, Cruz del Sur. Det er det bedste og mest sikre busselskab i Peru, der kun bruger nye busser, så sikkerheden og komforten er i top.

Transfer i Lima lufthavn

Transfers

 

Ved alle busterminaler, togstationer og lufthavne vil en Kondor Rejser-repræsentant vente på dig og sørge for at du bliver transporteret sikkert og nemt til dit hotel. På samme måde skal du heller ikke bekymre dig om, hvordan du kommer til lufthavnen, busterminalen, etc., når du skal rejse videre. Alle transfers indgår som en del af din pakkerejse

Turisttransport

Turisttransport

Rejsen mellem Arequipa og Puno, Chivay (Colca kløften) og Puno, Puno og Cusco foregår normalt med det busselskab, der hedder 4M. Passagererne er alle turister, og med på bussen vil være en engelsktalende turistguide, der giver info om historie og kultur i løbet af turen og desuden vil der være nogle stop undervejs ved nogle seværdigheder, f.eks. ved arkæologiske udgravninger og små lokale museer.

Top Destinationer

Udforsk hvad Peru har at tilbyde! Fra charmerende byer i Andesbjergene, til de majestætiske ældgamle inka-byer, til ture i Amazonskoven, madoplevelser og shopping og til en bred vifte af adventure-aktiviteter og unikke overnatningsmuligheder for familier, par eller grupper. Alt, du skal vide om din tur vores Peru rundrejser, har du lige her!

grønne kyst strand i Lima

Lima

Hovedstaden i Peru blev grundlagt i 1535 af den spanske conquistador Francisco Pizarro.

Lima blev i lang tid betragtet som en af de smukkeste byer i hele Amerika. Lima har beholdt noget af den kolonielle elegance, som ses side om side med den moderne storby, som Lima er i dag. Byen tilbyder et væld af seværdigheder: museer, de kolonielle bygninger og smukke gamle kirker samt nogle storslåede palæer i forstæderne Barranco, Miraflores og San Isidro. Udover det er Lima kendt for sine fantastiske restauranter, som folk kommer langvejs fra for at besøge, og et godt natteliv.

Piger på Uros øerne

Titicaca-søen

Titicaca-søen er virkelig et helt unikt sted, hvor du vil opleve en utrolig kombination af peruviansk mytologi,

Andes kultur, folkefortællinger, som er helt særegen for Perus højslette. Mød nogle af de lokale og få et indblik i deres spændende kultur og traditioner, overnat måske i en øko-landsby og oplev Uros flydende sivøer.
Titicaca-søen ligner ikke noget sted, du har været før.

Hos Kondor Rejser vil vi gerne dig en så autentisk og ægte oplevelse som muligt. Vores program indeholder derfor nogle andre destinationer end de fleste andre rejsebureauer tilbyder. Målet er at du undgår de typiske og alt for overrendte turistmål, så du får et bedre indblik i de lokale indianeres liv og traditioner på Titicaca-søen.

Find din rejse til Titicaca-søen i flere af vores Peru rundrejser.

Nazca

De mange symboler og figurer har altid været omsværmet med mysterier og forskellige teorier

Takket af det tørre ørkenklima og det næsten totale fravær af regn og blæst, kan vi stadig den dag i dag opleve de berømte Nazca-linjer, også kaldet geoglyffer, der breder sig ud over et kæmpe areal på 450 km2 i Nazca-ørkenen. De mange symboler og figurer har altid været omsværmet med mysterier og forskellige teorier: hvorfor har man lavet linjer og figurer, skrabet ud i den tørre ørkenjord, der er så store, at man skal op i luften for rigtig at kunne se dem? I Nazca-folkets tid (200 f.Kr. til 600 e.Kr.) havde man jo ikke flyvemaskiner og man kunne derfor ikke flyve over Nazca-linjerne, som vi kan i dag. Var mønstrene lavet til religiøse formål? Til vanding af afgrøder? Eller som del af en astrologisk kalender? Der er sågar vilde teorier, der går på de var lavet af rummænd som en landingsbane for deres udenjordiske skibe.
Teorierne er mange, og man ved stadig ikke, hvorfor man har brugt så meget tid og energi på at udskrabe de mærkværdige linjer og figurer – men det bidrager kun til hele mystikken!

Hvad end du tror, så gå ikke glip af en flyvetur over de fantastiske Nazca-linjer på din ferierejse til Peru!

San Pedro market Cusco

Cusco

Placeret i Andesbjergene i 3.350 meters højde over havoverfladen ligger den gamle, majestætiske inkahovedstad.

Cusco er en af de største turistdestinationer i verdenen med flere millioner besøgende årligt.

På vores ture og oplevelser i Cusco får du en fascinerende blanding af velbevaret koloniarkitektur og gamle Inka ruiner, som det imponerende fæstningskompleks Sacsayhuaman og soltemplet Korikancha.

Søløve ballestas Peru

Ballestas

De mangfoldige og unikke Ballestasøer er et must-see for alle med interesse for natur.

De mangfoldige og unikke Ballestasøer er et must-see for alle med interesse for natur. Med sit eksotiske havliv og fauna, er denne øgruppe hjemsted for tusindvis af arter, der lever i harmoni med hinanden og hvor mange ikke findes andre steder på jorden.

Pige i Chichero Peru

Den Hellige Dal

Inkaernes Hellige Dal ligger 40 minutters kørsel nord fra Cusco. Den mest kendte del af den Hellige Dal

starter ved byen Pisac og ender 112 kilometer mod nordvest i byen Ollantaytambo. Området er uden sammenligning, med smukke robuste bjergsider, små landsbyer og ældgamle inkaruiner spredt udover dalen. Køreturen langs Urubamba-floden gennem dalen er en smuk oplevelse i sig selv.

De fantastiske Inkaruiner i Pisac, Huchuy Qosqo, Moray, Salineras og Ollantaytambo (som også er inkluderet i de fleste af vores rundrejser), er nogle af de mest bemærkelsesværdige arkitektoniske konstruktioner, ikke bare i Peru, men i hele Amerika.

Arequipa

Arequipa er i den sydlige region af Peru mellem Andesbjergene og dens højslette og Stillehavet.

Byen er omringet af bjerge og imponerende vulkaner. Arequipa er Perus anden vigtigste by efter hovedstaden Lima, og den anden mest populære i forhold til turisme efter Cusco, Inkaernes hovedstad. Arequipa tilbyder en bred vifte af aktiviteter, inkluderet den velkendte Colca-kløft (som er med i flere af vores Peru rundrejser). Andre muligheder for aktiviteter er eksempelvis guidet byrundtur i og omkring Arequipa, trekking omkring Misti-vulkanen, mountain biking og riverrafting.

Arequipa er inkluderet i de fleste af vores kulturelle rundrejser.

Amazon Jungle aerobotany

Junglen

Reservatet er et af de mest biologisk områder på planeten med flere forskellige naturtyper, tre floder og oxbow søer.

 Det ér nemlig et fuldkomment unikt rejsemål: med mere end 518,921 hektars Amazonskov, er Tambopata og Manu Nationalparkerne nogle af de mest mangfoldige områder i verden. Biodiversiteten er utrolig, og faktisk satte Manu Nationalpark for nyligt rekorden som det mest biologisk mangfoldige sted i verden.

Bo i en lodge ude i junglen og oplev Amazonas junglen på nærmeste hold.

Machu Picchu by

Machu Picchu

Det verdenskendte Machu Picchu ligger på en bjergryg i 2.430 meters højde

på den sydøstlige hældning af Perus Andesbjerge, omringet af regnskovsklædte bjerge, og med Urubamba-floden for sin fod. Det kunne faktisk ikke være mere bjergtagende!

Citadellet er fantastisk velbevaret, og kvaliteten af arkitekturen og det betagende landskab har gjort Machu Picchu til et de mest kendte arkæologiske fund i menneskets historie.

Udover den exceptionelle naturrigdom, udgør Machu Picchu en kombination af firkanter, terrasser og templer i imponerende harmoni med omgivelserne.

Machu Picchu er inkluderet i alle vores rundrejser, og også i Inkastien-programmerne og vores andre Machu Picchu-ture.

3 gode grunde til at vælge Kondor Rejser

Vi er specialister i Peru-rejser moere

Uovertruffen service og tryghed fremfor alt!

Skræddersyede rejser – din drømmerejse!

Design din egen rejse

Din Peru-rejse bliver måske den eneste gang, du kommer til at opleve det gamle Inkarige, så lad det blive den perfekte rejse – lige efter dit hoved!

Book et informationsmøde med os – det er helt gratis og ganske uforpligtende. På den måde kan du høre meget mere om, hvad du kan se, hvilke muligheder du har, og om vi kan anbefale dig noget, du slet ikke havde tænkt på! Og du kan stille alle de spørgsmål, du overhovedet kan komme i tanker om.

Hiking in Peru

Vil du vide mere? Læs disse artikler

Skriv til os