info@kondorrejser.dk
Kondor Rejser
  • To skildpadder på en gren i Amazonas. Hør om dette og meget mere til dit informationsmøde med Kondor Rejser.

Gratis informationsmøde før din Peru ferie

Er du interesseret i et bestemt af vores programmer, f.eks. en af vores rundrejser, eller har du ikke fundet lige det, du er ude efter, så lad os mødes og tale meget mere om det – vi byder på en kop coca-te!

Det er gratis og fuldstændig uforpligtende. Der er altså ingen købstvang eller noget som helst forbundet med det.

Kom til et møde og bliv meget klogere på:

  • hvad et program kan eller kunne bestå af
  • de steder og seværdigheder, du kommer til at besøge
  • alt det praktiske på rejsen: transport, overnatning, måltider, bagage, udstyr, guider, drikkepenge, etc.
  • mulighederne for at tilføje eller ændre i et program. Måske ønsker du at tilbringe en ekstra dag et sted for at kunne tage den mere med ro. Eller måske vil du gerne tilføje en vandretur, en guidet dagstur eller noget helt andet – men du ved ikke, om det er muligt. Det kunne også være, at der er steder eller seværdigheder i programmet, du ikke er interesseret i, som du godt kunne tænke dig at fjerne fra programmet.
    Lige gyldigt hvilken ændring du måtte ønske, så tøv endelig ikke med at spørge. Det kan i 99,9% lade sig gøre på den ene eller på den anden måde!

Få svar på det hele

Har du spørgsmål eller er der ting, du er i tvivl om, så får du på mødet svar på det hele. Efter mødet vil du altså have en meget klarere idé om, hvad din måske kommende Peru-ferie indeholder, og præcist hvad du kan forvente dig.

Jeg skriver ”måske kommende”, for informationsmødet er gratis og helt uforpligtende. Du er altså ikke forpligtet til at købe noget som helst, og du kan frit vælge at sige ”tak, men nej tak”, hvis vores tilbud ikke er noget for dig.

Om det kun er dig, eller om I er en mindre eller større gruppe, så book straks en tid til et informationsmøde. Så aftaler vi et godt tidspunkt at mødes.

Mødestedet kan være enten hos os på Valbygårdsvej 55, 4. th. i Valby, hjemme hos dig eller måske et helt tredje sted.

Udfyld kontaktformularen her nedenfor, og så svarer vi lige så snart, vi har læst din besked.

Og det bedste er: så er du ét skridt tættere på din drømmerejse til Peru!

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skriv og book din tid
Book en tid til et infomøde om din rejse til Peru. Det er super nemt! Udfyld kontaktformularen her nedenfor, og skriv lidt om, hvad det er for en rejse, du er interesseret i. Så vender vi fluks tilbage til dig!
DEMO