PERU REJSER
  • Persondatapolitik for Kondor Rejser Aps’ kunder

Privatlivspolitik for Kondor Rejser Aps’ kunder

Lad os bare få det på det rene med det samme: Der er ikke noget at bekymre sig om. Du er i trygge datahænder hos os.
Vi har nemlig fod på de nye EU-regler, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, der skal sikre dig at behandlingen af dine personlige data bliver mere gennemsigtig, så du er beskyttet endnu bedre, når virksomheder håndterer dine persondata.

Hos Kondor Rejser ApS har vi hele tiden behandlet vores kunders personoplysninger sikkert og ordentligt, så vi hilser de nye regler velkommen. Det er vigtigt for os at understrege, at vi passer godt på dine persondata, så du kan føle dig tryg. Ligesom det er en tillidssag at vælge et rejsebureau, er det en tillidssag at dele sine personoplysninger.

Læs her hvilke af dine persondata, vi behandler, hvad vi bruger dem til, hvor længe vi opbevarer dem, og hvilke rettigheder du har.

Dine personoplysninger – hvilke og hvorfor

Når du bestiller en rejse hos Kondor Rejser ApS, beder vi om disse oplysninger:

Navn
Adresse
Email adresse
Telefonnummer/mobilnummer og dine
Pasoplysninger
Eventuelle (mad-)allergier eller helbredsmæssige lidelser, der er vigtige for os at kende til.

Disse personoplysninger behandler vi udelukkende i forbindelse med udførelsen af den service, du har købt af os (arrangering og udførelse af en pakkerejse), da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

I markedsføringsøjemed kan vi finde på at anvende dit for- og efternavn. Dog først efter at have fået dit samtykke.

I forbindelse med udførelsen af din rejse har vi nogle leverandører og samarbejdspartnere, som det er nødvendigt af dele dine personoplysninger med. Det gælder vores søsterrejsebureau i Peru og evt. andre rejseudbydere, hoteller/hostals/B&B’s, INC (Perus Nationale Kultur Institut) som administrerer bl.a. Inkastien og Machu Picchu samt forskellige transportudbydere (busselskaber, flyselskaber, etc).

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til at vi må sende dig emails med nyhedsbreve og tilbud, ligesom vi efter dit køb af ture eller rejser hos os kan sende dig tilbud på lignende services per email.

Ændringer i vores persondatapolitik

Med tiden får vi sandsynligvis behov for at opdatere og lave ændringer i denne politik, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre den. Hvis vi foretager nogen væsentlige ændringer, skal vi nok give vi dig besked om det via email.

Oplysning, ændring og sletning af personoplysninger

Du har altid ret til at få indsigt i dine personoplysninger og modtage dem i et almindeligt anvendt format (dataportabilitet). Ønsker du at se hvilke oplysninger, vi behandler om dig, så send os en email på info@kondorrejser.dk.

Har du har ændringer til dine oplysninger, eller ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, dvs. ønsker du dine persondata slettet, eller ønsker du dem bare begrænset, så skriv til os på ovenstående email adresse.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til at vi må sende dig emails med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din email adresse, indtil det ikke længere er relevant – det vil sige indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage emails fra os.  Det gør du ved at klikke på linket i bunden af vores emails eller ved at skrive til os på info@kondorrejser.dk.

Din tilbagekaldelse af samtykke vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden tilbagekaldelsen.

Klager

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er blevet indsamlet eller behandlet på info@kondorrejser.dk. Vi svarer tilbage på din klage så hurtigt, vi kan.
Er du utilfreds med vores svar, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K. Telefon: 33193200. Email: dt@datatilsynet.dk.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte vores dataansvarlige:

Har du spørgsmål eller er der andet, så kontakt:

Sigga Nordgaard Hansen (medejer)
Kondor Rejser ApS
Valbygårdsvej 55, 4. th.
2500 Valby

Email: info@kondorrejser.dk
Telefonnummer: +45 50540204

ring nu