Kontakt: +45 50540204

Aerobotany Amazon jungle
Machu Picchu og Nazca-linjerne kan være højt på din bucket liste, men en tur til Peru vil kun være fuldendt med et besøg i Amazonas-regnskoven.

Alle dine spørgsmål besvaret

Den peruvianske Amazonas’ rigdom, mangfoldigheden og det eventyr det bringer, er nok grunde til at besøge landet, men læs videre, da vi viser mere om denne betagende del af Peru og besvarer et par ofte stillede spørgsmål:

  • Hvor er den peruvianske Amazonas?
  • Hvorfor rejse til Amazonas?
  • Hvad kan jeg se og gøre i Amazonas?
  • Hvem bør rejse til Amazonas?
  • Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Amazonas?

Hvor er den peruvianske Amazonas helt nøjagtigt?

Du finder landets frodige regnskov, som dækker 60% af Perus landskab og som spænder fra nord til syd, øst for Andesbjergene. Grænsende op til andre sydamerikanske lande – Ecuador, Colombia, Brasilien og Bolivia – løber den peruvianske Amazonas fra den høje jungle – kaldet la selva Alta – frem til foden af bjergkæden og ind i den lave jungle, der slutter i hjertet af Amazonbassinet.

Peru map Amazon junglen

Hvorfor rejse til Amazonas?

Med sin helt enorme biodiversitet er den peruvianske Amazonas et fascinerende område. Perus regnskov er et farverigt paradis af fauna og flora, med over 14.500 dyrearter og kun Amazonas i Brasilien er større.

Vi hos Kondor Rejser mener, at rejser til Amazonas bør være en autentisk oplevelse, hvorfor vores rejser tager dig længere væk end de fleste turistudflugter.

I stedet for at indlogere dig i en hytte tæt på en jungleby som Puerto Maldonado, rejser vi med båd dybere ind i junglen til et område, hvor mere dyreliv, mystik og en stærkere følelse af eventyr venter. En sejltur på halvfems minutter langs Rio Madre de Dios-floden og ind i den dybere Amazonas betyder færre mennesker og færre rejsende, hvilket giver dig et helt unikt eventyr.

Vi er stolte af vores Amazonas rejser og vi skimmer ikke kun overfladen på din tur ind i regnskoven, men fordyber os i oplevelsen. Vi går efter at gøre din oplevelse magisk!

Hvad kan jeg se og gøre i Amazonas?

Ved at bo i en eco-lodge i Tambopata National Reserve betyder det, at Kondor Rejser hjælper dig med at få den fulde oplevelse af dette fredede område med ligesindede, miljøbevidste guider og ægte biologer, der studerer den uberørte og beskyttede region i den peruvianske Amazonas-regnskov.

Når du nyder en af de bedste Amazonas lodges i Peru, vil regnskoven forkæle dig med et par dage midt i det utrolige dyreliv og frodige grønne område. Når du befinder dig så dybt inde i junglen kan du være heldig at møde den store myresluger, en tapir, eller du kan få øje på den sky jaguar, for ikke at nævne en række fugle, hvis sang får fuglekiggeren frem i dig. Derudover har Amazonas over 20.000 plantearter, som du kan beundre!

Der er så meget at se og gøre i denne del af Perus jungle, og Kondor Rejser vil hjælpe dig med at få dine rejsedrømme til at gå i opfyldelse. Vi eskorterer dig på korte gåture, besøger en lokal gård og nyder et spændende aftencruise på floden! Derudover vil vi opfordre dig til at opdage nye dyre- og fuglearter, udfordre dine smagsløg med lokale eksotiske frugter og lade dig forbløffe af de enorme træer i Amazonas-skoven.

Ja! Gør dig klar til at blive fortryllet af sommerfugle, fascineret af papegøjer, underholdt af aber og betaget af skildpadder – og fik vi nævnt de fantastiske solnedgange?

Lodge i den Amazon junglen

Hvem bør rejse til Amazonas?

Amazonas junglen, beskrevet som “verdens lunge”, er et fascinerende sted – fortryllende, uden grænser og helt enormt forskelligartet. Og det er for alle!

Uanset om du rejser som par, venner eller familie, er Perus Amazonas Jungle ikke kun for den ekstreme atlet eller adventureportsudøver. Denne herlige perle er for gamle og unge, store og små.

Du kan være en miljøforkæmper eller vide meget lidt om bevarelse af regnskoven. Om du er lært, stadig lærer, eller blot ønsker at have det sjovt og blive charmeret på din peruvianske ferie, bør en rejse til Amazonas være med på din liste!

Tag på en af de bedste Amazonas rejser – Kondor Rejsers super populære 21-dages program, Mangfoldige Peru, indeholder fire dage i Amazonas junglen. Eller, hvis det ikke er noget for dig, hvorfor ikke bede om en skræddersyet mindeværdig jungle safari? Uanset hvilken tur du vælger fra os, vil spændingen og eventyret feje benene væk under dig!

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Amazonas?

Så forskelligartet som landskabet er, ligeså er Perus klima, typisk opdelt i tre klimaregioner; kysten, Andesbjergene og Amazonas. Beliggenheden tæt på Ækvator betyder at Perus vejr, og Amazonas i særdeleshed, er fugtigt hele året rundt. Dagtemperaturer i denne region er generelt omkring 30-32 °C, og nætter er som regel omkring 20 °C. December frem til slutningen af marts er den mere regnfulde sæson i Perus regnskov. Men forbered dig på en ‘all-seasons-in-one-day’ oplevelse selv i den mindre regnfulde tid. Som vi har hentydet, er vejret uforudsigeligt og vil undertiden bestemme, hvilke aktiviteter der forekommer på en given dag. Derfor finder du med vores ture ikke et fast dagligt program på eco-lodgen. I stedet vil guiderne i reservatet informere dig om tidsplanen på daglig basis. Selvom vores fokus her har været på den frodige Amazonas, er der flere grunde til at rejse til Peru, et gådefuldt land med en kultur, der går tusinder af år tilbage. Et utæmmet land med ørkener, høje bjerge og skove, der vrimler med dyreliv. Et sted, hvor du kan komme væk og blive forundret af skjulte byer og relikvier fra oldtiden. Vi inviterer dig til at tage fat i os for at få en snak om din drømmeferie. Lad os guide dig til din mest vidunderlige og spændende peruvianske Amazonas-regnskovs rejse. Vi glæder os til du tager med os! Hvis du har spørgsmål om Peru eller vores rejser, svarer vi gerne på dem. Bare send os en email på info@kondorrejser.dk.
Amazon junglen lodge varelse