Kondor Rejser
Kondor Rejser
Adventure Aktiv Rejse til Peru
Duration: Aktiv Rejse til Peru – Fra Amazonas til Machu Picchu 13 dage
Price: Fra, DKK 26.500,-
Book nu!
 • Dag 1 Ankomst til Lima
  Dag 2-4 Fly til Amazonas junglen og Tambopata-tur
  Dag 5 Cusco på egen hånd
  Dag 6 Vandring Huchuy Qosqo
  Dag 7 Med mountainbike fra Andesbjergene ned i regnskoven & Rafting på Urubamba-floden
  Dag 8 Vandring til Santa Teresa
  Dag 9-10  Vandring ad Inkastien til Machu Picchu
  Dag 11  Den Hellige Dal med Ollantaytambo og Pisaq – Cusco
  Dag 12  Hjemrejse
  Dag 13  Hjemkomst København
 • Dagsprogram

  Dag 1: Lima

  Ankomst i Lima

  Hvis I ankommer først på dagen i Lima, er der et væld af muligheder for, hvad I kan se og gøre her i Perus hovedstad. Vi kan organisere en bytur for jer, eller I kan gå rundt på egen hånd og udforske byen, dens museer og dens spisesteder.

  Dag 2: Amazonas

  Amazonas – vandring i junglen og aftensejltur på Tambopata-floden

  Efter morgenmaden henter vi jer på jeres hotel og kører jer til lufthavnen, så I kan komme til junglebyen Puerto Maldonado, hvor jeres spændende rejse til Peru for alvor begynder. De næste to dage skal vi nemlig bruge på at opleve Amazonas fascinerende dyre- og planteliv helt tæt på. Vores guide modtager os og sammen med ham eller hende kører vi ned til Tambopata-floden, hvor vi skal med motorbåd ud til vores lodge hotel i Tambopata Reservatet. Vi starter med at spise frokost på hotellet, bestående af typiske retter fra regnskoven. Om eftermiddagen skal vi på vandring i junglen, hvor vores guide vil fortælle om junglens mangfoldige dyreliv. Aftensmiddagen bliver nydt på hotellet, men der bliver kun kort tid til afslapning, for vi skal nemlig ud på floden igen og opleve kaimaner og flodsvin, der kommer frem efter mørkets frembrud for at søge føde.

  Dag 3: Amazonas
  ]

  Amazonas – Sandoval-søens rige dyreliv og Monkey Island

  Dagen i dag bliver mindst lige så spændende. Med båd sejler vi ud på Sandoval-søen, hjemsted for et væld af dyr, bl.a. papegøjer, araer, skildpadder, kæmpeoddere og sorte kaimaner. I regnskoven i nærheden af søen lever også forskellige abearter, som vi måske er heldige at spotte. Efter en fascinerende formiddag på spiser vi frokost på hotellet. Om eftermiddagen tager vi til Monkey Island, en lille ø i Tambopata-floden, som huser hundredevis af aber, bl.a. edderkoppeaben og kapucineraben og et væld af fugle.

  Dag 4: Cusco

  Fra mudderslikkende araer til den gamle Inkahovedstad Cusco

  Vi starter dagen med meget tidligt at sejle op ad floden, så vi kan se de mudderslikkende papegøjer, undulater og araer ved solopgang. De kommer for at ernære sig med en række vigtige mineraler fra en muddervæg som et vigtigt supplement til deres diæt. Det er et utroligt syn at se – og høre – de hundredevis af skrattende papegøjer, araer og undulater ankomme og flyve rundt i store flokke, inden de sætter sig til rette på muddervæggen på samme tidspunkt hver dag. Udover at ernære sig, er muddervæggen et ideelt sted for unge fugle at søge efter en mage. Efter at have oplevet dette fantastiske fænomen, tager vi tilbage til hotellet og spiser morgenmad, før vi tager i lufthavnen for at fortsætte jeres rejse til Peru og flyve til Inkaernes gamle hovedstad, Cusco. Efter ankomst til Cusco har I resten af dagen på egen hånd. Byen afspejler i høj grad sin fortid, og side om side ses levn fra det engang så store Inka-rige og fra kolonitiden med typisk spansk arkitektur. Gå rundt i området omkring Plaza de Armas, se det charmerende San Blas-kvarter og læg vejen forbi nogle af de spændende museer Cusco har at tilbyde. Hvis I har lyst, kan vi også arrangere en bytur for jer i denne fascinerende gamle Inka-hovedstad.

  Dag 5: Cusco

  Cusco på egen hånd

  Fridag. I Cusco er der masser at opleve, og vi anbefaler at tage på en guidet rundtur for at få mest ud af dagen. Der er forskellige muligheder, og vi hjælper gerne med at arrangere en guidet byrundtur, hvis I ønsker det. Skriv og få en pris. I kan også vælge bare at gå rundt og indsnuse byens charme på egen hånd, hvis I hellere vil det. Uanset hvordan I vælger at opleve Cusco, vil den gamle Inka-hovedstad ikke skuffe jer.

  Dag 6: Vandring

  Vandring til Huchuy Qosqo

  Huchuy Qosqo er et meget smukt trek mod Machu Picchu og et alternativ til den meget populære klassiske Inka-sti. Dette trek fører os forbi Huchuy Qosqo, der ligger 400 meter over Den Hellige Dal, og som menes at have været Inkakongen Pachacutecs lystresidens. Vi kommer også gennem små typiske Andeslandsbyer, høje bjergpasser, den snævre Leon Punku Kløft med gamle Inkaruiner på den lodrette klippe – alt imens vi nyder udsigt over et fantastisk landskab med laguner og Vilcabamba bjergkædens snedækkede bjergtinder. Tilbage i Den Hellige Dal overnatter vi i Ollantaytambo.

  Dag 7: Mountainbiking

  Mountainbiking fra Andesbjergene til regnskoven & Rafting på Urubamba-floden

  Dag 7 på denne fantastiske rejse til Peru starter tidligt med, at vi i privat minibus kører op i bjergene og gennem Malaga-bjergpasset, turens højeste punkt, der ligger 4.350 meter over havets overflade. Herfra har vi en fantastisk udsigt over snedækkede bjergtoppe, vandfald og små bjerglandsbyer. Temperaturen er kølig heroppe, så husk halstørklædet. Vi kører videre en times tid, indtil vi når Carrizales. Efter en grundig indføring i og afprøvning af cyklerne, kører vi afsted, ned ad bakke, nogle timer. Første bid er på asfalteret vej, og sidenhen fortsætter vi ad en jordvej gennem små floder og over små bakker. Det er ikke en hård tur, og vi får rig lejlighed til at nyde landskabet, der gradvist skifter fra det kølige og lidt golde bjergklima, til den lune og fugtige regnskov med banan-, papaya- og kaffeplantager. Hen på eftermiddagen ankommer vi til Santa Maria, hvor vi holder et lille velfortjent hvil. Herefter går vi ombord i gummibådene og starter vores raftingtur ned ad Urubamba-floden. Vejret er varmt, 25-28 grader (juni), hvilket er perfekte forhold, vi kommer gennem sjove strømfald (kategori II-IV) og omgivelserne er virkelig smukke her i regnskoven. Overnatning i Quillabamba.

  Dag 8: Vandring

  Vandring til Santa Teresa

  Vandreruten fra Santa Maria til Santa Teresa er en smuk tur, der tager os gennem tropeskoven, gennem dale og forbi frugtplantager og små landsbyer. Fra morgenstunden tager vi med bus til Santa Maria, hvor vores vandretur tager sit udgangspunkt. Vi vandrer ind i den tropiske skov, til at starte med gennem et bakket landskab, indtil vi ankommer til Urubamba-floden, som vores vej følger et stykke. På turen kommer vi forbi coca-, kaffe- og små frugtplantager. Frokosten nyder vi i en lille landsby. Efter frokosten fortsætter vi vandringen i et betagende landskab og med smukke, omkransende bjerge. Midt på eftermiddagen ankommer vi til Santa Teresa, der er en mindre landsby i regnskoven, hvor vi skal overnatte på en charmerende lodge. Har I lyst kan I i Santa Teresa forkæle jer selv og slappe af i de varme kilder i Cocalmayo.

  Dag 9: Inkastien

  Inkastien – Aguas Calientes

  Med offentlig bus kører vi efter morgenmaden tidligt til Lucmabamba, hvor vi starter dagens vandring på Inkastien mod Llactapata. Vi vandrer ad en velbevaret del af Inkastien, forbi Inkaruiner i et bjergtagende landskab. Til at starte med går vi ad sporadiske brede, stentrapper, der stammer helt tilbage fra Inkaimperiet, og som vi vandrer, bliver regnskoven tættere, og vi vil efterhånden ikke passere flere kaffeplantager. I regnskoven kan vi se orkideer og andre blomster, farverige svampe og smukke sommerfugle. Vi passerer det imponerende Llactapata, et større Inkaruinkompleks kun omkring 5 km fra Machu Picchu. Ved den hydroelektriske station går vi de sidste ca. 3 timer til Aguas Calientes, byen for foden af Machu Picchu. Ønsker man at spare på kræfterne, er der også mulighed for (mod et ekstra gebyr) at tage toget fra den hydroelektriske station til Aguas Calientes. Overnatning i Aguas Calientes.

  Dag 10: Machu Picchu

  Machu Picchu – Ollantaytambo

  Vi står tidligt op på dagen for den sidste lille del af Inkastien for ikke at ankomme til Machu Picchu alt for sent. Der er nemlig stadig et par timers vandring, før vi når den glemte Inkaby. Vi vandrer gennem skyerne i regnskoven og fra Intipunku (”Solens Port”) får vi det første glimt af Machu Picchu, et fantastisk øjeblik efter flere dages bjergvandring. Vi fortsætter ad stien, til vi når turens mål: det mystikomspundne Machu Picchu. Det er ikke uden grund, at Machu Picchu er én af verdens syv vidundere og på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, for citadellet er helt specielt, som det bogstavelig talt ligger på toppen af Andesbjergene. Udsigten er ikke mindre end bjergtagende: stejle bjergsider dækket af tyk regnskov med brusende floder, der snor sig mellem dem. Machu Picchu menes at have været Inkakongen Pachacutis ”sommerresidens” – dvs. et sted, hvor han og hans hof kunne trække sig tilbage og nyde livet, når de ikke havde travlt med at styre det store imperium. Vi får en guidet rundvisning og bliver grundig indført i baggrunden for det betagende citadel, inkaernes og deres stabs daglige liv her, og vi får en masse spændende viden om de forskellige dele af citadellet og om de vigtigste bygninger som templerne, inkakongens residens, præsteboligerne, etc. Den guidede rundtur tager ca. to timer. Man kan også vælge at gå rundt på egen hånd og bare indsnuse den gådefulde atmosfære. Uanset hvordan man vælger at udforske Machu Picchu, får man en uforglemmelig oplevelse på dette unikke sted, som bør indgå i enhver rejse til Peru. For de interesserede er det muligt at klatre op af Wuayna Picchu-klippen bag Machu Picchu, hvorfra udsigten er fantastisk. Det tager ca. en time at klatre op og ned igen, og billetten skal købes på forhånd. Adgangen til Wuayna Picchu er meget begrænset, idet kun 400 personer får adgang dagligt (200 personer i tidsrummet 7.00-8.00 og 200 mere i tidsrummet 10.00-11.00). Efter nogle utrolige timer på det fantastiske Machu Picchu tager vi en bus ned til Aguas Calientes (også kaldet Machu Picchu By), hvor vi spiser frokost og slapper lidt af, inden vi skal med toget tilbage mod den Hellige Dal, til Ollantaytambo, hvor vi tilbringer natten.

  Dag 11: Den Hellige Dal

  Den Hellige Dal – Ollantaytambo og Pisaq

  Ollantaytambo var en vigtig by for Inkaerne, og man kan stadig finde mange levn fra dengang, bl.a. vandingskanalerne og de brostensbelagte gader, der er dokumenteret til at stamme fra det 13. århundrede. Tronende over byen, på bjergsiden, ligger et meget imponerende Inkaruinkompleks, der spillede en central rolle for Inkaerne, idet Inkakongen, Manco Inca, formåede at slå spanierne tilbage fra sin forskansning i Ollantaytambo 1537. Manco Inca og hans mænd blev dog kort tid efter tvunget på flugt, idet spanierne vendte tilbage fra Cusco med forstærkninger. I ruinkomplekset i Ollantaytambo vil vi på en guidet rundvisning se fascinerende eksempler, bl.a. fra templet, på hvorledes Inkaerne besad imponerende viden om planeternes placering, astrologi og kalenderåret. Efter vores omvisning kører vi videre langs Urubamba-floden, der løber gennem den Hellige Dal, med kurs mod Pisaq, hvor vi skal se endnu et fascinerende Inkaruinkompleks. Pisaq-komplekset ligger smukt omkranset af landbrugsterrasser, der er lagt, så de former en kondor, en figur, der var afgørende i Inkaernes mytologi og et symbol på ”Oververdenen”. Har vi tid, går vi ned i Pisaq by til markedet, hvor der udbydes lokale varer som smukke tekstiler, smykker og kunsthåndværk. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Cusco, hvor I kan tilbringe jeres sidste aften af jeres fantastiske rejse til Peru med et dejligt aftenmåltid f.eks. på byens centrale plads, Plaza de Armas.

  Dag 12: Hjemrejse

  Lima – København

  Først med fly til Lima og herfra videre mod Danmark. Amkost dag 13.

 • Inkluderet i prisen

  • Overnatning: 4 nætter på 3-stjernet hotel (Lima, Cusco, Ollantaytambo, Aguas Calientes), camping 3 nætter på Inkastien, og 2 nætter i junglelodge i Amazonas regnskov.
  • Transfers: Alle transfers på turen er inkluderet, undtagen fra lufthavnen til jeres hotel dag 1 og fra jeres hotel til lufthavnen dag 10.
  • Transport: Al transport, som er en del af programmet, er inkluderet i prisen (transfer til og fra lufthavn ved ankomst og hjemrejse er ikke inkluderet)
  • Måltider: Alle morgenmadsmåltider er inkluderet, 6 frokoster (ekskl. dag 1, 4, 9 og 10), 6 aftensmåltider ekskl. dag 1, 4, 9 og 10).
  • Inkastien: Engelsk-/spansktalende guide, kok, campingudstyr: 2-personers telte, liggeunderlag, campingtoilet, adgangsbillet til Machu Picchu, guidet rundvisning på Machu Picchu.

  Ikke inkluderet i prisen

  • Flybillet Danmark – Peru tur/retur
  • Lufthavnstransfers: Afhentning/aflevering i lufthavnen ved ankomst og afrejse (dag 1 og 10) er ikke inkluderet i prisen. Kan tilkøbes for 30 USD per transfer per person.
  • Måltider: Dag 1: alle måltider. Dag 4 & 9: aftensmad. Dag 10: frokost og aftensmad.
  • Sovepose: på Inkastien. Kan lejes til 20 USD person.
  • Adgangsbilletter: til de varme kilder i Santa Teresa og i Aguas Calientes
 • Medbring

  • Alle nødvendige vaccinationskort (rådfør med egen læge)
  • Rejsedokumenter: rejseforsikring, pas, flybilletter (inkl. fotokopier af flybilletter)Penge: Kredit eller debitkort, rejsechecks, kontanter i både USD og Soles. Pengekat.
  • Kamera/videokamera
  • T-shirts
  • Lange bukser
  • Vandrebukser
  • Shorts
  • Vindjakke
  • Regnjakke (i regnsæsonen december-marts)
  • Fleecebluse
  • Varme sokker
  • Vandresko/solide løbesko
  • Evt. sportssandaler
  • Handsker
  • Hue
  • Solhat/kasket
  • Solbriller
  • Solcreme (mindst factor 30)
  • Badetøj
  • Badehåndklæde
  • Evt. kikkert
  • Lommelygte/evt. pandelygte
  • Ur/vækkeur
  • Myggespray
  • Vandflaske og vandrensningstabletter (vær obmærksom på at almindelige sodavands- og mineralvandflasker ikke er tilladte på Inkastien. Medbring i stedet vandflasker i hård plastik fra f.eks. sports- og friluftslivsforretninger)
  • Førstehjælpsudstyr, inkl. læbepomade, hovedpnepiller, plaster, anti-histaminer, Imodium eller lignende medicin mod diarre, og evt. særlig, lægeordineret medicin. Medbring al medicin i original emballage.
  • Lille rygsæk til ejendele nødvendige under den daglige vandring
  • Sovepose (-10 grader) (kan også lejes til 20 USD per person)
 • Afgangsdatoer 2019

  1. april 2019
  Pris pr. person:  kr. 18.100,–

  grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

  Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 11 dage Datoer: 17. april 2019 → 27. april 2019 Afrejselufthavn: København

  07. may 2019
  Pris pr. person:  kr. 18.100,–

  grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

  Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 11 dage Datoer: 07. may 2019 → 17. may 2019 Afrejselufthavn: København

  09. juni 2019
  Pris pr. person:  kr. 18.100,–

  grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

  Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 11 dage Datoer: 09. juni 2019 → 19. juni 2019 Afrejselufthavn: København

  09. juli 2019
  Pris pr. person: kr. 18.100,–

  grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

  Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 11 dage Datoer: 09. juli 2019 → 19. juli 2019 Afrejselufthavn: København

  12. aug 2019
  Pris pr. person: kr. 18.100,–

  grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

  Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 11 dage Datoer: 12. august 2019 → 22. august 2019 Afrejselufthavn: København

  09. oktober 2019
  Pris pr. person: kr. 18.100,–

  grupperejser er MED dansk rejseleder (min. 6 pers. – maks. 12)

  Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 11 dage Datoer: 09. oktober 2019 → 19. oktober 2019 Afrejselufthavn: København

  For individuelle rejser

  Flexible
  Pris pr. person: kr. 18.100,–

  Rejser du individuelt, er du ikke begrænset af afgangsdatoerne her ovenfor. Vi arrangerer en rejse med den afrejsedato, der lige passer dig!

   Rejser uden rejseleder, men med lokale engelsktalende guider. Priserne er baseret på min. 2 personer, delt dobbeltværelse og er inkl. fly fra København. Varighed: 13 dage Afrejselufthavn: København

  Priser og Hoteller

  Som ved alle vores rejser er priserne baseret på overnatning på delt dobbeltværelse. Vi vælger normalt gode 3-stjernede hoteller, så vidt det er muligt. Ønsker I at opgradere til en bedre hotelkategori, er dette som regel muligt. Skriv til os og få nærmere information. Alle hoteller, hostels og lodges på vores rejser er nøje udvalgte med gode anmeldelser på TripAdvisor (4 eller 5 stjerner ud af 5), og vi holder løbende øje med kvaliteten og servicen, således at I er sikret god service og behagelige, rene hoteller/hostels/lodges på alle vores rejser. Solorejsende Rejser du alene, finder vi en værelseskammerat af samme køn fra vores gruppe til dig, som du kan dele værelse med. Ønsker du at bo på enkeltværelse, koster det et ekstra gebyr. Forlæng rejsen Synes I at rejsen kunne ændres lidt for at få lige jeres drømmerejse, er dette intet problem. Alle vores rejser kan skræddersyes, så de opfylder lige jeres ønsker og drømme. Forlæng for eksempel med en ekstra dag i Cusco eller med andre destinationer som:

  • Titicaca-søen
  • Colca Canyon
  • Salar de Uyuni-ørkenen i Bolivia
  • Etc.

Kort