info@kondorrejser.dk
Kondor Rejser
Inca jungle til Machu Picchu med cykel
Duration: Inca Jungle Tour (4 dage)
Location: Cusco - Machu Picchu
Price: DKK 5.395
Book nu!
 • Oversigt

  Inca Jungle Tour er et alternativ til den klassiske Inkasti, der i de senere år har undergået restriktioner. For at beskytte og værne om de populære, historiske attraktioner, som Inkastien og Machu Picchu er, har myndighederne valgt at begrænse antallet af daglige besøgende.

  Dag 1: Mountainbiking i Andesbjergene og rafting på Urubamba-floden
  Dag 2: Vandring langs Urubamba-floden
  Dag 3: Vandring i regnskoven til Aguas Calientes
  Dag 4: Machu Picchu – Cusco

 • Dagsprogram

  Dag 1: Cusco – Santa Maria

  Dag 1: Mountainbiking i Andesbjergene og rafting på Urubamba-floden

  Cusco – Carrizales – Santa Maria – Quillabamba

  Vi spilder ingen tid og lægger ud fra morgenstunden. I bliver hentet på jeres hotel i Cusco kl. 8 og så starter vores spændende 4 dage. På vej mod Carrizales, som er udgangspunktet for dagens aktiviteter, kører vi gennem Poroy, Chinchero og Maras, små, typiske byer for Andesbjergene, og snart videre ned i den Hellige Dal og vi fortsætter, indtil vi når den gamle Inkaby, Ollantaytambo. Her gør vi kort holdt for at købe noget morgenmad eller nogle sidste forsyninger inden den egentlige Inca Jungle Tour begynder.
  Vi kører videre opad mod Malaga-passet, der med sine 4.350 meter over havets overflade, er det højeste punkt på vores tur. Her stopper vi for at nyde den utrolige udsigt over snedækkede bjergtoppe, vandfald og pittoreske landsbyer.
  Efter endnu en times kørsel ankommer vi endelig til Carrizales, udgangspunktet for dagens mountainbiking. Inden vi drager afsted, prøvekører vi cyklerne og I bliver informeret om ruten og diverse sikkerhedsforanstaltninger.
  Endelig hopper vi på mountainbikene og starter med at bevæge os ned ad bakke ad en brolagt vej en times tid, før vi fortsætter resten af turen ad grusvej. Vi starter oppe i de kølige højder i Andesbjergene og ender nede i den varme og fugtige regnskov. Undervejs vil vi derfor opleve et stort skift i omgivelserne. Vi krydser små floder, og cykler op og ned ad mindre bakker og forbi banan-, papaya- og andre plantager i junglen. Efter 4-5 timer ankommer vi til Santa Maria, en lille by i junglen, hvor vi holder et velfortjent hvil. Der vil være mulighed for at købe snacks og forfriskninger.

  Herefter skal vi i gang med dagens anden aktivitet, rafting. Vi starter med en orientering om sikkerhed og diverse kommandoer, og derefter prøver vi det af med nogle øvelser i vandet, så alle føler sig fortrolige i gummibåden.
  Vores raftingtur ned af floden kommer til at byde på både spænding og sjov, men også lejlighed til at nyde de spektakulære omgivelser omkring floden, der løber gennem den frodige regnskov.
  Første del af floden byder på klasse II, III og IV strømfald med sjove huller og bølger. Ned af de mere stille dele af floden kan vi nyde udsigten, og de friske kan springe i vandet og tage en svømmetur.

  Ved 16-17.00-tiden slutter vores raftingtur, og efter bussen er pakket, kører vi Quillabamba.

  Quillabamba er en by, der ligger gemt i regnskoven, så masseturismen har ikke fundet vej hertil. Oplev derfor lokale restauranter, markeder og lokalt liv, som det leves af peruanerne.

  Inkluderede måltider: Frokost og aftensmad.

  Dag 2: Vandring

  Dag 2: Vandring langs Urubamba-floden

  Quillabamba – Santa Maria – Santa Teresa

  Efter et solidt morgenmåltid fortsætter vi vores Inca Jungle Tour, som i dag består af vandring.

  Vi tager en lokal bus fra Quillabamba til Santa Teresa, hvor vores vandretur begynder. Det er en smuk tur, og vi vil passere banan-, papaya- og andre plantager undervejs, som vi bevæger os gennem det frodige landskab. Der vil være nogle mindre bakker, vi skal op ad, men senere går det ned ad bakke, som vi bevæger os ned mod Urubamba-floden. Vi holder pause og spiser frokost i en lille landsby.

  Vi fortsætter nogle timer endnu og følger den brusende Urubamba-flod, som den bugter sig gennem det storslåede bjerglandskab.
  Vi overnatter på et charmerende lodge i Santa Teresa, en mindre by, der ligger i 1.800 meters højde kun en times kørsel fra Machu Picchu.

  I Santa Teresa er der mulighed for at forkæle sig selv med et afslappende besøge i Cocalmayo varme kilder (3,5 USD)

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, aftensmad.

  Dag 3: Vandring eller Zipline

  Dag 3: Vandring i regnskoven til Aguas Calientes

  Santa Teresa – Hydroelektrisk station – Aguas Calientes

  Vælg mellem 3 mulige dagsprogrammer for dag 3.

  Den lette mulighed: Vi går tre timer ad en jordvej over på den anden side af Urubamba-floden til den hydroelektriske station, hvor vi spiser frokost og fortsætter enten til fods et par timer eller tager toget til Aguas Calientes (togbillet ikke inkluderet i prisen).

  Den sjove mulighed: Cola de Mono Zipline (pris: 40 USD). En slags kabelbane, der ligger 2 km fra Santa Teresa. Det tager 20 minutter at vandre op til dets udgangspunkt. Herfra kører vi ned af kabelbanen på skift; den er 400 meter lang og 150 meter høj.
  For foden af kabelbanen kører vi med minibus 25 minutter til den hydroelektiske station, hvor vi spiser frokost, inden vi vandrer til Aguas Calientes (2-3 timer) eller tager toget (togbillet ikke inkluderet i prisen).

  Den smukke mulighed (som vi anbefaler!) – Llacatapata vandring: Vælger I denne mulighed, tager vi fasted tidligt med en local bus til den lille by, Lucmabamba. Herfra begynder vi at vandre. Vi kommer gennem kaffe- og bananplantager på vejen op ad en sti belagt med brosten, og junglen bliver tykkere og tykkere efterhånden som vi går, og vi vil se vilde orkideer, eksotiske træer, blomster og frugter og farverige svampe. Snart bevæger vi os videre langs den bugtede sti langs grønne bakker med en fantastisk udsigt over floddalen omkring Santa Teresa.

  Godt inde i regnskoven støder vi på nogle stentrapper, der tager op til et ruinkompleks ved Llactapata-passet (2.735 meter over havets overflade). Dette kompleks består af en lille, restaureret Inkaby med dets tempel. Fra den græsdækkede høj ved templet har man en forbløffende smuk udsigt over Urubamba floddalen og selveste Machu Picchu ruinkomplekset.

  Vi fortsætter vandringen og bevæger os på ny ind i junglen igen og kommer forbi flere ruiner i løbet af turen, indtil vi når et fladt område, hvorfra der vil være en utrolig udsigt over området.

  Herfra går turen nedad en times tid mere as en smal, stenet og snoet vej indtil vi ankommer til den hydroelektriske station, hvor vi spiser en velfortjent frokost.

  Herfra er der 2-3 timers vandring langs jernbanen og med flot udsigt over regnskoven, Urubamba-kløften og Machu Picchu fra bagsiden til Aguas Calientes (byen for foden af Machu Picchu). Det er også muligt at tage toget. Det tager 20-30 minutter og koster 22 USD (togbillet ikke inkluderet i prisen).

  Trænger man til lidt forkælelse og afslapning ovenpå nogle aktive dage på vores Inca Jungle Tour, kan I vælge at besøge de varme kilder i Aguas Calientes (ikke inkluderet i prisen).

  Overnatning i Aguas Calientes.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, aftensmad.

  Dag 4: Machu Picchu

  Dag 4: Besøg på magiske Machu Picchu – Cusco

  Aguas Calientes – Machu Picchu – Cusco

  Vi anbefaler at stå tidligt op og ankomme til Machu Picchu før det store rykind af turister fra om formiddagen. Der er åbent allerede fra kl. 6 om morgenen for dem, der gerne vil opleve solen stå op over den gamle Inkaruin, men ankomst kl. 8 er stadig tidligt nok til at opleve det fantastiske sted relativt uforstyrret.

  Vi vandrer op til Machu Picchu. Det tager ca. 1 – 1 ½ time. Ønsker man at tage en bus derop for at spare på energien, kan dette tilkøbes.

  Machu Picchu, “Den Glemte Inkaby”, som den også ofte kaldes, blev bygget under Inkaimperiet i det 15. århundrede. Det er bygget på en bjergryg over Urubamba-dalen. Arkæologer mener, at Machu Picchu fungerede som Inkakongen, Pachacutecs, kongelige gods udenfor hovedbyen, Cusco. Inkaerne var byggekunstens mestre, og man kan ikke andet end at lade sig imponere over de mange byggetekniske detaljer og det faktum, at komplekset stadig, efter flere århundrede, stadig består, trods dets utrolige beliggenhed.

  Vi får en guidet rundvisning på ca. 2 timer. Efter rundvisningen kan I gå rundt på egen hånd og nyde stedets magi og de smukke grønne omgivelser.

  Huayna Picchu og Machu Picchu-bjerget
  Ønsker man at bestige Huayna Picchu, den karakteristiske bjergtop lige bag Machu Picchu, skal man gøre opmærksom på dette ved booking. Adgangen til Huayna Picchu er nemlig begrænset til kun 400 personer dagligt, og man skal købe en særlig billet. Tidsrummet er desuden begrænset til to tidspunkter. Man kan starte bestigningen af Huayna Picchu i tidsrummene kl. 7-8 eller kl. 10-11.
  Stien op til toppen er stejl og til tider meget smal med frit fald ned, hvorfor Huayna Picchu også kaldes ”Dødstrekket”. Det tager en times tid at nå toppen. Til gengæld belønnes man med en uovertruffen udsigt over Machu Picchu og en følelse af at have opnået noget enestående.

  Virker Huayna Picchu-trekket lidt for skræmmende, eller er der udsolgt, er Machu Picchu-bjerget et alternativ. Det er mindre stejlt og mindre populært, men man får samme utrolige udsigt over Machu Picchu, dalene omkring og Urubamba-floden. Adgang til trekket skal ske inden kl. 11.

  Vi mødes i Aguas Calientes om eftermiddagen for at fange toget til Ollantaytambo, og derfra med privat vogn tilbage til Cusco, som afslutter denne Inca Jungle Tour.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Inkluderet i prisen

  • Transport: Privat vogn Cusco – Carrizales, busbillet Machu Picchu – Aguas Calientes, togbillet Aguas Calientes – Ollantaytambo, privat vogn Ollantaytambo – Cusco. Mountainbikes, raftingbåd.
  • Måltider:3 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x aftensmad.
  • Overnatning: 1 nat på vandrehjem i Quillabamba, 1 nat på lodge i Santa Teresa og 1 nat på 3-stjernet vandrehjem i Aguas Calientes.
   Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at opgradere jeres indkvartering til en højere kategori.
  • Guide: Engelsktalende guide er med på hele turen. Han/hun har en universitetsgrad indenfor turisme og er certificeret i redning og førstehjælp.
  • Machu Picchu: Adgangsbillet, guidet rundvisning.
  • Mountainbiking: Alt cykeludstyr: mountainbike med affjedring og skivebremser, cykelhjelm, knæ- og albuebeskyttere.
  • Rafting: Våddragt, redningsvest, gummibåd, padler, redningskajak og hjelme.

  Bemærk

  Alt udstyr på denne Inca Jungle Tour er af god og solid kvalitet. Mountainbikene er med affjedring, skivebremser og 27 gear. Raftingudstyret indbefatter klasse V-redningsveste, hjelme og våddragter, og vi er altid ledsaget af en sikkerhedskajak eller en Cataract. Sikkerhed er vores topprioritet.

  Ikke inkluderet i prisen

  • Flybillet Danmark – Peru tur/retur
  • Måltider: Morgenmad på dag 1 og frokost og aftensmad på dag 4
  • Busbillet Aguas Calientes – Machu Picchu (dag 4). Kan tilkøbes.
  • Togbillet den Hydroelektriske station – Aguas Calientes (dag 3). Kan tilkøbes
  • Adgangsbilletter til varme kilder i Santa Teresa og i Aguas Calientes.
 • Medbring

  • Vandresko/solide løbesko.
  • Hat/kasket.
  • Sandaler.
  • Shorts.
  • Vandflaske
  • Badetøj.
  • Små rygsække: Peru Rail, train company who operates from and to Aguas Calientes (Towm below Machu Picchu) aloud only small back packs with 5 kls.
  • Håndklæde og andre ting, du måtte finde nødvendige på denne Inca Jungle Tour.
  • Solbriller
  • Tandbørste og tandpasta
  • Varmt tøj (herunder strømper, handsker og hue)
  • Solcreme faktor 40
  • Pandelampe eller lommelygte. Ekstrabatterier
 • Afgangsdatoer 2022

  Vores afgangsdatoer er fleksible og 100 % garanterede ved minimum to tilmeldte personer.

  Bemærk, at ture, der indeholder besøg på Machu Picchu, skal bestilles i god tid i forvejen for at undgå udsolgte datoer!

  [/su_spoiler]

Inka Jungle tour – kort