Kontakt: +45 50540204

Birthe B.

Rejser til Peru

November 2016

Vi har haft et godt og tilfredsstillende samarbejde med jer og Kondor Rejser og føler os godt behandlet. Fine formøder, god og hurtig korrespondance!

Peru Review
Pige på Machu Picchu

Anmedelser

Overalt er vi blevet mødt af søde, dygtige, vidende og omsorgsfulde guider. Transfer og transport har fungeret fint, meget dygtige chauffører. Generelt gode overnatningssteder. Vi er nu vel hjemme efter en fantastisk tur rundt i Peru, et smukt land med en meget spændende historie, kultur og søde mennesker. Også et velfungerende og rent land

Andre anmeldelser

Folk fra AndesbjergeneVi har haft et godt og tilfredsstillende samarbejde med jer og Kondor Rejser og føler os godt behandlet. Fine formøder, god og hurtig korrespondance!
Overalt er vi blevet mødt af søde, dygtige, vidende og omsorgsfulde guider. Transfer og transport har fungeret fint, meget dygtige chauffører. Generelt gode overnatningssteder.
Vi er nu vel hjemme efter en fantastisk tur rundt i Peru, et smukt land med en meget spændende historie, kultur og søde mennesker. Også et velfungerende og rent land.