Kontakt: +45 50540204

Aktiv vandring

Book din plads på Inkastien

… Og så er du snart på vej til at udleve din gamle drøm om at gå i Inkaernes fodspor til storslåede Machu Picchu. Udfyld bestillingsblanketten i bunden af denne side 

Vælg mellem:

Den Korte Inkasti på 2 dage

For dig, der har begrænset tid eller som vil vandre en kortere tur.

Du starter oppe i Andesbjergenes betagende højland, opdager gamle mystiske Inkaruiner, herunder det imponerende kompleks, Wiñay Wayna (quechua for «Evigt Ung») og slutter af ved turens højdepunkt, Machu Picchu, i den fugtige, grønne regnskov.

  • Højdepunkter: Chachabamba, Wiñay Wayna, Inti Punku (Solporten) og Machu Picchu.
  • Vandring dag 1: ca. 10 km. og 5-8 timer.
  • Højeste punkt på trekket; bjergpas: 2.759 m.
Inkastien Aktiv Machu Picchu

Den Klassiske Inkastien på 4 dage

For dig, der gerne vil vandre den såkaldt Klassiske Inkasti-rute.

Den klassiske Inkasti, fører dig ad lange stentrapper og -stier gennem et betagende bjerglandskab, stejle klippeskråninger, mystisk tågeskov og forbi gamle, fascinerende Inkaruiner. Stien er beboet af mange forskellige fuglearter og selv den næsten uddøde brillebjørn. Den Klassiske Inkasti-rute krydser tre utrolige bjergpas, herunder det berygtede Døde Kvindes Pas.

  • Højdepunkter: Patallacta, Den Døde Kvindes Pas, Sayacmarka, Wiñay Wayna, Inti Punku (Solporten) og Machu Picchu.
  • Vandring per dag: ml. 4-16 km og ml. 5-8 timer.
  • Højeste punkt på trekket; Den Døde Kvindes Pas 4.205 m.
Inkastien Aktiv Machu Picchu

Livsnyderens Inkasti på 5 dage

For dig, der vil have endnu mere ud af Inkastien!

Vælger du at vandre Inkastien på 5 dage, går du Den Klassiske Inkasti-rute – men på en dag ekstra. Nyd den ekstra tid, du har til at lade dig betage af de fantastiske omgivelser og til udforskning af mystiske, gamle Inkaruiner. Du vil gå forskudt af dem, der går 4 dages ruten, så du vil have en fornemmelse af at have det hele for dig selv. Oplev også Machu Picchu ikke bare én, men to gange! Højdepunkter: Patallacta, Den Døde Kvindes Pas, Sayacmarka, Wiñay Wayna, Inti Punku (Solporten) og besøg på Machu Picchu 2 gange.

  • Vandring per dag: ml. 4-16 km og ml. 5-8 timer.
  • Højeste punkt på trekket, Den Døde Kvindes Pas 4.205 m.
Inkastien Aktiv Machu Picchu

Inkluderet

INKLUDERET: Tur i gruppe på maks. 16 personer – Engelsktalende guide – Entrébilletter til Inkastien og Machu Picchu – Guidet omvisning på Machu Picchu – Transport til/fra Inkastien til/fra dit hotel i Cusco/Ollantaytambo – Det bedste campingudstyr. IKKE INKLUDERET: Flybillet fra Danmark – Drikkepenge

Så nemt er det at bestille:

1

Udfyld tilmeldingsblanketten og tryk «Send».

2

Vi checker om der er plads på din ønskede afgangsdato og vender tilbage indenfor 24 timer. Er der ikke plads foreslår vi, hvis muligt, en anden dato. (Bemærk, at der er mange udsolgte datoer allerede indtil juni 2019!)

3

Herefter fortsætter vi proceduren med at sikre dig din plads på Inkastien 2019, så begynd at glæde dig!

Book nu